Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu biliyorum. Upscale 4k la idare edicez artık. Çünkü güzel oyunlar ve iyi arkadaşlar hepsi ps4 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabune kullanıcısına yanıt
    1080p yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Anladım. Çok sağol

• Bütçe: Kısıtlı

Bilgisayar özellikleri;

Ryzen 5 1400, gtx 1060.

Aslında aklımda 21.5” 1080p 1ms 60hz hdmi girişli monitör almak vardı 375-425 arasına bulunabilir.

Kampanyada şuan ve düşündüğüm markalardan biri, 600den 500e inmiş sizce almalı mıyım yoksa daha uygun fiyata 400 liralık modellerden mi almalıyım?

• os_lnx kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşımın ofisinde benq ekran deneme şansım oldu. ofisi karartıp ekranın karanlıktaki başarısını denediğimde çok memnun kaldım.

21" lik BENQ-GW2270 modelini aldım, şuan kurdum mavi ışık filtresi fonksiyonu ekranın kendisin de mevcut asus notebook un uygulama destekli bu olayını daha başarılı yerine getiriyor.

(vatandan aldım ben, ama pek çok yerde birbirine yakın fiyatlarla satılıyormuş sonradan farkettim) (amazondan almayı düşünüyorudm 1 günde elime ulaştı 2 hafta bekleyemezdim ekranı)
  • Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum sizce nasıl genellikle film izliyorum ara sıra oyun oynuyorum fiyatı 550 TL görünüşü özellikle ince olması hoşuma gitti sizler ne düşünüyorsunuz?

ASUS 21,5" VZ229HE 5ms 75Hz Full HD IPS Ultra İnce Monitör

Tepki Süresi: 5ms / 75hz
    Çözünürlük: Full HD 1920 x 1080
    Ekran Boyu: 21.5 inch
    IPS PANEL: Var
    x2 HDMI Var
    x1 VGA var

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?
    MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinirliBiber -- 30 Aralık 2017; 2:25:12 >

• Hiç tearing sıkıntısı yaşamayacağım 144hz olan amdrx580'le çok iyi gidebilecek freesync destekli monitör var mıdır? hiç göz ağrısı yapmayan...
  • Hocam sistem toplamayı düşünüyorum GTX1050Ti evdeki monitör 1366*768 bana Fhd 500₺ f/p monitör önerir misiniz? Bendeki Philips 193V5 ölü piksel var birde.

• Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartım Sapphire HD 7850 2GB 256Bit. Girişi sanırım dvı-ı ve hdmı

Ben linkteki gibi dvı-d giriş monitör alsam ara aparat almam gerekir mi gerekirse performans kaybı yaşar mıyım?
    ve hdmı giriş ile dvı-ı giriş kullanmak arasında performans farkı varsa hangisi daha iyidir?

http://www.hepsiburada.com/asus-vp228te-21-5-1ms-analog-dvi-d-full-hd-led-monitor-p-BD804702

Teşekkürler.
  • SinirliBiber kullanıcısına yanıt
    Merhaba,istediğiniz özellikleri fazlasıyla karşılayan bir monitör almadan önce fiyat araştırması yapıp alın.
  • awarahoon82 A kullanıcısına yanıt
    Vga'yı geç dvi veya hdmi,dvi genel bir çözüm genellikle Ekran Kartları ve Monitörlerde sıkça kullanılır.Görüntü de herhangi bir sorun yaşamazsınız.
  • SLaYeR . kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamassınız kullanabilirsiniz Hd 7850 de dvi hdmi girişi mevcut monitörde de dvi var sorunsuz kullanırsınız.Zaten monitörün içinden dvi kablosu çıkıyor genellikle kutudan çıkar.dvi ve hdmi neredeyse aynı görüntüyü verir.Tabi hdmi seçeneği daha iyidir.

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Sistemin güzel o sisteme 60 hz monitör almak hata olur bütçe kısıtlı biriktir biraz daha bekle ikinci el garantili faturakı 144 hz monitörlerden alabilirsin veya 1200-1400 arası 144 hz çok güzel monitörler var 144hz o sistemde kullandıktan sonra 60 hz kullanmak istemessin birdaha.Bunu deneyeimlerimden söylüyorum.Ama sistemin düşük olsaydı 60 hz monitör önerirdim.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.

• Rica ederim.İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Sistemin güzel o sisteme 60 hz monitör almak hata olur bütçe kısıtlı biriktir biraz daha bekle ikinci el garantili faturakı 144 hz monitörlerden alabilirsin veya 1200-1400 arası 144 hz çok güzel monitörler var 144hz o sistemde kullandıktan sonra 60 hz kullanmak istemessin birdaha.Bunu deneyeimlerimden söylüyorum.Ama sistemin düşük olsaydı 60 hz monitör önerirdim.

Hocam değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim, linkteki 75hz monitörü aldım. Daha önce laptop kullanıyordum 1366x768 60hz idi (Asus x550jx-xx171d) bundan memnun kalacağımı düşünüyorum

• tpp T kullanıcısına yanıt
    Tam istediğiniz özellikte bir monitör
    Bu monitörün ürün incelemesi
    Technopatyoutube
    ViewSonic VP2468 Profesyonel Monitör İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=Ga9iYRSI_Xs

Fiyat araştırması yaparak alın.Bütçeniz tam olarak nedir ?

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun fiyatına göre güzel monitör sisteminize gayet yeterli oyun içinde 75 hz gayet ideal güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Hayırlı uğurlu olsun fiyatına göre güzel monitör sisteminize gayet yeterli oyun içinde 75 hz gayet ideal güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

Teşekkür ederim hocam. Aslında kasanın bütün bileşenlerini daha satın alamadım indirim bekliyordum ama 2018e girdiğimiz gibi parça fiyatları arttı. Bununla alakalı bir öngörünüz var mıdır acaba?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.