Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor no signal!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 2 saat önce özellikler>ayarlar>gelişmiş>monitör'den ekran yenileme sıklığını deiştirdim 75de duruyordu. Bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla yı kapattım 85 yaptım.
    buraya kadar bir sorun yok.. oyun oynamaya devam ederken oyundan çıktım pc kendi res attı .pc açıldı windows ekranı geldi normalde hoş geldiniz yazısı gelmesi gelirken input signal out of range yazısı çıktı 2 saat uğraştım sorun aynı . pc de monitor de hiç bir şey yokken sadece 75i 85 yaptım ve input signal out of range :(

pc çalışıyor windows açılış müziği geliyor ama sadece monitor de o sabit input yazısı. biraz bekleyince de monitor going to sleep başka bişi yok ama windows açık tekrar söyliyeyim.

bn hp lcd 19'' monitor ekran kartı geforce 7300LE kullanıyorum

yardımlarınızı bekliyorum...

teşekkürler

Monitöre görüntü gelmiyor no signal!

• kjavelin, arkadaşım monitörü fabrika ayarlarına getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasap1988

kjavelin, arkadaşım monitörü fabrika ayarlarına getirin.

işe yarayabilir ama sorun sistemdeki dpı ayarından gibi gözüküyor...

yada 85 dpı yı destekleyen bir monitor bulup ayarı eski haline getir... sorun çözülür...
  • if_you, arkadaşım sizin dediğinizde mantııklı denemekte fayda var.
  • monitörü fabrika ayarlarına getirdim sorun aynıydı

if you arkadaşım pc ci ye götürdüm orda farklı monitör kullandık sorun halloldu .

saolun yardımlar için ...

• Bu durumda bios pilini çıkartıp 5 sn beklediğinde de sorun çözülüyor, bilginize...
  • arkadaşlar bana acil yardım lazım kasanın açma tuşuna bastığımda pc açılıyor fakat ekran no inpu signalden sonra
    monitor going to sleep diyor bu olay bana 1 kere daha oldu fakat 2-3 kez uğraştım geçti şimdi ne oldu tam anlayamadım abim ekran kartı yandı diyor ama bunları okudukdan sonra pek inanamadım lütfen cevap yazın deniyeceğim şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bide güvenli modda girmeyi dene belki bir ihtimal girmeyi başarabilirsin
    F8 tuşuna basılı tut bi ekran gelcek güvenli modda girmeyi dene kanımca olacak :)
    bozduğun ayarları varsayılan ayarlara çevir...
    ( Açılırsa tabi denemekte fayda var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_18 -- 19 Kasım 2011; 8:21:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.