Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27"+, 4k, kavisli, 5ms- bir monitor tavsiye edebilir misin? Cok uzun bir aradan sonra sahsi monitorumu degistirecegim. Sık araliklarla yeni bir monitor almadigim icin bir kere olsun ama en iyisi olsun diyenlerdenim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung SyncMaster B2230'dan sonra doğan görünümlü şahin'den mercedes'e geçmiş gibi oldum güzel bir ekran. Benimki MG248Q sonunda R ibaresi var bu R ne oluyor bilgisi olan cevaplar ise sevinirim..

• O bütçeye göre 2k ıps gsync monitör hayal gibi ancak amazon yurtdışı sitelere bakmak gerekir.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz nedir ? kaç gb ram yüklü sistemde ? gtx 1060 a geçecekseniz size önerilerim 144 hz monitör tavsiyesinde bulunmak olur.
  • Merhaba, samsung s22b350h 21.5 inç full hd monitörüm var. hd 7850'den gtx 1060 6gb'a geçtim. Monitör olarak yeni teknoloji bir şey almamı önerir misiniz? 1440p veya 144hz'e geçmem nasıl olur? Görüntü kalitesi olarak TN ve IPS monitörler benimkine göre daha iyi olur mu?
  • Konuya istinaden bende bi soru sorsam, elimdeki ekran(philips 233v5) gözümü ağrıttığı için göz yormayan bi monitörle değiştirmek niyetindeyim. 27 inç alma düşüncesindeyim. Aklıma samsung un LC27F581F alma fikri var. 1080p monitor. Ekran kartım orta olduğuiçin 2k aldığımda yetersiz gelip ekran kartı değiştirme ücreti çıkacak. Bi de 2k monitörlerin fiyatları da 2 kat artıyor. Ne denir acaba iyi midir, iyi mi yapıyorum?
  • Markaya takılma hocam o monitörü al fiyat performans monitörü fiyatını hakeden monitör fiyatı yüksek olsaydı zaten önermezdim.Özellik bakımından neredeyse gaming monitörlerde olan tüm özellikler mevcut daha önceki konularda bunu açıklamıştım.Konuyu takip ederseniz bulabilirsiniz tekrar tekrar yazmanın anlamı yok iyi geceler
  • boreas75 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun.Parlaklığı çok açmadan renk ayarlarını yapıyordum.Renkleri açıyordum soluk durmuyordu.Özellikle de nivda denetim masasından ekran kartım nvida olduğu için ordaki kullanıcı renk ayarlarını kendim yapıyordum.Daha net parlak canlı renkler alıyordum.Tabi monitörün kendi ayarları da var oradan oyunlarda ve filmlerde en uygun seçeneklere getirip kullanıyordum.
  • cetinov C kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre çok güzel monitör.Va panel ıps e yakın panel olması bakımından çok avantajlı tn panele göre tn panel ıps panel sonra va panel çıktı va panel görüş açısı ıpse benzer renkler parlaklık oranı ıps ekrana yakın.Yani tn ile ıps arasına konulmuş panel BenQ GW2270H va panel gerçek 8 bit renk derinliğini düşünürsek fiyat ve özelliklerine göre tavsiye ederim.Sistem bilgisayarınız ne kadar iyi ise size önereceğim monitör de bilgisayarınıza göre denk olmak zorunda ama arada oyun oynayıp film izleyenler hariç bu konuda
  • LNavigator kullanıcısına yanıt
    Bunu her defasında yazıyorum.Benden başka hiçbir Allahın kulu ne forumda ne de youtubda olsun.Özellikle porfesyonel bilgisayar parçaları incelemelerinde olsun şunu demiyor.Abi bilgisayarınızın özellikleri ne ise ona göre monitör seçelim monitör önerisinde bulunayım demiyor.Adamın i7 8700k işlemcisi var 32 gb ddr4 rami var gtx 1080 ti ekran kartı var adam 800-1000 tl lik 60 hz monitör kullanıyor oldumu şimdi bu olmadı.Ssistem özellikleriniz ne kadar iyise monitör seçiminiz de sisteme denk olmak zorunda adam diyor ben lol,world of warcraft vs oynuyorum diyor.O zaman yüksek sistem toplamanın mantığı yok.
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok iyi olur özellikle 144hz monitör kullanmadıysanız kesinlikle öneririm.Birde bütçenizi yazarsanız daha detaylı yardımcı olurum.İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 25 Ocak 2018; 2:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

O bütçeye göre 2k ıps gsync monitör hayal gibi ancak amazon yurtdışı sitelere bakmak gerekir.

Viewsonic XG2703-GS modeli hakkında ne düşünüyorsunuz almalı mıyım problem yaşar mıyım ? Işık sizmasi ölü piksel vs

Butcem 3100 tl 144hz ips 2k g-sync özellikleri benim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 25 Ocak 2018; 0:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem pek belli değil ama 1500 lira olabilir. Pek fps oynamadığım için tepki süresini pek önemsemiyorum görüntü kalitesi daha önemli, IPS daha iyi olur o yüzden. 1440p 27 ya da 24 inç ips bir monitor mü aramalıyım ne dersiniz? 144hz'den biraz çekiniyorum gtx 1060'dan dolayı.
  • Bilgisayar sisteminizin özelliklerini yazın yardımcı olayım.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci fx 6300, ekran kartı r7 260x. Ekran kartı fiyatları aşırı yüksek bu aralar. İstesemde madenciler yüzünden el kol bağlı.
  • Monitör sunduğu özellikleri düşünürsek Asusun pg 279q monitörüyle aynı 2k ıps panel nvida gsync sunduğu özellikleriyle üst düzey bir monitör gelelim bu monitörün kendisine yaptığı harakiriye monitörde özellikle bu serilerde karanlık ortamda daha net göreceğiniz monitör çerçeve kenarlarından çıkan ışık sızması problemi gerçekten çıkarsa bu problem çok can sıkıcı problem olur monitörünüzü kullanmak istemezssiniz.Benim 2 3 sene önce Aldığım Asus pg279q da da mağazadan kutuyu açıp test ettiğimizde ışık sızması çıkmıştı mağazadan teşhirdeki sorunsuz ürünü almıştım.Ve yotube ye blb ışık sızması olmadığına dair bir video yüklemiştim.Buradan bakarak görebilirsiniz.

Bendeki monitör :
    EXTREME BİLGİSAYARyoutube
    Asus pg279q no :) backlight bleed
    https://www.youtube.com/watch?v=eNYE-fgsc4o

Bu da ışık sızması olan monitörtler pg 279q olan
    Computer Loungeyoutube
    The Definitive Asus ROG PG279Q Backlight Bleed Test - 20 Monitors Unboxed and Tested
    https://www.youtube.com/watch?v=mje_fmayu0k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 25 Ocak 2018; 2:27:19 >

• Genellikle oyun mu oynuyorsunuz ?
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam genelde yazı okuma, film izleme gibi aktiviteler. Oyun birinci sıramda değil. Ama yinede boş anlarda oyun oynarım. Hiçtende değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Monitör sunduğu özellikleri düşünürsek Asusun pg 279q monitörüyle aynı 2k ıps panel nvida gsync sunduğu özellikleriyle üst düzey bir monitör gelelim bu monitörün kendisine yaptığı harakiriye monitörde özellikle bu serilerde karanlık ortamda daha net göreceğiniz monitör çerçeve kenarlarından çıkan ışık sızması problemi gerçekten çıkarsa bu problem çok can sıkıcı problem olur monitörünüzü kullanmak istemezssiniz.Benim 2 3 sene önce Aldığım Asus pg279q da da mağazadan kutuyu açıp test ettiğimizde ışık sızması çıkmıştı mağazadan teşhirdeki sorunsuz ürünü almıştım.Ve yotube ye blb ışık sızması olmadığına dair bir video yüklemiştim.Buradan bakarak görebilirsiniz.

Bendeki monitör :https://www.youtube.com/watch?v=eNYE-fgsc4o

Bu da ışık sızması olan monitörtler pg 279q olanhttps://www.youtube.com/watch?v=mje_fmayu0k

Peki ne yapmamı önerirsiniz gerçekten çıkış yolu bulamıyorum. İps in renk kalitesini kaybetmek te istemiyorum. bütçem de gerçekten sınırı budur yani 3100

• O Zaman işler değişti.Evet sizinde linkteki bu monitör tam size göre va panel ıps panele yakın curved göz koruyan özellikler oyun için amd fresync teknolojisi de var oyun da oynarsınız gayet yeterli genellikle film ve çalışma yapmak için çok güzel monitör fiyat araştırması yaparak alın derim.Sırf genelde oyun oynuyorum deseydiniz size 144 hz bu fiyatlara oyuncu monitörü önerecektim.Ama çok nadir oyun oynuyorum dediğiniz için bu linkteki monitörü alabilirsiniz memnunda kalırsınız.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-lc27f581f-27-full-hd-curved-fiyati,56677888.html

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.