Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam VIEWSONİC 27 XG2703 bu monitörü alın deneyerek alabilirseniz alın yoksa ışık sızması çıkarsa uğraşırsınız.veya ben öyle kullanırım diyorsanız alın ha bu arada alırsınız belki ışık sızması çıkmaz monitörde İmkanınız varsa mağazalardan deneyerek alın derim.
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    1200 lira fiyatı hak eder mi hocam sizce? 900-1000 e de monitörler var ama panel üreticisi olan Samsung ve birazda kavisli olması gibi nedenler ile ağır basıyor almak. Baktığıma göre VA panel içeriyor gani siyahı en net şekilde gösteren panel diyorlar. Daha hayatımda ips veya VA panel deneyimim olmadı. Ne alsam wow diyecek nitelikte olacağımı da biliyorum :) Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler %60 oyun amaçlı %40 dizi-film amaçlı monitor bakıyorum. Bu yüzden 1 ms 144hz olan monitörleri gözüme kestirdim. (BenQ, olmadı Asus var aklımda.)
    Ancak 24 inç 1080p mi yoksa 27 inç 1440p mi alsam karar veremedim. Şu an oyuncuların çoğunluğu 24 inç 1080p kullanıyor ama bir anda küçük mü gelir acaba bana bu.
    27'' 2k bir monitör almak daha mı iyidir... Sİstemim yeterli tek sorunum bu kararsızlık. Şu an 32 inç 60hz ve maksimum 1370*768 destekleyen bir led tv takılı ve oyunlarda vs. bu durum çok can sıkıyor. Tearing'ten, yüksek ms'ten, input lagdan, görüntü renklerinin yeterli(1080p'ye göre) yansıtılamayışı yüzünden geçilmiyor ortalık. Bir yerden sonra koca ekranda adam/target veya objeleri seçeceğim diye insanın gözü yoruluyor. Zaten uzak mesafeleri seçmek işkence.

Yardımlar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 25 Ocak 2018; 9:33:9 >
  • Hocam benim temizlik ile ilgili sorum var ben şimdi monitörü nemli mikrofiber bez ile siliyorum fakat aralardaki tozları ise traş makinesinin ufak bi toz alma fırçası var onunla alıyorum resimdeki gibi olandan

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?

Bunun herhangi olumsuzluğu yoktur değilmi? Monitörler için özel olan bi fırça yok bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar G-Sync şart mıdır ? Şunu alsak ne olur ? BenQ Zowie XL2735 27" 1ms (DVI-D+HDMI+DisplayPort) 2K HD Oyuncu Monitör

Edit: Forum donanım'ın bu kısmı ölmüş sanırım :/. Sadece GOYGOY(konu dışı) kısmı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 25 Ocak 2018; 16:50:15 >
  • Viewsonic Xg2703 monitörünü sipariş ettim. Kargodan alirken nelere dikkat etmeliyim

• Merhaba, uygun fiyatlı ofis işlerinde kullanılmak üzere yüksekliği ayarlanabilen (pivot monitör) olarak ne tavsiye edersiniz?
  • hocam selamlar. monıtor almayı dusunuyorum oyun ıcın. samsung ls24d330 nasıldır? bu monıtorle aoc g2460vq6 arasında kaldım. eskı monıtorum aoc e2461fwhyı sattıgıma pısman oldum. ona benzer bı monıtor arıyorum hem tasarım hem ozellık olarak. yardımcı olurmusunuz
  • Viewsonic xg 2401'in güncellenen versiyonu olan xg 2402'nin aralarında ne gibi farklılıklar vardır hocam almayı düşünüyorum da.

• Arkadaşlar selamlar,

Aşağıdaki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz? veya bunların dışında 600 TL'yi geçmeyecek 23-24" boyutunda HDMI girişli bir monnitör tavsiye edermisiniz? PS4 ve notebook ile ikinci ekran olarak kullanılacak.

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ?
  • işyerin de kullanmak için monitör tavsiyesi istiyorum.

eski nesil bağlantıya sahip bilgisayar hdmi çevirici kullanmam gerekebilir yeni nesil ekranlarda ama benim için en önemli özellik hoparlörlü ve fiyatı uygun bi monitör almak
  • selam dostlar 1.200-1.300 bandina monitör bakanlar aoc q3279vwf modeline bakabilir.

Hocam monitör bugün geldi, hepsiburada 1200tl aldım . Gtx 970li sistemimde sorunsuz oyunlarda 144hz kadar verim alıyorum , monitör şahane . 144hz çektiğimde korktum renkler cırtlayacak diye fakat hiç de öyle olmadı. Daha önce r9 380li bir sistemde benq z11 modelli bir monitör kullandım. Renk kalitesini hiç beğenmemiştim, sarılar beyaz gibi kırmızılar bir tuhaftı . Bu monitör hakkını veriyor. Kutu içerisinden duvara monte aparatı da çıkıyor. Masaüstü sabitleme aparatı pek sağlam değil , sallanıyor monteledim duvara. Öneriniz için çok teşekkür ederim,

• Merhaba. Ben 1000-1400 tl arası cs go, pubg için monitor alacağım. 144hz olmasını istiyorum ancak 2 monitör arasında kaldım:

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2402-24-1ms-display-2xhdmi-fhd-gaming-monitor-p-HBV00000A1QCA?magaza=%C4%B0ntegra%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KCQiAzMDTBRDDARIsABX4AWw9kQrhYMBEJB1PwPvYwKyNwTkgZkwlZjMDuvtR7PfeN4jUy5aBrnYaApBuEALw_wcB

Siz hangisini tavsiye edersiniz? Genellikle oyun oynarım arada da film izlerim. İşlemcim i7 7700. Ekran kartım gtx 1070. Önerinizi bekliyorum.

• baris999888 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Samsung panel olarak daha iyi oyunlarda ve filmlerde curved eğimli ve 144 hz panel olması da güzel sisteminiz gayet denk olmuş.i7 7700 ve gtx 1070 e de en iyi gidecek özellikle 2k 144 hz yüksek ve akıcı bir oyun deneyiminde ise full hd 1080p ekranda samsungun attığınız linkteki monitör tam ihtiyaçlarınıza göre sizi üzmeyecek bir monitör viewsonic de iyi bir monitör ama sizin ihtiyaçlarınızı hem oyun ve film olarak,özellikle de panel tn olmasından dolayı filmlerde sizi tatmin etmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 1 Şubat 2018; 1:43:6 >
  • undomiels kullanıcısına yanıt
    Sistemin ,i7 6700k, gtx 1070 ve üstü ise hep 21,24 inç monitör kullandıysan kesinlikle 2k 144hz li bir monitör almalısın.Hem oyun ve film seçeneği olarak yarı yarıya bir tercih söz konusu 2k va panel veya ıps panelli monitör almalısın.
    Çok teşekkürler cevabınız için. Benim merak ettiğim asıl şey xg2402 nin oyun performansı açısından samsung monitörden üstün kalır bir yanı var mı?
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz silebilirsiniz.Aynı fırçadan bende vardı.Ucu çok sert monitörü çizebilecek düzeyde olmadığı sürece hiçbir sorun teşkil etmez.Monitörü gözlük bezi veya cam silme bezleriyle hafif ıslatıp nemli şekilde silebilirsiniz.
  • undomiels kullanıcısına yanıt
    Sırf oyun oynuyorsan ekran kartın nvida gsync destekli ise bu özellikli monitör alman ekranda yırtılma olmadan akıcı bie şekilde oyun deneyimi sunar ama şu unutulmamalıdır ki tam performans almak istiyorsanız sistem parçalarınızın uyumlu olması gerekiyor.Alacağınız monitör e sports oyun turnuvalarında kullanılan bir monitör 2k 144 hz olması da sizin için avantaj özellikle de amd fresync destekli bir ekran kartınız varsa
  • İnşallah blb köşelerden ışık sızması sorunu çıkmaz diyecektim.Bu durumu da size anlatmıştım konunuzu da gördüm monitörünüzde blb ışık sızması sorunu çıkmış en başta demiştim size bu monitörü alırken dikkat edeceğiniz en önemli nokta bu diye sizin için sorun teşkil etmiyor kullanırım diyorsanız kullanın yoksa iade edin monitörü
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.