Şimdi Ara

Mondial Stardom yakın çekim resimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden birçok farklı marka ve modeli özellikleri ile karşılaştırdım. alınabilecek en mantıklı bisiklet bu gibi geldi bana ve aldım. Araştırmamda en büyük sıkıntım detaylı resim bulamamaktı. Yeni bisiklet alacaklara fikir vermesi açısından Mondial Stardom 26 Jant Bisiklet modelinin ayrıntılı yakın çekim resimleri. Artı ve eksi deneyimlerimi kullandıkça yazmaya çalışırım.

Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler Mondial Stardom yakın çekim resimler

• fiyatı baya ucuzmuş 400 tl ye alimünyum kadro iyi bence ama lastikler bana çok kalın geldi rengi farklı olsa düşünmeden alırdım hiç sevmediğim bir renk birde kullanınca nasıl olduğu hemen yaz merak ettim :D kaç kilo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan28giresun -- 24 Mayıs 2014; 19:35:21 >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun,
    Evet lastikler biraz kalıncana, yer yer balonlama var, yavaş giderseniz çok konforlu ama hızlanırsanız balanssızlık rahatsız etmeye başlıyor.
    Ön amortisör bir işe yaramıyor sanki, kazık gibi duruyor sürüş esnasında hiç yaylanma emaresi yok.
    Kadro aliminyum alaşım olmasına rağmen ağır gibi geldi bana bir ara tartacam. Kadro çok sağlam güven veriyor, Çok havalı artistik bir duruşu var. Tabiri caizse at gibi bir bisiklet :)
    Cant akordu biraz bozuktu tekrar elden geçirdim. Fren ve vites ayarlarını yaptım. Vites geçişleri sorunsuz nede olsa shimano. Frenler sağlam ama ayar tutturmak biraz zorladı. frenler shimano değil.

Bisiklette şimdiye kadar gördüğüm olumsuz taraflar ;
    - Hiç bir işe yaramayan amortisör.(Kullandıkça açılırmı bilmem?)
    - Balansı bozuk lastikler (Düşük hızda konfor mükemmel)
    - Nasıl aliminyum anlamadım ama ağır kadro. (Sağlamlığın bedeli olsa gerek.)

• quote:

Orijinalden alıntı: zikromen

Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun,
    Evet lastikler biraz kalıncana, yer yer balonlama var, yavaş giderseniz çok konforlu ama hızlanırsanız balanssızlık rahatsız etmeye başlıyor.
    Ön amortisör bir işe yaramıyor sanki, kazık gibi duruyor sürüş esnasında hiç yaylanma emaresi yok.
    Kadro aliminyum alaşım olmasına rağmen ağır gibi geldi bana bir ara tartacam. Kadro çok sağlam güven veriyor, Çok havalı artistik bir duruşu var. Tabiri caizse at gibi bir bisiklet :)
    Cant akordu biraz bozuktu tekrar elden geçirdim. Fren ve vites ayarlarını yaptım. Vites geçişleri sorunsuz nede olsa shimano. Frenler sağlam ama ayar tutturmak biraz zorladı. frenler shimano değil.

Maşa harbiden kullandikca acilabiliyor benimkinde de öyle oldu gerci sonra dustum komple bozuldu ama cok da onemli degil
    Bu arada ne icin kullacaksiniz bisikleti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: zikromen

Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun,

Maşa harbiden kullandikca acilabiliyor benimkinde de öyle oldu gerci sonra dustum komple bozuldu ama cok da onemli degil
    Bu arada ne icin kullacaksiniz bisikleti ?

Benim çocuk icin aldım. gerçi büyük almışım biraz ama olsun büyüyüncede sürer :). Ara sıra bende kullanırım. şehir içi.

• Bisiklet ağırlığı 15,5kg civarında. Nasıl normal mi bu değer?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi DRİFT MAKİNASI!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zikromen kullanıcısına yanıt
    Biraz ağır. Normalde 13 kg civarı olması lazım ama çok sorun değil.

Hayırlı olsun.
  • Genel anlamda iyi gibi duruyor. Bende sipariş verdim gelince görücez.

• hayırlı olsun
  • hayırlı olsun Kawasaki'yi görmesem bundan alacaktım bende
  • Bisiklet ne durumda halen kullanıyomusunuz

• Brn 3 gün önce aldım kadro vs kronun aynısı ama bana elcikleri çok yapmacık geldi 18 TL'ye Salcano NG lerin elciklerinden aldım bide km saatiyle ışıldak aldım ooh tadından yenmiyo 50-60 TL'ye dizdim pisikleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivasleemk4 -- 27 Haziran 2018; 8:37:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.