Şimdi Ara

Monitörler sırt sırta zararı olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resmi bir dairede çalışıyorum. Bilirsiniz işte. Yeni yerleşim düzeni yaptılar ve bu plandan sonra benim monitör ile karşımda çalışanın monitörü sırt sırta. Ben çalışırken karşımdaki monitörü açınca benim ekran şiddetli bir şekilde titreme yapıyor. Bu anlık oluyor. Bu ilerde sorun olur mu?

Şimdiden teşekkurler.

• vala ben manyetik alndan etkilenmesin diye tv ve hoparloru de
    uzak tutuyom..
    diyeceğim su
    az da olsa uzak olsa iyi olurdu ...
  • az da olsa uzak dursa daha iyi olur.
  • sıcaklık olarak da malzemelerin de uzun ömürlü olamsını sağlamak için bence mönitörleri biraz birbirlerinden uzak tut
  • teşekkur ederim. İlk iş müsüre bunu söyleyecem. Yerleri değiştirsin. Saolun arkadaşlar.
  • müdüre söyleyeyim, müsüre yazmışım. Değiştirmezse napalım,kendi bilir. Maksat devletin bilgisayarına bişey olmasın. Yoksa bizim işimize gelir aslında bilgisayar olmazsa iş de olmaz. Ense yaparız. Ama yazık gunah bunların parası bizden çıkıyor.
  • Keşke ne açıdan sorun olur mu? sorusunun cevabını da yazsaydınız. Sağlık açısından sırtsırta olmalarının pek bir önemi yok. Ama açılıştaki titreme akımın birden dalgalanmasından kaynaklanıyor. Monitörler sağlam değilse aşırı dalgalanma bozabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bu msjları mesai içindemi yazıyon mesai dışındamı ???

uzak dursa daha sağlıklı olur ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozigir

müdüre söyleyeyim, müsüre yazmışım. Değiştirmezse napalım,kendi bilir. Maksat devletin bilgisayarına bişey olmasın. Yoksa bizim işimize gelir aslında bilgisayar olmazsa iş de olmaz. Ense yaparız. Ama yazık gunah bunların parası bizden çıkıyor.

devletten bahsederken senden çok uzakta gibi,başka bir ülkeden bahseder gibi, bir öteki gibi yazmışsın.devlet sensin kardeşim sensin.senin gibi görevli olanlar memur olanlar devleti oluşturuyor.ve bizim parlarımızla alınan kullanılan her şey sizwe emanet.devletten bir başkası gibi bahsetmen tuhaf
  • Manyetik alandan uzak tut
  • biraz ekran titreme yapıyor benim işyerinde de iki monitör yakın mesafedeydi baya arada işte bi monitör girebilecek kadar bile yer yoktu..ekranın yakın olan tarafı görüntüde titreme yapıyordu ve biraz uzaklaştırınca bilgisayarı fazla yapmıyor şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 14 Haziran 2006; 9:30:07 >
  • tekno1987 dedigin dogru. tabiki devlet dedigimiz şey ta kendimiz. Sadece vurgulamak istedigim bir çok insanın çalıştığı yerde boyle bir mantık yurutmemesi. Kaç kişi iş yerinde israfı engelliyor ki. Ben boyle düşünmediğim ve kendi malım gibi gorduğum için zaten boyle bir sorunu sizlere danıştım, ustalardan kesin bir bilgi alıp müdürüme soyledim. Şimdi masanın yerini değiştirdik.

TEKNO1987 DUYARLILIĞIN İÇİN TEŞEKKUR EDERİM. yANLIŞ CÜMLELER KULLANDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. AMA İNANIN ÇALIŞANLARIN ÇOĞU KULLANDIĞI BİLGİSAYARI TEMİZLEMİYOR BİLE. bEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA BAKIMINI YAPIYORUM. bİLGİSAYARI YENİ ÖĞRENDİM VE BU YUZDEN FORUMLARDA SİZ USTALARDAN SÜREKLİ BİLGİ ALARAK BİLGİSAYARI KORUMAYA ÇALIŞIYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozigir

tekno1987 dedigin dogru. tabiki devlet dedigimiz şey ta kendimiz. Sadece vurgulamak istedigim bir çok insanın çalıştığı yerde boyle bir mantık yurutmemesi. Kaç kişi iş yerinde israfı engelliyor ki. Ben boyle düşünmediğim ve kendi malım gibi gorduğum için zaten boyle bir sorunu sizlere danıştım, ustalardan kesin bir bilgi alıp müdürüme soyledim. Şimdi masanın yerini değiştirdik.

TEKNO1987 DUYARLILIĞIN İÇİN TEŞEKKUR EDERİM. yANLIŞ CÜMLELER KULLANDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. AMA İNANIN ÇALIŞANLARIN ÇOĞU KULLANDIĞI BİLGİSAYARI TEMİZLEMİYOR BİLE. bEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA BAKIMINI YAPIYORUM. bİLGİSAYARI YENİ ÖĞRENDİM VE BU YUZDEN FORUMLARDA SİZ USTALARDAN SÜREKLİ BİLGİ ALARAK BİLGİSAYARI KORUMAYA ÇALIŞIYORUM.

milliyetçilik ruhu !!!

• klasik memur aklı
  • BEN BU KONUDA EN AZINDAN ARALARINDA Bİ KARTON PLAKA GİBİ BİŞEY OLMASINI TAVSİYE EDERİM.
    ÇÜNKÜ BU KONUDA ARA SIRA DA OLSA PROBLEMLER YAŞANIYO SEN İŞİNİ GARANTİYE AL BENCE

• monitörün geleceği açısından birbirinden uzak tutun mönitörleri manyetik alandan etkilenebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.