Şimdi Ara

Mondi dönmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon başında Almanya İkinci Lig ekiplerinden Köln'e transfer olan Mondragon, Galatasaray'a dönmek istiyor. Daum'un çalıştırdığı Köln'de beklediği ortamı bulamayan Kolombiyalı kaleci, Galatasaray Sportif Direktörü Mustafa Turgun'u arayarak, "Burada mutsuzum. Türkiye'deki günlerimi ve arkadaşlarımı özledim. Köln'den ayrılmak ve yeniden Galatasaray forması giymek istiyorum" dedi. Cimbom'a 2001'de gelen Mondi, yaz başında ani bir kararla Almanya'ya gitmişti.

Kaynak: Sabah

• Bence Mondi cimboma yakışır bir futbolcu
  • İş işten geçti artık biz ona gitme demiştik
  • Ne olacak yani gelince daha mı iyi olacak..orkun mondi den çooook çok daha iyi bir kaleci...Mondragon yüzünden neler kaybettik nelerrr,hep hatalı goller yiyen,çııktığı topları alamayan o hantal zaten anca 2. ligde oynayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Ne olacak yani gelince daha mı iyi olacak..orkun mondi den çooook çok daha iyi bir kaleci...Mondragon yüzünden neler kaybettik nelerrr,hep hatalı goller yiyen,çııktığı topları alamayan o hantal zaten anca 2. ligde oynayabilir

Sen cidden futbol seyircisi olduğuna eminsin dimi? Galatasarayı çoğu maçta ipten çeken adamdır mondragon. her ne kadar fenerden bir maçta 6 gol yesede yaptıkları kurtardıkları saymakla bitmez belkide. Orkun dediğin adam Mondragon un eldivenlerini taşır ancak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Ne olacak yani gelince daha mı iyi olacak..orkun mondi den çooook çok daha iyi bir kaleci...Mondragon yüzünden neler kaybettik nelerrr,hep hatalı goller yiyen,çııktığı topları alamayan o hantal zaten anca 2. ligde oynayabilir

Sen cidden futbol seyircisi olduğuna eminsin dimi? Galatasarayı çoğu maçta ipten çeken adamdır mondragon. her ne kadar fenerden bir maçta 6 gol yesede yaptıkları kurtardıkları saymakla bitmez belkide. Orkun dediğin adam Mondragon un eldivenlerini taşır ancak.

Pier saçmalama istersen ben takımıımın bütün maçlarını izlerim mondi nin yediği hatalı golleri tarih ve maçtan dakk verrek sayarım sana şimdi...!
    tabi sen fb li olduğun için ''Galatasarayı çoğu maçta ipten çeken adamdır mondragon''şekilinde konuşman şu anlama geliyor=Aslında gs 5 paralık futbol oynamıyor ama işte mondragon kurtarıyor...Bırak bu köylü kurnazlığını subsonic de komik durumlara düşme istersen...senden daha iyi bir futbol seyircisiyim ben...Şimdi ben sana çıkıp fb yi geçen yıl kaleci serdar şampiyon yaptı desem ne dersin veya volkan ipten alıyor desem...

• hatasız kaleci göstersenize bana, orkun fb derbisindeki yediği ilk goldeki hatalı olarak açılmasını unutamıyorum mondragon varken kalede güven oluyo hatasından daha daha çok bizi kurtardığı oldu adam ligde freekickden gol yememe orucu vardı bi ara alex mi ne bozmuştu oda baraj kurma acizliğinden topu görememişti
  • vaynett

Geçen sezon gs ne top oynadı ki? Üç büyüklerden hangisi doğru düzgün top oynadı? Hiçbirisi. Ama galatasarayı çoğu maçta ipten çekip aldı demem koca sezonu top oynamadan bitirdi demek olmuyor. Çok maçta bariz gol pozisyonlarında herkesin yok daha neler diyerek baktığı pozisyonlarda golü önlemiştir Mondragon.

Ayrıca benim fb li olmam birşey değiştirmiyor bunu gs lilerde söylüyor. Misal rebellion
  • Daha almazlar o defter kapandı bence... İstediğin zaman git istediğin zaman gel olmaz ama tabi iyi kaleciydi yanlış yaptı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Pier saçmalama istersen ben takımıımın bütün maçlarını izlerim mondi nin yediği hatalı golleri tarih ve maçtan dakk verrek sayarım sana şimdi...!
    tabi sen fb li olduğun için ''Galatasarayı çoğu maçta ipten çeken adamdır mondragon''şekilinde konuşman şu anlama geliyor=Aslında gs 5 paralık futbol oynamıyor ama işte mondragon kurtarıyor...Bırak bu köylü kurnazlığını subsonic de komik durumlara düşme istersen...senden daha iyi bir futbol seyircisiyim ben...Şimdi ben sana çıkıp fb yi geçen yıl kaleci serdar şampiyon yaptı desem ne dersin veya volkan ipten alıyor desem...

• quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

hatasız kaleci göstersenize bana, orkun fb derbisindeki yediği ilk goldeki hatalı olarak açılmasını unutamıyorum mondragon varken kalede güven oluyo hatasından daha daha çok bizi kurtardığı oldu adam ligde freekickden gol yememe orucu vardı bi ara alex mi ne bozmuştu oda baraj kurma acizliğinden topu görememişti

Geçen yıl özellikle fenerbahçeli oyuncuların bırakın futbol oynamayı ayakta bile zar zor durdukları dönemde bisürü hatalı goller yedi...antep deplasmanında dk 90 da elinin içinden kaçan top gs mağlup,alisamiyende erciyes maçı saçma sapan bir baraj ve yuvarlanarak giden top ağlarda,mondi golden sonra havada,olmpyat stadında psv maçında 2 tane amatör kalecilerin bile yemeyeceği gol top ağlarda mondi havada,fb ye 2-1 yenildiğimiz maçta önünden yavaşça geçen topu kerim ortaladı ve alex arka tarafta boş kaleye top ağlarda mondi havada,daha nice yediği hatalı goller...inanın ki kalede mondi olsaydı şimdi bu sene ligde çok daha farklı bir yerdeydik ama kesinlikle burada olamazdık...futbolda bir kural vardır eğer bir oyuncu ilk zamanlarında kötüyse ve gün geçtikçe düzeliyorsa onda büyük iş vardır geleceği parlaktır,eğer bir kaleci ilk geldiği zamanki performansından uzaklaşıyorsa sat kurtul...
    Not:Dünya futbol tarihinde fenerbahçe kadar kötü oynayıp ta şampiyon olan bir başka klüp yoktur...ama geçen yıl Gs de bir MONDRAGON vakası vardı ki orkun olsaydı kalede şampiyon bizdik...yani geçen yıl fb yi MONDRAGON şampiyon yaptı diyebiliriz...

• Ah be Mondi, bu takımda en sevdiğim oyucuydun.

Duruşunla, Kişiliğinle, Duygusallığınla hepimizin en sevdiği oyunculardandın aslında...

Galatasaray'la özdeşleşmiş birisi olarak futbolu bitirmeni çok isterdim, aynı şekilde sen de ''Jübilemi Ali Sami Yen'de yapmak istiyorum'' demiştin.

ama ayıp ettiler sana...

biz seni yan toplardaki hatalarınla sevdik be mondi...

Mondi dönmek istiyor

mondragon hepimizden daha galatasaraylıdır...

Mondi dönmek istiyor

Mondi dönmek istiyor

• ben mondragonun bi juventus maçını hatırlıyorum hezimet olurdu o maçta ne kurtarışlar yapmıştı.

mondragon iyi kaleci değil orkun değil runje değil volkan jöle sürsün kafasına rüştü zaten rezalet eee kim kaldı.kaleci yok o zaman :D galatasaray'a ya da diğer takımlara dünyanın en iyi kalecisini getirseler 2 maç sonra bu ne biçim kaleci böyle deriz.
  • Vefa önemli bişey...
  • adnan polatı tehdit etmeden düşünecekti onu.bizi orkunla aykuta bırakıp 2. lige gitti.aartık çok geç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribas

adnan polatı tehdit etmeden düşünecekti onu.bizi orkunla aykuta bırakıp 2. lige gitti.aartık çok geç.

yaa geçin bunları kardeşim geçin...Neden anlamak istemiyorsunuz yaaa hayretsiniz valla anlamıyorum...Bu anlattıklarınızın hiçbir önemi yok...Mondragon gs nin yeni yapılanan kadrosunda yeterli olamayacağı için gönderildi. siz hala mondi mondi diyorsunuz adam gs kalesini koruyacak,Galatasaray da oynayacak kapasiteye sahip olmadığı için,hepp hatalı goller yediği için,pozisyonlarda ağır kaldığı için ,yan toplarda başarısız olduğu için gönderildi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ribas

adnan polatı tehdit etmeden düşünecekti onu.bizi orkunla aykuta bırakıp 2. lige gitti.aartık çok geç.

yaa geçin bunları kardeşim geçin...Neden anlamak istemiyorsunuz yaaa hayretsiniz valla anlamıyorum...Bu anlattıklarınızın hiçbir önemi yok...Mondragon gs nin yeni yapılanan kadrosunda yeterli olamayacağı için gönderildi. siz hala mondi mondi diyorsunuz adam gs kalesini koruyacak,Galatasaray da oynayacak kapasiteye sahip olmadığı için,hepp hatalı goller yediği için,pozisyonlarda ağır kaldığı için ,yan toplarda başarısız olduğu için gönderildi.

düşüncene saygı duyarım.ama senin gibi düşünmüyorum.mondragon tafarel ve smovic ile birlikte galatasaraya gelen en iyi kaleciydi tabi bence.mondragonun tek başına kurtardığı 10larca maç sayarım.hatası olmadımı tabiki oldu.ama orkunun veya aykutun kurtardığı maç sayısı 0.kalemiz yetersiz bana göre.

• rüştü dünyanın en iyi kalecisi seçildi çok kötü kaleci, mondragon gs yi birçok maçta tek başına sırtladı kötü kaleci, cordoba 2 hatalı gol yedi veya yedirtti kötü kaleci, volkan aykut orkun zaten rezalet kaleciler, e tabi futbol herkesin bildiğini sandığı bir spor, voleybol basketbol gibi daha adam gibi bir kesime hitap etmiyorki doğru düzgün yorumlar yapılsın
  • mondi olmasaydı bir maçta en fazla gol yeme rekorunun sahibi olabilirdiniz. 6-0'lık maçta en az yediği kadar da kurtarmıştı. 5-1'lik kupa finalinde de "tartışmasız" maçın adamıydı. gerçi orkun'da sizi farktan kurtarmıştı ama mondragon kesinlikle daha güven veren biriydi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

hatasız kaleci göstersenize bana, orkun fb derbisindeki yediği ilk goldeki hatalı olarak açılmasını unutamıyorum mondragon varken kalede güven oluyo hatasından daha daha çok bizi kurtardığı oldu adam ligde freekickden gol yememe orucu vardı bi ara alex mi ne bozmuştu oda baraj kurma acizliğinden topu görememişti

Geçen yıl özellikle fenerbahçeli oyuncuların bırakın futbol oynamayı ayakta bile zar zor durdukları dönemde bisürü hatalı goller yedi...antep deplasmanında dk 90 da elinin içinden kaçan top gs mağlup,alisamiyende erciyes maçı saçma sapan bir baraj ve yuvarlanarak giden top ağlarda,mondi golden sonra havada,olmpyat stadında psv maçında 2 tane amatör kalecilerin bile yemeyeceği gol top ağlarda mondi havada,fb ye 2-1 yenildiğimiz maçta önünden yavaşça geçen topu kerim ortaladı ve alex arka tarafta boş kaleye top ağlarda mondi havada,daha nice yediği hatalı goller...inanın ki kalede mondi olsaydı şimdi bu sene ligde çok daha farklı bir yerdeydik ama kesinlikle burada olamazdık...futbolda bir kural vardır eğer bir oyuncu ilk zamanlarında kötüyse ve gün geçtikçe düzeliyorsa onda büyük iş vardır geleceği parlaktır,eğer bir kaleci ilk geldiği zamanki performansından uzaklaşıyorsa sat kurtul...
    Not:Dünya futbol tarihinde fenerbahçe kadar kötü oynayıp ta şampiyon olan bir başka klüp yoktur...ama geçen yıl Gs de bir MONDRAGON vakası vardı ki orkun olsaydı kalede şampiyon bizdik...yani geçen yıl fb yi MONDRAGON şampiyon yaptı diyebiliriz...

Bence bosuna aciklama yapiyorsun arkadasim bu Galatasaray taraftarinin sabit yapisi olmus gecen seneki maclardan haberi kimsenin yok begenmedikleri orkundan kat ve kat gecen sene hatalari vardi psvye yumurtladigi goller olmasa belkide ust tur yada uefaya gidecekdik en azindan ve ligde diger maclar ayni bu bizim yeni taraftar yapimiz giden herkez cok iyidi gelenlerin hepsi kotu ve yabanciysa mutlaka iyidir mantigi.
    Mondi iyi kaleciydi gecen sene haric ama her sene sorun yaratti sorun yaratmadigi sezon olmadi herkez biliyor bunu gec gelmeleri transfer gorumesleri falan futbolu galatasarayi takip eden herkez bunlari biliyor zaten her zamanda sorun yapti ama gecen sene haricide sorunlarina ragmen faydasida cok oldu.
    Orkunun fb macinda yedigi golde bence hatasi yok orada defans ve kademe adami kacirdi bacak arasi olmazda yan tarafa vururdu kotu yakalandi yenilmeyecekde gol degildi ama cikartabilirdide neticede hasan hakan umit tomas vs vs taraftar icin bastaci olmuslar hep iyi zamanlarini hatirlayip oyle olduklarini dusunuyorlar ama kazin ayagi oyle degil gecen sene song tomas ve mondi gs yakan isimlerdi, ayni sekilde hasan sas ve ilic kopma maclarinda takimini satan adamlardi ayni bu sene fb maci oncesi hasanin gene yaptigi olay 30 yasini gecmis birisi herkez yerine gore sinirlidir ama hasanin yaptiklari kasitli.
    Neyse neticede gs yeni taraftar yapisi koru korune fb lilerin dedigi gibi tam destek hep destek seklini almis bence bu dogru bir yaklasim degil bunu forumde semih ve umit arasinda goruyoruz biri bu sene hic bir sey oynamasina ragmen iyi odlugunu konusan tonla taraftarimiz vardi hep eskide mazide kalmak iste bu yada 2 mac performans sonrasi 4 senedir fbde yaptiklari ortada olan alexle karsilastirmak gibi canaydin geldiginden beri kotu yonetilen bir takimda dogru yada yalnis herseye bel baglar hale gelmisiz ve ozelliklede yabanci olsunda ne olursa oldun mantigi
    Ben bu forumlarda Baris, Servet, mehmet, hakan balta, volkan, ugur, orkun vs vs turk oyuncularin ovulmekden cok hakeret yediklerini goruyorum yeri gelince fb yabanci merakini elestiren gs taraftari kendi oyuncularina yaklasiminda hep on yargili ve hic bir zamanda mennun degil herkezin hatalarini aramakla mesgul ama yabanci bir oyuncu oldumu sadece 1 mac performansina bakarak 100 tane topik acilmasi gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.