Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dolar düşerse mağazalar indirim yapacaklardır.Fiyat araştırması yapın konuları özellikde dh bilgisayar sıcak fırsatlar konusunu takip edin derim.Örnek üç beş gün önce ryzen 5 1600x mini ıtsx sisteme inventustan işlemci aldım 998 tl geldi.Hiçbir sitede bu fiyata bulamamıştım.Ryzen 5 1600 ü bu fiyata satıyorlardı.Herneyse Mağazaları fiyat karşılaştırması yaparak alın güvenilir mi ? değil mi ? Ürünleri alacağınız siteden güvenli mi ? garanti konusunda nasıl ? araştırın öğrenin öyle alın.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Bunun aynısından HP 22es olan modelini beğendim 7 ms ama fark olurmu oyunlarda?
  • Hocam az önce bilgisayara win 7 ultimate kurdum ekran çözünürlüğünü en fazla 1152×864 yapabiliyorum halbuki monitorun ekran çözünürlüğü 1600 × 900 bunu nasıl düzeltebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.amazon.com
    Amazon.com: LG 27UD68-W 27-Inch 4K UHD IPS Monitor with FreeSync, Silver/White: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/LG-27UD68-W-27-Inch-Monitor-FreeSync/dp/B01C3BZIIC

Bu monitör nasıl hocam eksi ve artı tarafları neler,ps4 pro için uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 1 Ocak 2018; 20:43:16 >
  • Merhaba,
    dizüstü bilgisayarın yanına mac mini(2014 late, 2.6 ghz, intel iris graphics) ekledim. mac miniye uygun bir monitor almak istiyorum. oyun harici kullanım alanı için önerebileceğiniz iyi monitör özellikleri nelerdir? film - kodlama - dergi makale okuma vs. için kullanıyorum(oyun yok). IPS, full hd 27" dolaylarında düşündüm. fiyatları yaklaşık 1000-1200 civarlarında, aoc i2781 - aoc i2769 - Philips 273V7QDAB/00 gibi monitörler buldum. sorunları genel olarak ışık sızması. ekstra önerebilecek bilgisi olan, model önerebilecek, ya da yorum yapabilecek varsa bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Abd den alınan monitörler bizde direkt çalışıyor mu? Pahalı bir ara adaptöre ihtiyaç varmış diye duydum ama doğru mu bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam r9 390 msı ekran kartım var yeni bir monitör almayı istiyorum amazon.de satılan şu monitöre rastladım ve fiyatı baya bir uygun sizce nasıldır değerlendirirmisiniz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wearyman -- 3 Ocak 2018; 10:42:31 >

• merhabalar, esnaf dükkanımızdaki bilgisayara hdmi-dp çıkışlı bir ekran kartı ve bu çıkışları kullanacak 21-23 inç civarı bir monitör almayı düşünüyoruz. neden böyle derseniz, tvbu ile akşama kadar dizi film vb. izliyoruz. zamanımızın çoğu dükkanda geçiyor dijital görüntülü bir şey alalım dedik. akşamları tv yerine izleriz niyetiyle. evin salonuna tv alamadık, 55 inç bir tv 3500-4000 tl den başlayınca. led med ips pls karışık marışık ürünler olunca danışmak iztedim. max 800 tl gibi rakamla en iyi monitör ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
  • bu benim işimi görür mü Asus VX229H 21.5 bir de güç kaynağı dahili batarya ne demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

Abd den alınan monitörler bizde direkt çalışıyor mu? Pahalı bir ara adaptöre ihtiyaç varmış diye duydum ama doğru mu bilmiyorum.

Kim demişse sallamış hocam evet prizler aynı değil ancak,vatanda 5 ile 20 tl arasında çevirici adaptörler var alıp kullanıyorsunuz o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

quote:

Kim demişse sallamış hocam evet prizler aynı değil ancak,vatanda 5 ile 20 tl arasında çevirici adaptörler var alıp kullanıyorsunuz o kadar.

Eyvallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

quote:

Eyvallah

Rica ederim

• SinirliBiber kullanıcısına yanıt
    Evet farkeder tepkime süresi ne kadar düşük olursa oyunlarda en iyi yanıt süresi alırsınız.
  • _mia _ kullanıcısına yanıt
    Konuyu göz gezdirirseniz ıps modelli sizin kullanımınıza uygun monitör tavsiyeleri mevcut hocam.
  • AJLAN-T A kullanıcısına yanıt
    Üst seviye bilgisayarınız yok ise çok fazla oyun oynamıyorsanız fazlasıyla işinizi görecektir.Güç kaynağı dahili batarya derken monitörlerdekinden mi bahsediyorsun ? Ups,leptop,monitördeki güç kablosu yerine bataryalı güç kabloları var heralde ondan bahsediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 4 Ocak 2018; 11:45:2 >
  • Wearyman W kullanıcısına yanıt
    Daha önce incelemiştim 2k 75 hz fiyatına göre güzel monitör ama 144hz monitörden aşağısını almayın.Bunu alın Tr de 2500 yurt dışında 1950 tl civarına geliyor.Bütçeniz müsaitse kaçırmayın hocam.Bütçeniz müsait değilse 1250 tl gelen o monitörü alabilirsiniz.

Ekran kartınızla fresync-adaptive sync desteği ile oyunları akıcı bir şekilde ekranda yırtılma olmadan oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 4 Ocak 2018; 11:52:32 >

• Bay Signo B kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızdaki tüm Driverları yükleyin.Özellikle Ekran kartı Driverlarını Bilgisayarınızın tüm updateleri yapılsın ki Bilgisayarla özellikle windowsla ilgili sorun yaşamayın.
  • AJLAN-T A kullanıcısına yanıt
    Siz hem monitör hem ayriyeten bilgisayarınıza ekran kartı mı alacaksınız ?
    Sizin ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak monitörlerden biri de bu bir girişe harici uydu alıcısını bağlarsınız diğer girişe de bilgisayarınızı vga giriş olması genellikle çoğu ekran kartlarında mevcut tabi yeni üst seviye ekran kartları hariç.27 inç ekranı fazlasıyla yeterli

http://www.hepsiburada.com/dell-p2317h-23-6ms-analog-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000027SCY displayport girişi ve hdmi girişi de mevcut

http://www.hepsiburada.com/aoc-i2369vm-23-5ms-analog-2xhdmi-mhl-displayport-full-hd-ips-led-monitor-p-BD802742?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CjwKCAiAm7LSBRBBEiwAvL1-L3o1x6MAKcZ_xtPZvgJd6HAkgc6zGoXTTw6LVkTZlf3r7-qyzBoelRoCYb8QAvD_BwE
    http://www.hepsiburada.com/asus-vx239h-w-23-5ms-analog-2xmhl-hdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD802041
    http://www.hepsiburada.com/asus-vx239h-w-23-5ms-analog-2xmhl-hdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD802041

Bu monitörler işinizi fazlasıyla görecektir fiyat araştırması yaparak ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerden birini alabilirsiniz.

• evet ekran kartı da alacağım. tek çıkış olarak vga var anakartta. masaüstü oyunlar face oyunları oynanır en fazla. i5 4460 var ama işlemciye yüklenildi anakart da öyle kadar oldu sanırım.
  • Selamlar yakın zamanda 1ms 144hz Freesync monitör almayı düşünüyorum Asus vg serisinden 27inclik bi monitörü almaya karar vermiştim lakin 200lira farkla 1ms 240hz freesync Asus marka monitör almaya karar verdim TN panel 24,5inc modeli asus rog xg27vq suan ki kullandığım monitör 21inc ve büyük geliyor 24,5 INC makulmudur genelde fps oynarim. Ve bu monitör hakkındaki fikirlerini alabilirmiyim Dostum. Asagiya sistem özelliklerimi ekleyeceğim

EKRAN KARTI- MSİ R9 390 8GB 512BİT
    İŞLEMCİ- İ7 6700K
    ANAKART- MSİ Z170A GAMİNG PRO 3666MHZ O.C
    RAM- KİNGSTON HYPERX 8GB 2666MHZ CLC15
    SOĞUTMA- CORSAİR H100İ GTX V2 EXTREME SIVI SOĞUTMA
    SSD- SAMSUNG EVO 850 256GB
    HDD- WD 3TB 7200RPM BLACK
    HDD- SEAGATE BARRACUDA 2TB 7200RPM
    FAN- CORSAİR AF120 X5
    KASA- CORSAİR OBDİSİAN 750D FULL TOWER
    KLAVYE- RAZER DEATHSTROKE CHROMA
    MOUSE- RAZER DEATHADDER CHROMA
    KULAKLIK- LOGİTECH G230
    MOUSEPAD- STEELSERİES QCK MED
    Fan Controller- Kaze Master Pro 5.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Darth Vader -- 5 Ocak 2018; 2:41:51 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.