Şimdi Ara

monitör açılmıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar genel olarak karşılaştığım bi sorunun sebebini sizlere sormak istiyorum.. bilgisayarı açmak için düğmesine bastığımda her şey süzgün olarak çalışıyo gibi görünsede ekran bir türlü açılmıyor.

çözüm için ekran kartını söküp tekrar taktım. kabloları kontrol ettim. bilgisayarın içini acaba tozdan mı yapıyor diye temizledim. genel olarak sorunun kaynağı olduğunu zannettiğim ramleri söktüm tekrar taktım.. hiç bi işe yaramadı..

işin ilginci şu anda bu sorun kendi bilgisayarım da dahil olmak üzere kullandığım 4 adet bilgisayarda mevcut.
    1 tanesi hiç açılmıyor. diğerleri kafasına göre bi açılıyo bi açılmıyo..

bu durumun ana sebebi ram'lermi? ve düzeltmek için yapmam gereken şeyler var mı? çok teşekkürler

• Monitör açılmıyor...başlığı altında açılan konular bu ara çoğaldı.. biraz site içerisinde araştır.. ve yazılanları takip etmeni tavsiye ederim.. Çünkü bu hafta bile en az 3-4 kez bu konu işlendi
  • forumları karıştırdım baya.. yukarda atladığım bi kaç şey var.
    1- bilgisyar kapalıyken ekranın kasaya giren kablosunu çıkarınca no singal uyarısı geliyor. anladığım kadarıyla bu uyarı vermisi ekran kartında ve anakart slotunda hata olmadığı anlaşılıyor...

2- bu hata olup bilgisayar bi şekilde açıldıktan sonra - otamatik setup açılıyor. 125mhz (sanırım frekans oluyor bu ) menusü açılıyor.. setupdan F10-la kaydedip çıkıyorum ve normal olarak açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.