Şimdi Ara

Monitör Dahil 2000TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da bahsettiğim gibi monitör dahil ( hoparlör, mouse, klavye hariç) 2000Tl'lik bir sestem önerisine ihtiyacım var.Bu sistemi daha çok oyun amaçlı kullanacağım.İntel ve amd konusunda pek bir bilgim yok.Hangisi daha performanslı olur ise onu seçerseniz mutlu olurum.Mümkünse GTA V, Battlefield gibi oyunları ultra-yüksek ya da orta ayarlarda yetsin.Bir de bir sorum olacak.Sistemi bu aralar mı almalıyım yoksa doların düşmesini mi beklemeliyim ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahajong -- 5 Nisan 2015; 12:52:30 >

• Sinerji'den daha uyguna alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sinerji'den daha uyguna alınabilir.

Ben Vatsn'dan almayı planlıyorum yalnız.
  • Bende sistemimi yeniliycem öncelikle günlük doları takip et çünkü vatan gibi siteler dolar üstünden satış yapar ama malüm günümüzde ne olur belli olmaz biranda dolar 3 lira bile olabilir
    bende amd ve intel arasında kaldım amd 8350 intel 4460k sonuç olarak intele karar verdim sende intel al oyun için ve 2000 tl ye monitörlü bir bilgisayar zor toplarsın bütçeyi biraz daha artirabilirmisin yada monitoru çıkartsan o bütçeden çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahajong

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sinerji'den daha uyguna alınabilir.

Ben Vatsn'dan almayı planlıyorum yalnız.

• monitör hariç aynı ürünler vatanda mevcut
  • Herkese teşekkür ederim. Darren03 monitörü çıkarmam ve bütçeyi artırma olasılığım yok kardeşim. Değerlendireceğim sistem paylaşımlarınızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000TL Sistem tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.