Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb monitöre görüntü gelmiyor işlemci RAM yada Ekran kartı ile alakalı deil kendi bilgisayarımdaki sağlam parçaları değiştirdim kontrol ettim
    güç kaynağınınıda değiştirdim ama gene görüntü gelmedi...acaba anakrt korumaya mı aldı kendi ni ne yaptı anlamadım sizce anakartı reslemem mi lazım reslemem lazım sa nasıl bi yardım cı olursanız sevinirim...

• monitörde sorun yokmu acaba?
  • hayır monitörde sorun yok....Bu zaten arkadaşımın bilgisayarı kendi evime getirdim pcyi hangi donanımda sorun vardır die ama donanımlarda sorun olsa bios ses çıkartırdı bu çıkartmıo..kendi ekrankartımı falan değiştim işlemciyi rami falan ama gende görüntü alamadım acaba anakartta mı bi problem var reslemek gerekir mi?anakart da hiç reslemedim bilmiorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertuu -- 23 Ocak 2008; 9:39:18 >
  • ramleri söküp çalıştırdığında bile ses çıkartmıyorsa , anakartında arıza var.
  • yani ram slotlarını hiç boş bırakmadım boş bırakıp dene mi demek istiosun ses gelio mu gelmio mu?
  • evet , ram slotlarını boş bırak ve çalıştır kasayı . ses gelmiyorsa anakartta sorun var. ses gelirse , anakart üzerien takılı tüm parçaları çıkart , ekran kartı , ses kartı vs gibi. ses çıkıyorsa hala , sırasıyle kartları takarak çalıştır ve hangi karttan sonra ses çıkmıyorsa ondan sorun vardır . hiç ses çıkmıyorsa işlemcidede sorun olabilir.
  • RAm slotları boş ve ses gelmior işlemcide de sorun olamaz çünkü işlemciyide değiştim kendi PC'm ile şu an RAm slotları boş ama ses gelmiyor..şimdi anakart mı almam lazım yeni yoksa bişiler daha deneyebilir miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Monitöre görüntü gelmiyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demekki anakarta arıza vardır markası neydi anakartın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.