Şimdi Ara

MONİTÖRDE KIRMIZI ÇİZGİLER BELİRİYOR (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sorunun video olarak youtube linki

https://www.youtube.com/watch?v=YHmPbc50FfY&feature=youtu.be

sorunun resim linki

https://i.hizliresim.com/GZElg2.png

bilgisayarı ilk açtığımda herhangi bir problem yok ama biraz zaman geçince oyun veya video izlemeye başlayınca birde ekran 1-2 saniyeliğine gidiyor geliyor bazen sadece gidip geliyor bazende gidip geldikten sonra bu çizgiler beliriyor.

sorunun nerden kaynaklı olduğunu bilen biri varsa yardımcı olmasını rica ediyorum

(monitörün garantisi hala daha devam ediyor eğer benim halledebiliceğim bişey ise hiç garantiye gönderip beklemek istemiyorum)

sizden ricam varsa bu konuda yardımcı olacak biri desteğini bekliyorum.

• Kesinkes garanti... Kesinlikle!!!

İkinci el monitör için de; temas noktalarında soğutucu adlı lastiksi bi parça ekleme yöntemi var.
  • Ekran kartı da olabilir.

Arızanın nereden kaynaklandığını, iyice gözlemleyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    işte sorunun nereden kaynaklandığını nasıl gözlemleyebilirim ?
  • MONİTÖRDE KIRMIZI ÇİZGİLER BELİRİYOR (ÖNEMLİ)

BUDA DAHA NET Bİ FOTOĞRAF OYUNLARA GİRDİĞİMDE VE VİDEOLARDA OLUYOR
  • Monitörü başka bilgisayar da kontrol edin. Arıza devam ediyorsa, monitörü garantiye gönderin.
    Ekran kartindan ise ram ' ler veya besleme kondansatorleri arizalidir, osiloskop altında kontrol edilmeli... .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 16 Haziran 2019; 15:7:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı gibi görünüyor pc test programları var onunla test et pcyi yor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monitörde sorun olsa hep olur, mesela oyun veya videoya girmediğiniz halde monitör ısındığında 2 saat sonra dahi herhangi bir çizgilenme yoksa, word programını kullanırken, internette sörf yaparken (video dışında) hiç bir olmuyorsa kesinlikle sorun ekran kartında. Çözüm ise ekran kartına overclock yapılmışsa varsayılan değerlere getirin; overclock yok ise ekran kartının soğutucusunu söküp yeniden macunlayın (termal macun ile) ve fanı temizleyin, muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.