Bildirim
Monitöre Uydu alıcısı bağladım görüntü var ses yok.
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakan yokmu ya?
-
Uydu alıcının av çıkışından monitörün ses girişine ayrı bir ses kablosu takman lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yani iyice anlatırmısn
-
çözdünüz mü bilmiyorum ama muhtemelen monütördeki hoparlörler analog bağlantı kabul ediyor yani hdmi ile gelen dijital ses sinyalini çözecek bir altyapıya sahip değil. Monütörün bağlantı noktalarının resmini koyarsanız daha net yanıt verilebilir. Uydu cihazında kırmızı ve beyaz renkte ses çıkışı olacaktır rca kablo ile bu çıkışları monütördeki ses girişine uygun bir kablo ile bağlamalısınız
-
Hocam hala çözemedim ama monitörüm hdmi ile bilgisayara bağlı ve gayet güzel ses veriyor
-
merhaba,ses için aux kablo kullanın mönitörde özellik olarak var.aux un bir ucunu uydu alıcının av soketine diğer ucunu mönitörün aux soketine bağlayın.işlem tamamdır.
saygılar......................................
-
Hem dahili hoparlörü olup, hem de hdmi girişi olan monitörler de ses neden gelmez? Valla ben de aynı dertten muzdaribim. Pc den ses geliyor, uydu dan ses gelmiyor. Daha yeni aidata 27 inç monitör aldım. Pc den ses geliyor, uydudan yok. Adından hoparlörlü ürün aldık. 14 gün süresi de geçti iade de edemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X