DEĞERLİ ARKADAŞLAR ...Mönitörümdeki görüntü ters döndü .ekran tamamen ters dönmüş vaziyette yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum
merhaba
bunu yapan çeşitli yazılımlar var yani virus falan bulaşmış olabilir.Şunu merak ediyorum bilgisayarı ilk açtığında da böyle bir sorun varmı?Yani windows'a girdikten sonramı oluyor
slm arkadaşım, masaüstünde sağ tıkla+ özellikler+ayarlar +gelişmiş+ sanırım döndürme diye bir yer olması lazım orayı tıkla ve ordan standart yatay seçeneğini işaretle eğer ekran kartın ATİ ise CC Center dan da yapabilirsin bu işlemi
ekran kartının ayarlarında var o ozellik ama durup dururken mi dondu .. ekran karın ne?
masa üstüne boş bi yere sağ tıklayıp sırasıyla ,
özellikler ayarlar gelişmiş
tıkladıktan sonra ati weya nvdia (artık ekran kartın neydse ona göre ) birini seçeceksin
eğer nvidia ise dewamını getireyim " Ge Force " ile başlayan yere tıklıyacaksın sonra " Ekran Yönlendirmesi " ordanda en üsttekini yani " yatay ( 0 derece döndürme ) yi seçip tamam deyince ekran düzelmeli
bu ne boyle ya masallah herkes soruyu bekliyormus
tuh be bende buna hazırlammıştım kaçırdım mı yoksa
cevaplayanlar hızlı ve pratikte soruyu soran amcam nerde yahu
hallolduysa sorunu bi daha ugramaz
windows açıldıktan sonra.
ilgili arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum . kusura bakmayın derse çıkmıştım.tekrar. sağolun.
Hasanyilmazaga ve İLGİLİ ARKADAŞLARIMA .teşekkürlerimi sunuyorum.sorun tamam.
angelksk
hocam demişki:
hallolduysa sorunu bi daha ugramaz ......
öyle yapmayız hocam .dersteydik.iyi günler tekrar sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetarif
Hasanyilmazaga ve İLGİLİ ARKADAŞLARIMA .teşekkürlerimi sunuyorum.sorun tamam.
rica ederim kolay gelsin
anakarttan vga larda olan bi sorun bu xp den kaynaklanıyor !(sistemin ramını yediği için oluyor xp bu olayda bişeyi sevmiyor) Intel extrem graphics" lerde oluyo genelde ! Ekran kartlarında çok nadir oluyor olursa da reset attırıyor ! Ekran kartının kendi ramını aşıp sistemin ramını yemesiyle bu sorunun ortaya çıkması %100 artıyor !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme