Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu nasildir butçem 550 harici hoparlörü varmı anlayamadim .Bir de monitorun menusunde oyun modu varmidir yardimini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun için 2 k 144hz freesync monitör arıyoum ips panel tercihimdir varmı önerebilceginiz marka ?
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    ps4 için bu monitörü alsam uygun olur m? hoparlörü var ve ips?

ghosting ve lag yaşar mıyım çok araştırdım fakat bilgi bulamadım bu ürünle ilgili bu konularda?

• Merhaba

Ryzen 7 1700 işlemci
    Gaming X 1080

hem yayın hemde güzel bir oyun deneyimi için Dell s2417dg modelini almayı düşünüyorum (2K)
    Acaba 2K geçmek yerine full hd kalsam mı ? başka öneriniz var mıdır bütçem 2500 tl max.
  • Herkese merhabalar, Öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim :)

-1080p(2k veya 4k birşeyler oynatacak donanımım yok zaten, sadece telefonum 2k oda önemli değil.)
    -1MS(Lag istemiyorum,ne kadar seri o kadar iyi)
    -60Hz Civarı(konsollar zaten 30-60 FPS aralığında çalışıyor,bilgisayarım 60 fps'i bile çoğu oyunda yakalayamıyor. Yakalasa bile 60 FPS yeterli gelecektir.)
    -HDMI Girişli(PS4 ve PC'nin sadece HDMI portları mevcut)
    -Mümkünse kendinden hoparlörlü olsun ekstra hoparlör takmak istemiyorum.
    -24 İnç Civarı(Mümkün olduğu kadar büyük olsun sıkıntı yok)
    -Oyun amaçlı kullanılacak
    -Renkleri Parlak ve canlı göstermesini istiyorum. + Çerçevesi çok kalın olmazsa sevinirim.

PS4 ve arada benim laptobu(850m,i5-4200h,12GB Ram) bağlamak için monitör arıyorum, bütçem 500 TL+(Çokta uçmasın 100-200 hadi 300 neyse) bana F/P ürünü tavsiye eder misiniz?

Favori Markalarım : Samsung,LG,Asus (Diğer markalardan da önerebilirsiniz.)

Aklımdaki modeller:
    http://www.hepsiburada.com/philips-246v5ldsb-00-24-1ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-oyuncu-led-monitor-p-HBV0000063TN5
    http://www.hepsiburada.com/asus-vs248hr-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-oyuncu-led-monitor-p-BD804445
    http://www.hepsiburada.com/samsung-ls24d330hsx-uf-24-1ms-analog-hdmi-full-hd-oyuncu-monitor-p-HBV000000LEVW

Delice bir düşünce ile :http://www.hepsiburada.com/lg-25um58-p-25-5ms-2xhdmi-full-hd-ips-monitor-p-HBV000000T90C (5MS olmasa alırdım sanırım)

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 19 Ocak 2018; 20:58:56 >

• berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Benim de kullanmış Daha önce severek ve kesinlikle memnun kalarak kullanmış olduğum monitör Asus MG279Q monitörü öneririm 2k ıps panel 144 hz amd fresync 4ms tepki süresi ve bir çok özelliği bulunan monitörü kesinlikle öneririm.

• Switch1234 kullanıcısına yanıt
    ps4 için tn panel önermem ıps panelli monitör alın.
  • La Preen kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz iyi güzel bu monitörü öneririm.Ama ekran kartınız nvida destekli olduğundan fiyatta uygunken Dell s2417dg

http://www.hepsiburada.com/dell-s2716dg-27-1ms-hdmi-display-qhd-g-sync-oyuncu-monitor-p-BD805156 bu monitörü alın şimdi baktığım kadarıyla 2200 tl civarından 2600 tl çıkmış tekrar monitör fiyat araştırması yaparak alın 2k 144 hz nvida gsync sizin sisteme en iyi gidecek monitör bu tek eksiği tn panel olması ama işinizi fazlasıyla görecektir.Film ve grafik tasarım vs uğraşanlar genellikle ıps panel öneriyorum.

• http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2457-mhd-23-6-1ms-75hz-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804851?magaza=yarisicebimde&t=product&q=vx2457 dün bu monitör 630 tl kadar düşmüştü.Şuan aynısından geçici olarak kullanıyorum memnunum.Sizin istediğiniz tüm özellikler mevcut hem pc hem de ps4 bağlayıp kullanabilirsiniz.Fiyat performans oranı yüksek monitör linkteki monitörlerden daha iyi sizin kullanım alanınızı düşünürsek bu monitörü fiyat araştırması yaparak alabilirsiniz.

• arkadaşlar hepsiburada dan kdv indirimden Dell S2716DG monitörü aldım a07 versiyonu geldi 2-3 saat oyunlarda denedim sonra ölü piksel testi yaptım ve monitörün sağ tarafında bir tane toplu iğne ucu kadar siyah leke ölü piksel var, şimdi ne yapmalıyım monitörü göndersem direk servise göndercekler malum servi işi yaş iş, en az bir ay sürer, değişim olup olmayacağı belli de değil 3-4 ölü piksel olmayınca değişimde olmaz, direk 14 günlük hakkımdan yararlanarak iade mi etsem çok kararsız kaldım, çok uygunada geldi 2200 tlye aldım, ne yapsam walla bilemiyorum
  • donsuzfare D kullanıcısına yanıt
    monitörü kapat ölü piksel olan bölgeye temiz bir bezle çok hafif bastırarak ovala sonra tekrar aç bak bakalım ölü piksel gitmiş mi ? Genellikle bu yöntemi parlak pikselde yapdım sonuç piksel kayboldu sorun düzeldi düzelmez ise ürünü güzelce eskisi gibi paketleyip hepsiburada ile irtibata geçip durumu anlatın iade değişim isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

monitörü kapat ölü piksel olan bölgeye temiz bir bezle çok hafif bastırarak ovala sonra tekrar aç bak bakalım ölü piksel gitmiş mi ? Genellikle bu yöntemi parlak pikselde yapdım sonuç piksel kayboldu sorun düzeldi düzelmez ise ürünü güzelce eskisi gibi paketleyip hepsiburada ile irtibata geçip durumu anlatın iade değişim isteyin.

yok geçmedi malesef, aslında çok rahatsız etmiyor monitörün sağ tarafında kalıyor, hepsiburadaya msj attım bakalım nolucak
  • 2k 144hz IPS G-SYNC Monitör arıyorum şu an cebimde 2.500 lira var nasıl bir çözüm bulabiliriz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuzfare

quote:

yok geçmedi malesef, aslında çok rahatsız etmiyor monitörün sağ tarafında kalıyor, hepsiburadaya msj attım bakalım nolucak

Monitöru posetleriyle geldigi gibi paketlersen sorun olmaz.6 ay once samsung monitörü iade ettim 1 günde kabul ettiler.2 günede para iadesi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

quote:

quote:

Monitöru posetleriyle geldigi gibi paketlersen sorun olmaz.6 ay once samsung monitörü iade ettim 1 günde kabul ettiler.2 günede para iadesi geldi.

iadede sorun çıkarcaklarını düşünmüyorum açıkçası, ürünüm değişmesini istedim değiştirme imkanınız yoksa iade edicem dedim, pazartesi değişip değişmiceğini söyleyecekler, ben kdv indirimden yararlanmıştım, üzüntüm bu fiyata bidaha nerden alıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

quote:

quote:

iadede sorun çıkarcaklarını düşünmüyorum açıkçası, ürünüm değişmesini istedim değiştirme imkanınız yoksa iade edicem dedim, pazartesi değişip değişmiceğini söyleyecekler, ben kdv indirimden yararlanmıştım, üzüntüm bu fiyata bidaha nerden alıcam

Sorundan bahsedip degisim istedikten sonra ne olur bilemem.sadece begenmedim diyip iade istesen iade alırlardı.

• Bütçe 600-700 bandı ama aşırı fark olacaksa max 1000 diyelim.
    Amaç: genellikle oyun kullanımı
    Donanım: Alakası olur mu bilgim yok fakat şuan 7850 mevcut yerine 1060 düşünüyorum.
    Amacım akıcı ve bütçem dahilinde kaliteli oyun deneyimi özetle.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim, benim için Asus'un veya Samsung'un veya LG'nin marka değeri var viewsonic'e göre. Viewsonic'in 75HZ olması dışında ne gibi artıları var?
  • Hocam PG279Q mu sizin tavsiyenizle bugün vatan bilgisayardan aldım. Testlerimi yaptırıp ardından evde ışık sızması testini yaptım sonuçlar gayet başarılı. Sizce kalibrasyon ayarlarını nasıl yapmam lazım siz ne kullanıyordunuz?
  • Merhaba ben daha çok film izliyorum, arada oyun oynuyorum daha önce AOC i2269Vw kullanıyordum ips panelli yere düşürmem sonucu ekran bozuldu

BenQ GW2270H bu modeli buldum diğerlerine göre fiyatı uygun tek takıldığım nokta va panel olması

İnternette araştırdığıma göre daha gerçekçi siyahları ve konstrast oranı varmış sizce bu modeli almalı mıyım veya başka bir marka tavsiye eder misiniz

Bütçe 500 tl altı

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.