Şimdi Ara

Monitör-magic tune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Samsung T200 monitörde, bilgisayarı açınca bilgisayarınızın sistemi magic tune'u desteklemiyor veya yeterli gelmiyor gibi bir uyarı yazısı geliyor. Sistem amd ath. 6000, ek. kartı 8800 gts. daha ne sistemi isterki bu monitör? Oyunlarda çok güzel görüntü alıyorum ancak videoları bozuk gösteriyor. Ekran kartı ayarlarıyla uğraştım olmadı, ekran kartı video ile uğraşmasın sekmesini açtım yine olmadı. Nasıl etmeli?

• bende bunu çok sordum arastırdım ama bır bılgı bulamadım.Pekı sen monıtoru dvı kablosu takılı yoksa analogmu.Benım analog takılı oldugundan aynı problemı yasıyorum diye dusunuyorum eger sende anolog takılıysa kesın ondandır.
  • bende de aynı sorun var . dvı kablosu takılı . sorunu çözümünü bulamıyorum.
  • Dvi Takılı bende. Nasıl bir sorun böyle, çözümü yok? Videolar kötü mü sizde? Sözüm ona 20000 kontrast ama benim crt mönitör daha iyi görüntü veriyordu videolarda.
  • CRT'de görüntü keskinliği LCD'ye nazaran daha az olduğundan filmlerdeki görüntü hataları veya kalitesizliği diyelim, çok kolay göze çarpar. Bu nedenledir ki, LCd monitör kullanıcıları daha yüksek kalitede film indirirler. Bir T220 kullanıcısı olarak magic tune yazılımını ben de kuramadım ve DVI ile kullanıyorum. Ama gerek duyuyor musun dersen; hayır. Çünkü kendi ayarımı kendim yaptım ve ldukça güzel bir denge yakaladım kendime göre... Eski bir profesyonel Sony CRT monitör kullanıcısı olarak, T220'nin Sony CRT'den bile bir miktar daha net ve keskin görüntü verdiğini söyleyebilirim. Standart ucuz CRT'lerle kıyaslayınca ise, kalite farkı bariz...
  • ya sorun analog veya dvı baglantı degılse sorun nedir.Bu ozzeliği kullanan hıcmı bır kımse yok ya onlar nasıl kullanılacagını anlatsında bızde oğrenelım.
  • bende de magic tune özelliği var. Açıp kapattım, bi farkını göremedim.
    ekranda bi uyarı vermiyor.
    DVI'dan bağlı.
    işe yaramıyor sanki. Videolar o kadar iyi değil bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler nvidianın kontrol panelinden ayarlarla oynadınız mı??

birde masa üstündeyken hangi moddasınız dynamic contrast mı?

oyun oynarken oyun modunu magictune ile goruntu/netlik ayarını 72 yada kafanıza gore bir ayar yapın bu arada aklıma geldi
  • bir t240 sahibiyim. nvidia 8800gt varken aynı sorunu bende yaşıyordum. ati hd4870e geçince kurdum ve çalıştı. sanırım ekran kartının destekleyip desteklemediği ile ilgili bir durum. monitör dvı to hdmi ile hdmi kablo bağlantısında! magictune programına gelince benim için çok ama çok kullanışlı bi program magicbright özelliğini sürekli kullanıyorum ve yandaki ortadaki tuşa basırlarak yapılıyor bu ayar bilirsiniz ve genelde yanlışlılşa bi alt tuşa basmam sonucu analog-dvi-hdmi arasındaki geçiş yapıyor ve sinirimi bozuyordu. magictune programı ile tık tık hallediyorum artık. TT Media lab kumandam var. oturduğum yerden pcnin herşeyini kontrol edebiliyorum ve mesela bi film açtığımda magicbright ı değiştirmek için kalkmak zorunda kalıyordum. artık magictune programı sayesinde oturduğum yerden monitör ile ilgili herşeyi kumanda ile yapabiliyorum :D bide şu monitör ayarlarını değiştirebilsem kumanda ile diyordum oda oldu :P kısaca monitörün yan tuşuyla yapılan tüm ayarları windowsta pencere üzerinden yapabiliyorsunuz
    tek tek yandaki tuşlara basarak ayarlar yapmaktansa program üzerinden halledilebilir. yani gerçekten magic bi olay :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 19 Şubat 2009; 1:49:48 >

• alla alla imzamdaki sistemde 8800gt var ben bu sorunu yasamıorum oysaki hmm ilginc
  • valla kardeş artık bilmiyorum ki. bi yerlerden açılıp kapanıyordur belki ama bendeki olay bu 8800gt ile çalışmadı ama 4870 de çalışıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: erhanercan

alla alla imzamdaki sistemde 8800gt var ben bu sorunu yasamıorum oysaki hmm ilginc
  • beyler aynı sorundan bende şikayetçiyim zotac 8800gt amp! ekran kartım var ve magictune çalışmıyor! Dediğiniz gibi de videolarda hiçde iyi performans alamıyorum çokda can sıkıcı bir sorun crt ekranım gül gibiydi

Ek : MagicTune premium u yükledim bu seferde bir çok ayar menüsüne girdiğimde mevcut değil diyor ve monitör 60 hz de çalışıyor video performansını hiç beğenmedim t220 nin ne halt edicem anlamadım yardımcı olabilicek varsa rica ediyorum sinir küpü oldum hatta gıcık oldum samsunga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylangu -- 20 Şubat 2009; 3:06:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylangu

beyler aynı sorundan bende şikayetçiyim zotac 8800gt amp! ekran kartım var ve magictune çalışmıyor! Dediğiniz gibi de videolarda hiçde iyi performans alamıyorum çokda can sıkıcı bir sorun crt ekranım gül gibiydi

Ek : MagicTune premium u yükledim bu seferde bir çok ayar menüsüne girdiğimde mevcut değil diyor ve monitör 60 hz de çalışıyor video performansını hiç beğenmedim t220 nin ne halt edicem anlamadım yardımcı olabilicek varsa rica ediyorum sinir küpü oldum hatta gıcık oldum samsunga

kardeş öncelikle bi crt monitör ile lcd monitörü kıyaslamamalısın! bi önceki kartım benimde zotac 8800gt idi ve megictune çalışmıyordu. 4870 e geçince çalıştı! Video performansı derken tam olarak neyi kastediyorsun? dediğim gibi crt ile kıyaslama sakın bi lcd crt kalitesini veremez üstelik TN paneller!

• CRT lerde moda oldu gibi ben hala CRT monitör kullanıyorum ama uzun süre bakınca gözümü yoruyor o yüzden LCD ye geçiş yapacağım.

tabi bunda ben kontrast oranı ve tepkime süresi ile yazılarda crt kadar kalitede olacak çünkü neden önem veriyorsun diyorsanız çoğu internet üzeri,msn üzeri birde internette yazıları okumamla geçiyor bilgisayar vakitlerim.. o yüzden yazılarda netliğe çok önem veririm ayrıca mat ekran olacak gözü yormasın oyun kullanmam binde bir.

zaten gözümde T200 var ama lakin olası benim ekran kartım düşündürüyor adamı.. FX 5200 ile nasıl kalite alacağım.. bir süre ilave yapmadan kullanacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamu

Merhabalar. Samsung T200 monitörde, bilgisayarı açınca bilgisayarınızın sistemi magic tune'u desteklemiyor veya yeterli gelmiyor gibi bir uyarı yazısı geliyor. Sistem amd ath. 6000, ek. kartı 8800 gts. daha ne sistemi isterki bu monitör? Oyunlarda çok güzel görüntü alıyorum ancak videoları bozuk gösteriyor. Ekran kartı ayarlarıyla uğraştım olmadı, ekran kartı video ile uğraşmasın sekmesini açtım yine olmadı. Nasıl etmeli?

benim monitör 960 bg (alette hiç düğme yok. magig bright a mecbursun)

bende ati 3870 x2 crossfire ek. kart. takılı. bendede çalışmıyor program..

samsung yetikileri hu hu orda mısınız?

yok mu bu soruna bi çare.

• arkadaşlar belkide sadece analog bağlantıda çalışıyordur mesela 233sw var analogtan bağlı oldukça rahat kullanıyorum
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum. Ama herzaman yapmıyor arada bir geliyor hata. Ayrıca hata olduğunda programı yeniden başlattığım zaman çalışıyor.
  • magic tuneyi CD den degilde internetden indirerek kurup deneyin. çözüm olacaktır eminim
  • bende de aynı sorun var.
    benim ekran kartı 9600gt
    ben bütün versiyonlarını indirdim denedim.
    bi tanesi çalıştı gibi.bana lazım olan özelliklerini kullanabiliyorum
    sizde bi deneyin.bende çalışan win 98 içi olanıydı galiba
  • bende samsung b1930n var lcd analog ayni hata bendede veriyor ? nedir cozumu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.