Şimdi Ara

Mondeo vs passat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aracım artık eskidi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Benim için öncelik olarak konfor geliyor bunun içinde D sınıfı araçlara yöneldim. 40-45 bin lira bütçem var ve 2009-2010 1.6 102 bg vw passat trenline ile 2009-2011 1.6 124 bg ford mondeo titanyum x veya selektiv arasında kaldım. sizin tercihiniz ne olurdu bu ikii araç arasında ? ve en az bunlar kadar konforlu bu fiyat aralıgında tavsiye edebileceginiz bi araç var mı ? şimdiden cok teşekkür ederim.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-inanlar-renault-2.elden-volkswagen-passat-1.4-tsi-comf.dsg-112773465/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2.sahibinden-101224669/detay

Bunlara benzer bir Passat alın derim. Bir önceki kasa. Temizi hala tutuluyor çünkü güncel kasadan daha güzel bir dış tasarımı var. TSI motor tercih edin derim ama LPG taktıracak gibisiniz.

• Yol tutuşu ve konforundan dolayı Ford Mondeo tavsiye ederim özellikle yol tutuşu güzel bir araçtır.Birde Passat'ın 102 hitler motoru o kasayı pek çekmiyor o yüzden tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-inanlar-renault-2.elden-volkswagen-passat-1.4-tsi-comf.dsg-112773465/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2.sahibinden-101224669/detay

Bunlara benzer bir Passat alın derim. Bir önceki kasa. Temizi hala tutuluyor çünkü güncel kasadan daha güzel bir dış tasarımı var. TSI motor tercih edin derim ama LPG taktıracak gibisiniz.

1.4 tsi da ayni fiyat civari ama tup taktirmayi düsünüyorum. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 29 Ocak 2013; 13:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Yol tutuşu ve konforundan dolayı Ford Mondeo tavsiye ederim özellikle yol tutuşu güzel bir araçtır.Birde Passat'ın 102 hitler motoru o kasayı pek çekmiyor o yüzden tavsiye etmem.

0.100 arasi pek bi fark goremedim. Performansta o kadar onemli degil zate. Tesekkurler

• Ben mondeo tercih ederdim ama 2010 makyajlı Passat 1.4TSİ olursa Passat seçerdim...Ama tüp taktıracam demişsiniz TSİ olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babamda 2008 1.6 125 hp titanium mondeo var. Şehir içi ve şehir dışı olmak üzere bende çok kez kullandım. Yol tutuşu diyince ilk aklıma gelen araçlardan biri. Konfor bence gayet iyi. Motoru biraz daha büyük olsa güzel olabilirdi ama üzerinde motor iş görüyor. Tüketim konusunda ise, biz lpg li kullanıyoruz. lpg ile şehir içi güncel fiyatlarla 32-33 kuruş yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Babamda 2008 1.6 125 hp titanium mondeo var. Şehir içi ve şehir dışı olmak üzere bende çok kez kullandım. Yol tutuşu diyince ilk aklıma gelen araçlardan biri. Konfor bence gayet iyi. Motoru biraz daha büyük olsa güzel olabilirdi ama üzerinde motor iş görüyor. Tüketim konusunda ise, biz lpg li kullanıyoruz. lpg ile şehir içi güncel fiyatlarla 32-33 kuruş yakıyor.

Otomatik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kavim001

quote:

Babamda 2008 1.6 125 hp titanium mondeo var. Şehir içi ve şehir dışı olmak üzere bende çok kez kullandım. Yol tutuşu diyince ilk aklıma gelen araçlardan biri. Konfor bence gayet iyi. Motoru biraz daha büyük olsa güzel olabilirdi ama üzerinde motor iş görüyor. Tüketim konusunda ise, biz lpg li kullanıyoruz. lpg ile şehir içi güncel fiyatlarla 32-33 kuruş yakıyor.

Otomatik mi?

manuel
  • quote:

quote:

quote:

Otomatik mi?

manuel

pekii lpg konusunda bi problem cıkarıyomu. internetten arastırdığım kadarıylaa lpg uymuyo diyenler varda.

• Mondeo,Corolla,BMW derim bı arkadasım var boyu 1.95 arkasına kimse binemiyor sıkıntıyı bilirim :)

• kesinlikle mondeo.
    sadece donanımlara bakarak bile bu kararı verebilirsiniz.
  • Bence 2 side birbirinin muadili arabalar. Mondeo daha yeni bir kasa (her ne kadar yeni kasası çıkmak üzere de olsa şu an güncel kasa). Biraz daha donanımlı. Passat da 2. elde daha avantajlı satışı.

Bence 2 sine de bakın hangisini temiz bulursanız onu alın derim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Otomatik mi?

manuel

pekii lpg konusunda bi problem cıkarıyomu. internetten arastırdığım kadarıylaa lpg uymuyo diyenler varda.

Şuana kadar lpg ile ilgili çıkan tek problem benzin pompası arızası. Bunun nedeni ise kullanıcı hatası. Babam benzin deposu boşken kullanmış bu nedenle yakıp pompası bozuldu. Ayrıca motor arıza ışığı lpg takıldığı ilk günden beri yanıyor ama şuana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. sadece ışık yanıyor lpg uyumsuzluğu söz konusu değil diyebilirim. atiker kullanıyoruz.

• Mondeo'nun Passattan aşağı kalır hiçbir yanı yoktur otomatik şanzuman dışında hatta bazı durumlarda Mondeo üstündür diyebilirim rahatlıkla

Mondeo'nun dezavantajları

-İkinci eli zayıf

-Düzgün,yeni nesil otomatik şanzumana sahip değil

Passatında aksine ikinci eli çok kuvvetli ve her ne kadar sorunlu dense de yeni nesil bir otomatik şanzumana sahip.

Uzun süre kullanmayı düşünürseniz Mondeo alıp 2-3 sene sonra satarım derseniz Passat diyorum.
  • İkisi de iyi araçlar birbirlerine karşı ezici üstünlükleri yok eğer 0 alsaydınız yeni kasanın gelecek olmasından ve 2.elin zayıf olmasından Mondeo önermezdim ama baktığınız araçlarda Mondeo'nun donanım ve güç artısı var Passat'a karşı, zaten 2.el alacağınız için aracın 2.elini çok düşünmenize gerek yok bence.Konfor olarak Passat biraz daha konforludur Mondeo ya göre.Karar yine sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 5 Şubat 2013; 13:12:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.