Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende yakin zamanda monitor degistiricm ve amacim sadece rekabetci oyun oynamak ips mi tn panel arasi da cok kaldim asus pg279q ips panel pg27vq tn panel ama fiyatlari ikiside kafa kafaya 4bin tl bandinda sadece oyun amacli olacagi icin oneriniz ne olur veya baska onerebilceginiz varmi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benim bir sorum var ?

Özellikle renkleri iyi gösteren göz sağlığı ve beynimiz için çokta kötü olmayan 21-22 inç bir monitor arıyorum. Oyun için değil. Tepkimesi okadar önemli değil. Sürekli başında olacağım çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Evet benim bir sorum var ?

Özellikle renkleri iyi gösteren göz sağlığı ve beynimiz için çokta kötü olmayan 21-22 inç bir monitor arıyorum. Oyun için değil. Tepkimesi okadar önemli değil. Sürekli başında olacağım çalışacağım.

arkadaşın sorusu ile ilgili benimde problemim mevcut. bende bir süredir notebook ekranı yanında kullanmak için 2.monitör arıyorum.
    hdmi çıkışından görüntü almam gerekecek oyüzden dvi veya hdmi girişli bir ekran arıyorum.
    2. monitoru notebook ekranı yanında dikey olarak kullanacağım, ekranı ikiye bölüp text ve vektörel grafiklerden oluşan güncel bilgi akışı programları kullancağım sadece.
    ( 19" olsa dahi yeter diye düşünüyorum. notebook ekranı 17" ) her türlü önerinize açığım.
    2. monitör seçimi veya kullanımları ile ilgili konu bulamadım, aslında konusu var sa link paylaşırsanız da olur.

• Merhaba

Ryzen 7 1700 işlemci
    MSI Gaming X 1080 sistemim var.

Oyun ve yazılım için kullanıyorum.

Pubg lol başta olmak üzere stream yapmayı düşünüyorum 2k monitör tavsiye etti arkadaşlarım.
    Çok araştırdım henüz bir karar veremedim bütçe 2000-2500 arasında bu fiyatların altında f/p ürünüde tercih edebilirim.
    Şuan 60hz ıps bir ekranım var onunla idare ediyorum daha sonra onu ikinci ekran yapacağım.
    Yardımın için şimdiden teşekkürler :)

24 ya da 27 inç olması önceliğim. daha küçük veya büyük bir ekran istemiyorum :)

Birde yüksek hzli monitörleri hangi kabloyla kullanıyoruz (hiç kullanmadım daha önce :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cptANGRIST

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Evet benim bir sorum var ?

arkadaşın sorusu ile ilgili benimde problemim mevcut. bende bir süredir notebook ekranı yanında kullanmak için 2.monitör arıyorum.
    hdmi çıkışından görüntü almam gerekecek oyüzden dvi veya hdmi girişli bir ekran arıyorum.
    2. monitoru notebook ekranı yanında dikey olarak kullanacağım, ekranı ikiye bölüp text ve vektörel grafiklerden oluşan güncel bilgi akışı programları kullancağım sadece.
    ( 19" olsa dahi yeter diye düşünüyorum. notebook ekranı 17" ) her türlü önerinize açığım.
    2. monitör seçimi veya kullanımları ile ilgili konu bulamadım, aslında konusu var sa link paylaşırsanız da olur.

Burda soran çokda cevaplayan yok.

AOC vardı daha bence 23" . valla okadar güzeldiki. sadece dsub girişi olmasına karşın hem oyunda hem grafikte akıyordu maşallah. Taa ozaman için ikinci el 200 TL ye sattım. 3 yıl oldu nerdeyse. Göz konusunda da çok kötü değildi hani. Ama eskisinden çok daha pahalılar şimdi. O zamanlar AOC bayağı kötüleniyordu uyduruk cihaz diye. Onu alacağına ikinci el falan al demişlerdi bana. Ah o monitörü satmasaydım.

• Arkadaşlar sorularınızı müsait zamanda cevaplayacağım.

• igneli kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Piyasada birçok monitör mevcut sizin aradığınız özellikle sizin kullanıma cevap verebilecek monitöre bakmamız lazım Mg28uq özellikleri olarak güzel monitör ihtiyaçlarınızı hem ps4 ve pc olarak fazlasıyla karşılar sorum şu Ps4 pro mu mevcut sizde ?
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    gunduz vakti mavi isik kullanilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Beard M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Kullandığınız sistem Bilgisayar özelliklerini yazarsanız size daha detaylı yardımcı olurum.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Genellikle gece karanlıkta pc başında çok durup ekrana bakıyorsanız ister istemez gözleriniz yorulur düşük mavi ışık filtresini açmak daha mantıklı tabiki de gündüz de açabilirsiniz ama gündüz gözleriniz fazla yorulmaz çünkü yeterli ışık var gece kullanımda da odanızdaki ışıkları açıp kullanmak göz sağlığı açısından daha yararlı olacak özellikle de haraketli bir film izleyip oynuyorsanız gözleriniz daha çabuk yorulacaktır o yüzden Blue light Filter ve Eye Care gibi düşük mavi ışık,titreşimsiz ekran özelliğini kullanmak daha mantıklı olacaktır.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ps4 pro mevcut. Yeni yılda hdmi 2.1 destekli monitörler geleceği söyleniyor.
  • 2.0 Hdmi, mevcut konsollar icin yeterli. DP de Pc ler icin. Hdmi 2.1 su an ihtiyac degil, uzun bir sure de olmayacak. Rahat olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs-haziran gibi ps4 pro için ips 4k hdr bir monitor almak istiyorum. 4000 tl gibi bana göre gayet yüksek bütçeye bile şuan hdr li ps4 pro uyumlu bir monitor bulamadım bir türlü. Gözden kaçırdığım bu özelliklerde bir monitör var mı? Bahsettiğim tarihe kadar bulamazsam da mecbur artık mecbur hdr sevdasından vazgeçicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Mayıs-haziran gibi ps4 pro için ips 4k hdr bir monitor almak istiyorum. 4000 tl gibi bana göre gayet yüksek bütçeye bile şuan hdr li ps4 pro uyumlu bir monitor bulamadım bir türlü. Gözden kaçırdığım bu özelliklerde bir monitör var mı? Bahsettiğim tarihe kadar bulamazsam da mecbur artık mecbur hdr sevdasından vazgeçicem.

Hdr destekli 2k monitor mevcut.samsung chg 70 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Mayıs-haziran gibi ps4 pro için ips 4k hdr bir monitor almak istiyorum. 4000 tl gibi bana göre gayet yüksek bütçeye bile şuan hdr li ps4 pro uyumlu bir monitor bulamadım bir türlü. Gözden kaçırdığım bu özelliklerde bir monitör var mı? Bahsettiğim tarihe kadar bulamazsam da mecbur artık mecbur hdr sevdasından vazgeçicem.

Hdr destekli 2k monitor mevcut.samsung chg 70 serisi.

Evet aynen teşekkürker. Bu da bir alternatif tabii. Eğer hazirana kadar durum değişmezse o zaman hdr den mi yoksa 4k dan mı ödün vericem gibi bir soru karşıma çıkacak ps4 pro la kullanım için.

• kabune kullanıcısına yanıt
    Pro’nin 2k destegi yok, almaniz buyuk hata olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Pro’nin 2k destegi yok, almaniz buyuk hata olur.

Bu pro konusunda hepten cahil kalmışım :) Ben 4k yı destekliyorsa alt çözünürlüklerinde hepsini destekliyordur diye düşünmuştüm. Peki birşey daha sorayım o zaman : Diyelim 4k monitörde ve ps4 pro da bir oyun açtım ama input lag oldu vs bir sebepten dolayı çözünürlüğü düşürmek istedim. Ps4 pro buna izin vermicek mi? Atıyorum 1080p yapabilecek miyim? Yoksa bu dediğin sadece 2k için mi geçerli.

• Bu model bu fiyata değer mi sizce, oyun için kullanacağım ve grafiklerin güzel gözükmesini istiyorum.

https://www.technosistem.com/ASUS-215-VS229DA-1920x1080-5MS-VGA-SIYAH-VESA-15-Havale-EFT-Indirimi,PR-2157.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BearGyrlls -- 29 Aralık 2017; 13:2:50 >
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Pro gercek 4k desteklemiyor sadece upscale ediyor 4k ya cevırıyor goruntuyu 4k ıcın xbox one x Alabılırsınız.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.