Arkadaşlar 17 Philips 107S flat model monitörüm var alalı yaklaşık 3.5-4 sene oldu gayet iyi ama zaman zaman monitörden ince tiz bir ses geliyor hani filmlerde özel bir düdüğü falan olur yüksek frekansta ses gönderir onun gibi,monitörü kapattığım zaman ses kesiliyor açınca gene sese devam başladımı da kolay kolay kesilmiyor ayrıca odanın içindeki herkesi çok rahatsız eden güçlü bir ses ,dikkatimi çeken film izlerken (iki kişi konuşuyor diye düşünürsek ) filmin bir karesinde sesin kesilmesi ve diğer kareye geçtiğnde tekrar başlaması ve tekrar ilk karedeki görüntüleri gösterdiğinde sesin kesilmesi,öyle rahatsız edici bir ses ki monitörü camdan atasım geliyor, kesilir diye bazen o sinirle eski jetonlu telefonlara vurur gibi sağdan,soldan,üsten vuruyorum ama tık yok patlar falan diye de korkmuyor değilim,konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Omru bitmektedir kendisinin! Ama bir elektronikçiye gosterebilirsin. Benim eski monitorde bozulmadan bir ay once otmeye başlamıştı!
75 hz de çalıştır cızırtı kesilir
hızsını biraz düsürsen belki ses kesilir yada hemen elektrikçiye götür
75 hz de çalışıyordu 72 hz yaptım simgeler biraz küçüldü ama olsun acaba düşük hz de çalışması problem yapar mı? sesin gelip gelmiyeceğini de bekleyeceğim yaparsa artık tamirlik galiba.