Şimdi Ara

Mondeo-508-Latitude-SuperB ( D sınıfı 1.6 Dizel Tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar eşime de araç ihtiyacı olmasından dolayı mevcut sıfır aldığım yeni c4 dizel otomatik aracımı eşime verip kendime araç bakacağım. 50-60 bin TL aralığında 1.6 dizel geniş ve konforlu araç bakıyorum. bebeğimiz olmasından dolayı bagaj hacmi de önemli bir kriter. 2011 model 2. el bir araç düşünüyorum. manuel- otomatik fark etmez.aklımdaki araçlar ;

1) Ford Mondeo Titanium 1.6 dizel ...... Makyajlı kasanın dış tasarımını beğeniyorum, ancak iç tasarım biraz sıkıcı. aracın çok tok ve sağlam bir duruşu var. sürüş zevki ve yol tutuş sanırım en önemli artısı. 2. el alacağım için 2013 de yeni kasa çıkacak olmasının önemli olduğunu düşünmüyorum.

2) Skoda Superb elegance 1.6 dizel ....... En önemli artısı geniş ve konforlu olması sanırım. Önden görünüşünü beğensem de arkadan görünüş ve ön konsol hoşuma gitmiyor.

3) Renault Latitude Privilege 1.5 dizel ..... Fiyatı diğerlerinden 6-7 bin daha ucuz. donanımı yüksek. Euro-ncap testine girmemiş olması düşündürücü.

4) Peugeot 508 Active 1.6 dizel ..... Kasası en güncel olan. otomatik seçeneği de var. Ancak herkesin çok beğendiği bu aracın dış görünüşüne ben alışamadım.

Sonuç olarak bu araçlardan hiçbirisi içime tam olarak sinmiyor. Ancak bu bütçe ile alınabilecek D sınıfı 1.6 dizel en mantıklı araçlar bunlar geldi aklıma. Passat ve C5 düşünmüyorum. Küçük bir yerde yaşadığım için test aracı bulmak zor. o yüzden yorumlarınız benim için önemli. C4 aracımı alırken de sizlerin değerli yorumlarının çok etkisi olmuştu ve aracımdan da çok memnunum. Özellikle bu araçları kullanan-test eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drchtygn -- 18 Haziran 2012; 23:33:14 >

• Gidin skoda plazasına. Superb'in arka ve ön koltuğuna oturun ve bu konuyu silin. Bu kadar iddalıyım.
  • Herkez skoda onerir (BENDE) ama kimse almaz bu forumda..

Superb diyorum ben kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Herkez skoda onerir (BENDE) ama kimse almaz bu forumda..

yoruma katılıyorum. skoda çok önerilir her konuda ama tercih eden pek olmaz. kendim almayacağım bir arabayıda önermem onun için. konu başlığını görünce c4 almanızı tavsiye ederdim ama zaten onu eşinize vermişsiniz :)
    Tiguan de beğendiğim araçlardan biridir. bence genişliği tatmin eder sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

yoruma katılıyorum. skoda çok önerilir her konuda ama tercih eden pek olmaz. kendim almayacağım bir arabayıda önermem onun için. konu başlığını görünce c4 almanızı tavsiye ederdim ama zaten onu eşinize vermişsiniz :)

Alıntıları Göster
    Skoda Superb' nin genişlik ve konfor açısından çok iyi olduğunu biliyorum ancak yaş daha 30 olunca superb tasarım olarak bana biraz daha orta yaş arabası gibi geliyor.Ford Mondeo'yu dış tasarım olarak beğeniyorum ancak içi tasarım biraz demode gibi. ancak yine de bana en yakın araç mondeo gibi duruyor. hem geniş-konforlu hemde sportif tasarımlı araç bulmak bu bütçeyle zor sanırım.

Aslında aklımda 2 araç daha vardı. Alfa Romeo 159 SW ve Lancia Delta. 159'un 2.0 motor olması ve daha fazla yakması, Lancia Delta'nın ise servis-parça sıkıntısı ve Lancia'nın TR pazarından çekilme söylentileri beni düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Önceliğim 1.6 dizel olduğu için Tiguan düşünmüyorum. teşekkürler.
  • chevrolet cruze var 163bg dizel 2.0 ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Merhabalar. Arkadaşlar eşime de araç ihtiyacı olmasından dolayı mevcut sıfır aldığım yeni c4 dizel otomatik aracımı eşime verip kendime araç bakacağım. 50-60 bin TL aralığında 1.6 dizel geniş ve konforlu araç bakıyorum. bebeğimiz olmasından dolayı bagaj hacmi de önemli bir kriter. Acaba D sınıfı 1.6 dizel bir araç mı daha mantıklı olur ya da MPV veya C sınıfı SW bir araçmı almak daha mantıklı? 2011 model 2. el araç düşünüyorum. manuel- otomatik fark etmez.aklımdaki araçlar:

1) Ford Mondeo Titanium 1.6 dizel
    2) Skoda Superb elegance 1.6 dizel
    3) Ford C-Max titanium 1.6 dizel
    4) Renault Megane Sport Tourer 1.5 dizel
    5) Ford Focus SW 1.6 dizel

Bu araçlar hakkında tavsiyeleriniz nelerdir veya başka araç önerir misiniz?

Konuya c4 al diye girmiştim
    Düz viteste sıkıntı yoksa kesinlikle Ford Mondeo.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Merhabalar. Arkadaşlar eşime de araç ihtiyacı olmasından dolayı mevcut sıfır aldığım yeni c4 dizel otomatik aracımı eşime verip kendime araç bakacağım. 50-60 bin TL aralığında 1.6 dizel geniş ve konforlu araç bakıyorum. bebeğimiz olmasından dolayı bagaj hacmi de önemli bir kriter. Acaba D sınıfı 1.6 dizel bir araç mı daha mantıklı olur ya da MPV veya C sınıfı SW bir araçmı almak daha mantıklı? 2011 model 2. el araç düşünüyorum. manuel- otomatik fark etmez.aklımdaki araçlar:

Superb

• quote:

Skoda Superb' nin genişlik ve konfor açısından çok iyi olduğunu biliyorum ancak yaş daha 30 olunca superb tasarım olarak bana biraz daha orta yaş arabası gibi geliyor.Ford Mondeo'yu dış tasarım olarak beğeniyorum ancak içi tasarım biraz demode gibi. ancak yine de bana en yakın araç mondeo gibi duruyor. hem geniş-konforlu hemde sportif tasarımlı araç bulmak bu bütçeyle zor sanırım.

Aslında aklımda 2 araç daha vardı. Alfa Romeo 159 SW ve Lancia Delta. 159'un 2.0 motor olması ve daha fazla yakması, Lancia Delta'nın ise servis-parça sıkıntısı ve Lancia'nın TR pazarından çekilme söylentileri beni düşündürüyor.

Ben de konuya C4 al diye girenlerdenim .

Superb'i önerecektim fakat iç tasarımını beğenmemişsiniz. Suberb'in iç tasarımı dediğiniz gibi demode.

Mondeo yerine bence 508 bakın. Hem geniş, konforlu hem de sportif tasarımlı. Performansı ve malzeme kalitesi Mondeo'dan daha iyi. Ayrıca Mondeo'dan daha yeni bir araç.

Aşağıdaki ilanlara bakmanızı öneririm.

http://www.sahibinden.com/peugeot-508-1.6-hdi-active?price_min=50000&price_max=60000

• superb
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

superb
    Arkadaşlar aklımdaki araçları biraz daha netleştirip başlık ve mesaj içeriğini değiştirdim. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Aynen...

Ben de kesinlikle superb diyoum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Aynen...

Ben de kesinlikle superb diyoum...

Alıntıları Göster
    DS5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miridni

DS5

Alıntıları Göster
    superb
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

DS5

Bütçem 60 bin TL. en fazla 2-3 bin daha çıkabilirim. bu fiyata DS5 varsa neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRAVEDIGGA

chevrolet cruze var 163bg dizel 2.0 ama

Rabbim sana geliyorum.
    adam bangır bangır D serisi diyor C sınıfı araç öneriyoruz
    Bahsettiğiniz araçlar arasında eğer seneye kasa değişecek olmasını dert etmezseniz sizin seçiminiz mondeo olmuş gibi hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

sayın eczman2000 uzun yıllardır forumu takip eden birisi olarak objektif yorumlarınıza her zaman değer vermişimdir. bana da en yakın araç mondeo gibi duruyor. ancak aracı test etme imkanım olmadı eğer bu aracı kullandıysanız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Latitude veya superb derim
  • En yeni olan 508 sanırım, mondeo seneye yenilenecek fakat yinede mondeo alırdım ben
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.