Şimdi Ara

Monitöre hiçbir şekilde elektrik gitmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçengün hava çok kötüydü çok şimşekliydi. Komşumuzun bilgisayarının monitörü sert bir şimşek çaktıktan sonra kapanmış. Gittim inceledim hiçbir şekilde elektrik gitmiyor monitöre.Ancak kasa açılıyor bilgisayar çalışıyor. Monitörü çok eski tüplü monitör. Tamire götürme, tamire vereceğin paraya çok iyi bi monitör alabilirsin dedim. Monitörün sorunu nedir düzeltilemez mi ? Komşu fiyat soruyor ne kadara tamir olur diye. Olmazsa 2. el veya sıfır bir monitör alcakmış ona da ben yardımcı olurum dedim sıfır veya 2. el en fazla 250-350 liraya monitör bulabilirmiyim tüplü yada lcd farketmez. Monitöre ne olmuş birde onu merak ettim.

• Basit bir sigorta atması sorunu sanırım.Benzer bir soruna eski tüplü TV de karşılaşmıştım.
  • Sigorta atması olabilir ama illa bir tamirciye göstermeniz gerekiyor, her halükar da cebinizden para çıkacak, bence hiç tamirci ile uğraşmayın ikinci en canavar gibi lcd ler satılıyor, alıp bir tane güle güle kullanın.

Not: Bir tane de UPS alın :)
  • 250 300 e sıfır bile bulabirsin ben 2008 yılında samsung Samsung SyncMaster 932Nw monitörümü 300 liraya almıştır 19'' lcd geniş ekran ve hala memnunum sorununuza gelince monitör arızalı tekrar açılmaz gibi geliyor zaten açılsada tekrar bozulmuyacağı meçhul saygılar..
  • Teşekkürler komşuya söyleyeceğim bunları artık yeni mi alır başka bişey mi yapar bilemem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.