Bildirim
MONDİAL 250 MCT-chopper
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim bu motorlar bizim burada üretiliyor.güzel bir motor tavsiye ederim... -
Arkadaşlar tavsiye edermisiniz bu motoru. İlk motorum olucak. -
Bende mondial 150 hs var. ilk gün sol aynası ayarlarken elimde kaldı
parçaları ucuz mondial'in ama bir o kadarda dayanıksız. mesela ben motoru sıfır almıştım ilk hafta benzin borusu yerinden çıktı
Birde motorlar burda üretiliyor denmiş benimkisinde Made in P.R.C yazıyordu
Ucuz motor verdiğin fiyata alabileceğin en iyi motor ben bunlara rağmen memnunum motorumdan. yol tutuşu ve hızlanmasıda güzel bana göre.
bir arkadaşında filan varsa deneyebiliyorsan dene -
ilk motorum olucak demişsin. ilk motor için zaten ucuz bir şey olması senin için daha iyi olur çünkü motordan düşmeden motor öğrenilmez Büyük bir ihtimalle düşüceksin motordan ve motorun parçalarına zarar gelicek honda filan alsan parçalar pahalı olur ama mondial'in parçaları çok ucuz -
konuyu motosiklet bölümüne açman gerekiyordu neyseki buraya açmışsın ben 1 yıldır kullanıyorum 3000 km de şehir içi ve kısa mesafeli şehir dışı için ideal 100 km hızdan sonra vibrasyon artıyor genel olarak kronik bir sorunu yok zaten parasına görede gayet iyi motor tavsiye ederim -
2006 yılında forum yapılandırması daha farklı idi. O yüzden konu buraya açılmış. Bende yeni konu açmayıp bu konuya mesaj attım. Forumlarda makinelerin 2005 yılından kaldığı yazıyor. Doğrumudur? Sıfır alacaktım ben. 5 yıl beklemiş motru almak pek mantıklı değil gibi. Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X