Şimdi Ara

Monitör sürekli açılıp kapanıyor PHILIPS 190 CW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, çift monitör kullanıyorum ekran kartım: MSI GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128Bit DX12 Tek fanlı modeli.

Monitörümden direk DVI kablo ile görüntü alıyorum ancak son 3-4 gündür sıkça kendiliğinden kapanıp açılıyor. Açma kapatma düğmesi çalışmamaya başladı ve MENU tuşuna bastığım zaman yeşil ışık yanıyor, menü gelmiyor, canı isterse görüntü veriyor canı istemezse vermiyor duruma geldi.

Sebebi ne olabilir 1 hafta önceye kadar sorunsuzca kullanıyordum. Tek düzgün renk veren monitörüm bu var, şuan yazdığım yani çalışan monitörün renk göstermede biraz sorunları var renkleri tam renkte göstermiyor. Grafik tasarım ile uğraşıyorum tasarımlarımı 190CW'de yapıyordum bu monitör ile hiç bir şey yapamam. Bunu nasıl çözebilirim ne olmuş olabilir lütfen yardım edin.

• monitöründe arıza var. teknik, donanım sorunu. getirirseniz yaparım. veya arızalı mönitörünü 30 tl ye sayıp başka 19 inç satabilirim. mikail1313@gmail.com 0505 403 35 80
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

monitöründe arıza var. teknik, donanım sorunu. getirirseniz yaparım. veya arızalı mönitörünü 30 tl ye sayıp başka 19 inç satabilirim. mikail1313@gmail.com 0505 403 35 80
    Yeriniz nerede?
  • furkan_scream kullanıcısına yanıt
    istanbul sultangazi

kargo ile yollayabilirsiniz..
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Kargo ile uğraşmak sıkıntı olur bana Konya'da bir bilgisayarcıya götürdüm hocam teşekkürler.
  • furkan_scream kullanıcısına yanıt
    kondansatör arızası muhtemelen. power kart yani. Çok masrafı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.