Şimdi Ara

MONİTÖRE VİDEO BAĞLANIRMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MONİTÖRE VİDEO BAĞLAMAK İSTİYORUM BİRAZ ELEKTRONİK BİLİYORUM BUNUNLA İLGİLİ DEVRE ŞEMASI VEREBİLECEK OLAN VARMI TEŞEKKÜRLER.
    (BİLGİSAYARLA İLGİSİ YOKTUR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci -- 20 Kasım 2004, 21:21:58 >

• Arkadaşlar devreye felan gerek yok. Elektronikçiye uğrayın ve hangi out'u hangi in'e takacağınızı söyleyin. Basit çevirici ararçlar var converter diyoruz. Fiyatları makul. Onlardan alın.
  • samray öyle diyorsunda bu işin gusellii burda elle yapmak..
  • vga dan tvline çeviricilerden ayarlarsın yaw bu forumdada biirtopikte şema vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

vga dan tvline çeviricilerden ayarlarsın yaw bu forumdada biirtopikte şema vardı

dostum ihtiyacım olan vga dan tv değil .. monitöre video bağlamak istiyorum daha açık monitöre pc den bağımsız vcd bağlamak istiyorum bunla ilgili devre şeması elinde olan varmı?. forumda var ise link verebilirseniz sevinirim ....teşekkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizci

quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

vga dan tvline çeviricilerden ayarlarsın yaw bu forumdada biirtopikte şema vardı

dostum ihtiyacım olan vga dan tv değil .. monitöre video bağlamak istiyorum daha açık monitöre pc den bağımsız vcd bağlamak istiyorum bunla ilgili devre şeması elinde olan varmı?. forumda var ise link verebilirseniz sevinirim ....teşekkür

vcd görüntüsünü monitörde izleyebilmek için araya "tv tuner" koymak gerekir. Bu tür hazır cihazlar var.

http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_tvtunerbox_avertvbox5.asp

• http://www.svideo.com/video2vga.html
    Bununla ilgili ürün piyasada birçok yerde bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi laptopa görüntü aktarma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilgilendiğiniz için çok teşekkürler ben bu converter i kendim yapmak istiyorum en ucuzu 149$+kdv bu parayı vermek istemiyorum ben proje arıyorum net te bulamadım varsa link verebilirmisiniz elektronik şeması pls.
  • yapmakistediğin devre 149$ ı bulur hiçuğraşma onuniçin tuner ve rf frekans devresiyapman gerekir tabimasraflı vede çalışmıyabilir.
  • aver tv box 5 i kullanabilirsin

web http://www.demo.com.tr/

98 $ + kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savastek -- 27 Kasım 2004, 12:51:45 >
  • saolun ama ben zor olanı seçmek istiyorum tuner yapmayı düşünmüyorum devre video sinyalini vga ya çevirsin yeter. Ayrıca tv yapmıyorum ki tuner gereksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizci

saolun ama ben zor olanı seçmek istiyorum tuner yapmayı düşünmüyorum devre video sinyalini vga ya çevirsin yeter. Ayrıca tv yapmıyorum ki tuner gereksin.

O zaman kolay gelsin...sonuçtan haberimiz olsun..
  • eski televizyonlarda tda3506 li composite to rgb cevirici devreleri vardi. sanirim bunlardan bir tane yapman lazim ama renk icin bobin ayarlariyla vs. ugrasman lazim biraz zor. ama mumkun.
    kolay gelsin.
  • arkadaşım bu işi bir ara bende yapmaya niyetlendim ama araştırdım vaz geçtim tda3506 iş görmüyor birde osilator devresine ihtiyaç var hadi osilatorü pic ile yaptık diyelim ..
    takılacağımız nokta compsite => rgb
    tda3506 bu iş için uygun değil....
  • bağlanır hemde çok basit herhangi bir tv den RGB vertikal ve horzintal çıkış alıp monitöre doğru bir şekilde bağlaman gerekir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.