Bildirim
monitör sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mutlaka bir topraklama olan hatta bağla bilgisayarını maazAllah yakarsın anakartı. Voltaj ayarlayan sistemler var yada en iyisi sen bir UPS al hem işin görülsün hem de UPS almış olursun. -
YENİMİ ALDIN MONİTÖRÜ ?
HOPARLÖRDEN OLMAZ...
BAHSETTİĞİN TRAFODAN HİÇ OLMAZ..
BENCE BİR SERVİSE GÖTÜR ESKİ İSE ..
YENİYSE GARANTİDEN DEĞİŞİR. -
hayır ne alaka 50 metre ilerde trafodan olur u öle şey.
hiç karıştırma servise direk git bence en temizi. -
ICERISINDEKI TRANSISTOR VE DE WATLI DIRENCLERDEN BIRI BOZULMUSTUR BENCE SERVISE GOTUR YAPSINLAR -
yeni aldım ama önceden yoktu başka bir eve geldik 2gün kullandım arıza yaptı aynı monitörden arkadaşımda var onunkinden hiç ses gelmiyor benimkinde zırıltı var ve baya ısınıyor -
elktrik hattı dandik topraklamada yok acaba ondanmı direkmonitöre zarar verdi yoksa bilgisayara zarar verdide monitör mü arıza yapıyor -
ups nedir -
güç kaynağı bilgisayarını voltaj dalgalanmalarından korur ve elektrik gittiğinde güç verir (genelde 30-45 dk filan.) Almanı tavsiye ederim voltaj dalgalanması olabilir toprak hattı mümkünse yaptırın mümkün değilse o zaman kaliteli ups al dandik alma sakın ucuzluğuna bakıp.... -
arkadsim ben pc yi ilk aldigim gun de bana aynisi oldu ben aradim teknik sevisi adamlar bana hoparlorden uzak tut dedi ama is yaramadi bi iki gun calisti ole.. benim yakınlarda trafo falan da yoktu sonra bi kavga dovus degistirdim monitoru yapabilirsen sende degistir tamir edenler halen aynı dertten muzdarip -
Hiç karıştırma bence direk git geri ver yenisini almaya açalış. -
o monitörü götürürsün tamir ettik die verirler. 2 ay sonra tekrar aynı sorunla karşılaşırsın.naparsan yap monitörü değiştir. -
topraklama hat yüzün den dostum ya -
sorun topraklamadan yada başka birşeyden kaynaklanmış olsada artık o monitör arızalı hocam.toprağın olsa bile sorund evam edecek.değiştirmeye çalışmalısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X