Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır yok hocam sizdeki monitör de 144 hz 1ms tepki süresi ve quantum dot panel renkler daha canlı ve görüntü açısı daha geniş xg2402 ye göre
  • selamlar hocam,

öncelikle yardımların için teşekkürler. Daha önce konuşmuştuk 27' bakınıyordum ancak test ettim 1920x1080 monitörlerin beni kesmeyeceğini anladım.

en az çözünürlüğü 2560x1080 olan monitörlere bakıyorum. bütçem 1200 e kadar. çokta seçeceğim yok gibi. iş için kullanacağım kod yazıyorum. arada bir de dota2 oynarım onun dışında işim olmayacak.

LG 29UM68-P 29" bu monitör gözüme çarptı. 2560x1080 çözünürlük, fiyatı 1179 lira. test etme şansım olmadı buna benzer önerebileceğin bir monitor var mıdır?

bu arada ekran kartım amd hd6870. max çözünürlük 2560x1600 diyor sitesinde. bir de MacBook Air var onun da intel hd6000 ekran kartı 3840x2160 çözünürlük desteği var.

şimdiden teşekkürler
  • SELAM bilgisyar alacam almadan once ekran alam diyom

www.vatanbilgisayar.com
    Aoc ag272fcx curved gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc ag272fcx kampanyalar ve en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-ag272fcx-27-144-hz-4ms-2xhdmi-display-freesync-curved-gaming-monitor.html

üçünden hangisi iyi oyun genel agırlıklı + filim gözü yormayan bir ekram

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

İnşallah blb köşelerden ışık sızması sorunu çıkmaz diyecektim.Bu durumu da size anlatmıştım konunuzu da gördüm monitörünüzde blb ışık sızması sorunu çıkmış en başta demiştim size bu monitörü alırken dikkat edeceğiniz en önemli nokta bu diye sizin için sorun teşkil etmiyor kullanırım diyorsanız kullanın yoksa iade edin monitörü

Hocam bu monitörün alternatifi yok. İade ederim ama yine bundan alacağım bilmiyorum ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expricst E kullanıcısına yanıt
    aoc Q3279VWF

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Sırf oyun oynuyorsan ekran kartın nvida gsync destekli ise bu özellikli monitör alman ekranda yırtılma olmadan akıcı bie şekilde oyun deneyimi sunar ama şu unutulmamalıdır ki tam performans almak istiyorsanız sistem parçalarınızın uyumlu olması gerekiyor.Alacağınız monitör e sports oyun turnuvalarında kullanılan bir monitör 2k 144 hz olması da sizin için avantaj özellikle de amd fresync destekli bir ekran kartınız varsa

Teşekkür ederim hocam competitive FPS türü oyun ağırlıklı kullanacağım için uzun zamandır TN panel bakıyordum.
    Asus Pg278qr aldım Vatan'dan. Bir iki güne şubeye gelecek. Umarım düzgününe denk gelirim:) .Teşekkürler tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 1 Şubat 2018; 10:6:4 >
  • Selamlar;
    Yeni sistemim;
    16gb bellek
    i58400
    aorus 1060 6gb

gtx 970 ile idare eden full hd 60hz monitör ciddi anlamda yırtılma yapıyor bu setup ile,

sistemi yeni topladığım için bütçe çok dar.
    Fakat ileride 1080'e geçmeyi düşündüğüm için, şu ana beni idare edebilecek 2k yahut 4k'ya geçmem durumunda ise çok değer kaybetmeyecek bir monitör arıyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  • CES te tanıtılan monitorler yani yeni nesil monitorler ülkemizde takribi ne zaman satılmaya başlanıyor? Biliyorum,birçoğu ülkemize gelmiyor ama en azından gelenler arasından belki istediğim monitoru denk getiririm.
    Geçmiş senelerde ki örneklerinden yola çıkarak bir sonuç çıkartabiliriz diye düşündüm.
  • Pek oyun oynayan birisi değilimdir, web tasarim ile ilgileniyorum büyük bir monitör e ihtiyacim var renkleri doğru güzel yansıtabilecek bütçe olarak 900 liram var.

Şöyle bir monitör beğendim 5ms tepki süresi var ghoting olurmu işimi görür mü?

http://www.hepsiburada.com/philips-273v7qdab00-27-5ms-analogdvi-dhdmi-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000063TN7?magaza=Hepsiburada

• Merhabalar,

24" curved monitör arıyorum. Oyun için kullancagım. 1500 lira max bütçem var. Tavsiyelerinizi alabilirim
  • 2000-2500 arası oyun ve web için monitor arıyorum herkes bişeylerden şikayetçi. Hepten kafa allak bullak oldu zaten dogru dürüst monitor de yok gibi. Varmı güzel bi önerisi olan ips panel 144hz ve 2k olursa iyi olur. ekran kartım nvidia bu freesync li modellerde bi sorun oluşturmaz heralde illa g-sybc alcazda 144hz i öle görcez diye bi kaide yok sanırım dimi arkadaşlar. G-sync lar müthiş pahalı çünkü..
  • Arkadaşlar müsait zamanda sorularınızı en kısa zamanda cevaplayacağım.

• Merhaba. Ps4 Pro için bir monitöre bakıyorum . İki tane gözüme çarpan oldu . En fazla 800TL verebilirim. Ancak Dell ' in 27 inc olması kafamı karıştırdı ve 50 TL daha fazla verebilirim o monitör için.

1:
    www.hepsiburada.com
    Asus VZ239HE 23" 5ms (D-SUB+HDMI) IPS Monitör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-vz239he-23-5ms-d-sub-hdmi-ips-monitor-p-HBV000008C0TZ
    (VZ239Q ile arasında 80 TL var. Farklarını karşılaştırdım ama bir fark göremedim.)
    2:
    www.hepsiburada.com
    Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dell-se2717h-27-6ms-75hz-freesync-hdmi-vga-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000006UOC9

• i5 4690k - MSI gtx970 - 12 gb ram

Hocam DP girişli 23 veya 24" 75Hz ve yukarısı full hd gaming monitör önerisi rica ediyorum. Max Bütçe 1000 TL.

Teşekkürler.

• iskender000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,http://eu.aoc.com/tr/gaming/products/ag272fcx?redirected=true alacağınız monitör bu olsun va panel olması tn panel ile ıps panelin arasında ama ıps panele yakın olması ve ışık sızması gibi sorunların neredeyse çok az olması geniş görüş açısı göz yormayan ve düşük mavi ışık ekranı monitör içerisinde hoparlörü olması geniş bağlantı seçenekleri ile
    www.vatanbilgisayar.com
    Aoc ag272fcx curved gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc ag272fcx kampanyalar ve en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-ag272fcx-27-144-hz-4ms-2xhdmi-display-freesync-curved-gaming-monitor.html
    alacağınız monitör olsun.F/p oranı yüksek ve kenar çerçeveleri ince bir monitör

• expricst E kullanıcısına yanıt
    İş,çalışma ve oyun için kullanacağınızdan ve sizin istekleriniz doğrultusunda kesinlikle size tavsiye edeceğim bir monitör olurdu.Monitörün ekranı ikiye bölme özelliği sayesinde de çalışma yapabilirsiniz.Bu monitör ıps olmasaydı önermezdim.AMd fresync desteği oyun modu belirtilen değerlerde renk sklası,renk derinlik yüzde 99 unu karşıladığı için daha canlı renkerli alabilirsiniz ama parlaklık oranı monitöre göre düşük kalmış ama sorun çok sorun teşkil edilecek bir durum değil.Bu fiyata kesinlikle önereceğim ve memnun kalacağınız bir monitör olur.Yalnız mağazadan test ederek alın ıps glow yani ışık sızması vs sorununu ölü piksel sorununu test ederek alın.Başka önerebileceğim bu monitörün alt serileri var bu fiyata en iyisi bu monitör hocam ihtiyaçlarınızı düşünürsek bu monitörü fiyat araştırması yaparak alabilirsiniz.
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-29um68-p-29-ultra-wide-led-fiyati,6965951.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 14 Şubat 2018; 13:29:28 >

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi yazın oyun için mi iş için mi kullanacaksınız onu da yazarsanız monitör seçimi daha sizin için iyi bir monitör seçimi daha basit hale gelecektir.
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    Yırtılmalardan şikayetçi iseniz nvida gsync li 2.el full hd monitör alabilirsiniz forumda 2.el bölümünde mevcut 2k ve akıcı oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız 2 bin tl üstü bütçeniz olması gerekli ama 2.el de bulabilirsiniz.
  • kabune kullanıcısına yanıt
    ces 2017 de tanıtılan monitörlerin çoğunu inceledim malesef Türkiyede ve araştırmalarımda yurtdışında da satan bir yer bulamadım.4k 144 hz hdr lı monitörler 2018 in ortalarına doğru ve yaz ayları veya 2018 sonlarına doğru özellikle nvida nın yeni nesil 20xx serisi ekran kartları çıktıktan sonra piyasada görmeyi bekliyorum.

• FRoZeNBoDy kullanıcısına yanıt
    75 hz boşverin sisteminize en iyi gidecek monitör 144 hz

Bütçeye göre önerebileceğim giriş seviyesi 144 hz monitör.

Bütçenizi arttırabilirseniz kesinlikle bu monitörü alın derim.Önerip de konuda alan arkadaş memnundu.Özellikle sizin işlemci ekran kartı ve bu monitörle tam uyumlu olacak.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.