Şimdi Ara

Monitörde Sinyal Yok Yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayara yeni ram taktım,kasayı kapatıp bilgisayarı açınca bilgisayar çalıştı,HDD Işığı da yanıyordu,monitörde ise video sinyali yok yazıyordu ve uyku moduna geçti.Ramleri takıp tekrar çıkardım doğru yerleştiğine emin oldum, ekran kartını tekrar söküp taktım ,işlemci ile ilgili de sıkıntı yok,anakartın tüm bölümlerini kontrol ettim,olmayınca da bilgisayarcıya götürdüm,bilgisayarcı anakart hava almış bi elektrik birikmesi olmuş gibisinden bişeyler söyledi ramleri ve ekran kartını kontrol etti ve PC yi oradaki monitöre bağlayıp çalıştırdı.Eve döndüm ve yine aynı hatayı aldım.Bu sefer sıkıntı monitörde mi diye düşünüp monitörü arkadaşımın PC sine bağladım ve monitör çalıştı..Bilgisayarcının monitöründe görüntü geldi,monitör arkadaşın bilgisayarında görüntü verdi,ama ikisini birlikte çalıştırınca video sinyali yok yazısı geliyor.Saatlerdir uğraşıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacım var.Bilgisayarın bilgisayarcıdaki monitöre takılınca görüntü vermesi beni tamamen anakart,işlemci,ram ile ilgili problemlerden uzaklaştırdı.Hatta emin gibiyim bu parçalar ile ilgili sıkıntı olmadığına. Son seçenek güç kaynağı ile ilgili bi sorun gibi geliyor aklıma. yardım bekliyorum lütfen arkadaşlar.. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama tam anlatmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kimse mi yok yardım edecek ?

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.