mondial 151 rs sorunları bu sorunları ben yaşamadım ama çok güvenilir bir şikayet sitesinden derleyip topladım
1- Aldığımın ikinci günü yolda giderken sol aynası kırıldı, serviste kaynak yapıldı. 2- Ertesi gün elektrik aksamı arızalandı, serviste sigorta atmış denildi değiştirildi. Sonraki günler aynı arıza birkaç kez daha tekrarladı, giderilmesi 3�4 gün sürdü. 3-Arka fren tutmamaya başladı, servis hidroliği eksilmiş dedi, tamamladı ertesi gün yine aynı. Tekrar götürdüm baktılar araştırdılar bağlantılardan biri tam yapılmadığı için kaçırıyormuş, giderdiler.
4- motor çalıştıktan sonra kendi kendine stop etmeye başladı. Serviste karbüratöre baktılar, arızanın benzin musluğundan kaynaklandığını yenisini isteyeceklerini söylediler. 5-Elektrik aksamı tekrar komple iptal oldu. Servis baktı kablo bağlantılarından biri yerinden çıktığı için akü bitmiş bağlantısı yapıldı 6- Benzin musluğunun gelmesi on günden uzun sürdü.
7- Benzin musluğu takıldı, o esnada manifolt lastiğinin arızalı olduğunu yenisini isteyeceklerini söylediler. 8- Uzun zamandır motorun çalışması esnasında kulağıma rahatsız edici zırıltı sesi geliyordu, servise ilettim tespit edemediler. Son günlerde bu zırıltı fazlalaştı. Sesin marş pedalından geldiğini tespit ettim bunu servise söyledim. Buna Mondial�in çözüm bulamayacağını kendimizin tornada bir şeyler yaptırmamız gerektiği söylendi. 9- Akü halen zayıf.
Motoru alıp eve geldiğimde kornasının çalışmadığını farkettim. Bu sadece başlangıçtı, kornanın değişmesi tam iki ay sürdü. 1 hafta sonra motorun altından sesler gelmeye başladı egzoz contası parçalanmış. 3 gün sonra motor elle çalışmamaya başladı. 3üncü haftada motorun fren balataları bitti ve farlar çalışmamaya başladı. Motor servise gitti ve yarım yamalak yapılan bakımdan sonra servis çıkışında motorun ön tarafından dumanlar yükselmeye başladı. Tüm elektrik donanımı yandı. O da yarım yamalak yapıldıktan sonra. Bu sefer motorun ön takımları zangır zangır titremeye başladı. 4 hafta ve sonrasında tüm vidaları ve perçinleri dökülmeye başladı. Mecidiyeköy servisi tamir için 15 gün sonraya gün veriyor şu an bakamayız işimiz çok diyordu.
05.04.2006 tarihinde Mondial rs 151 marka motor aldım ve bu ürün arızalı çıktı. Değiştirmeyip tamir etmeye çalıştılar. 16 gün sonra 19.04.2006 tarihinde bana ürünü teslim ettiler ve gene bir arızası var. Şimdi kimseye ulaşamıyorum. Yani sizin anlayacağınız motoru 16 gün serviste oyalayarak bozuk olarak bana teslim ettiler. Sizlere tavsiyem böyle bir şeyle karşılaşmamak için parayı vermeden önce ürünü iyice kontrol ettirin.%
bu şikayetler bana ait deil bir siteden buldum ve topladım geldim bunlar
sorunlar o kadar çok ki toparlamak biraz zaman alacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme