Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 monitör arasında kararsız kaldım.Ips için 500 tl fark değer mi ?

www.hepsiburada.com
    Asus ROG PG279Q 27" 4ms (HDMI+Display) QHD IPS Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-rog-pg279q-27-4ms-hdmi-display-qhd-ips-oyuncu-monitor-p-BD804462?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Asus ROG SWIFT PG278QR 27" 1ms (HDMI+Display) WQHD Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg278qr-27-1ms-hdmi-display-wqhd-oyuncu-monitor-p-HBV000002NXQ3?magaza=Hepsiburada

• TheVenganza T kullanıcısına yanıt
    şuan ips olanı indirimde kaçırma. ancak bu kadar paralara gerek yok bir monitör de
  • izmitcarsi kullanıcısına yanıt
    hocam ayni durumu yasiyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktay

şuan ips olanı indirimde kaçırma. ancak bu kadar paralara gerek yok bir monitör de

Çok fazla sorun yaşayan olduğu için pg279q yerine pg278qr aldım.Umarım pişman olmam
  • TheVenganza T kullanıcısına yanıt
    bende dell se27 modelini aldım beklediğimden iyi çıktı. 75 hz de görüyor bazı pc lerde görmüyormuş sanırım. ekran kartıda nvidia. hayırlı olsun kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktay

bende dell se27 modelini aldım beklediğimden iyi çıktı. 75 hz de görüyor bazı pc lerde görmüyormuş sanırım. ekran kartıda nvidia. hayırlı olsun kardeşim :)

Teşekkürler.Sizde güle güle kullanın :)
  • 600-700 lira arası bir bütcem var , rx 460 ekran kartı kullanıyorum. Genellikle oyun amaclı kullanıyorum %60 gaming %40 multimedia diyelim. Bana bu fiyat bandında önerebilceğiniz hangi monitorler var acaba ?
  • kraldeadly kullanıcısına yanıt
    Samsungun o monitörü güzel öneririm nedeni quantum dot panel kullanması tn panele göre daha avantajlı renk geçişleri ve parlaklık oranlarını düşünürsek ne yaptınız bu arada alabildiniz mi monitör ? Bu arada kusura bakmayın çalışıyorum yoğun olduğum zaman konuya girip cevap atacak zaman bulamayabiliyorum.Çok şükür bugun itibari ile eve de internet bağlattım konuyu görsel olarak detaylandırıp,zenginleştireceğim.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam monitörünüz eski olduğu için dönüştürücü ile pek sağlıklı görüntü alamayabilirsiniz o titremelerin nedeni de flicker free titreşimsiz ekran özelliği olmadığı için yapıyor.
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Hdmi 2.0 lı bir kablo alıp hdmi dan ekran kartı-monitör bağlayın bilgisayarı açıp masasütüne gelip sağ tıklayıp çözünürlük değiştirden full hd 10920x1080 seçip yenileme hızını 75 hz e çıkarıp uygula deyin.Bir diğer yöntem masasütüne gelip maus sağ tıklayıp görüntü ayarları altta görüntü bağtaştırıcı özelliklerine tıklayıp açılan ekranda monitöre gelip ordan yenileme hızını 75 hz e çıkarıp uygula tamam deyip çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 28 Şubat 2018; 18:24:20 >
  • Janders J kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz maximum 1500 tl mi ? 2000 tl çıkarsanız çok daha fazla monitör sçeneğimiz olacak o yüzden almışken daha iyi bir monitör alalım.Sisteminizi yenilemeyecekseniz gerek yok 2 bin tl lik monitöre
  • izmitcarsi kullanıcısına yanıt
    Tam ve net bir şekilde ben bunda kararlıyım şu özellikler olsun derseniz ona göre en iyi monitörleri seçip fiyat/performans olarak linklerini paylaşacağım.Özellikle şunu belirtmeliyim ki şu kanıda yanılmayın sistem özellikleriniz çok yüksek se o zaman yüksek ve özellikleri iyi olan monitör seçelim.
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Orta düzeyde bir bilgisayar mı kurmayı düşünüyorsunuz ? Yoksa yüksek seviye bir bilgisayar mı ? Genelde konsolda mı oyun oynuyorsunuz ? pS4 pro varsa sizde
    en uygun fiyatlar burada bulabildim çok fazla araştırmadım siz detaylı araştırın ıps 4k olması özellikle de ps4 pro ya tam uyumlu bir monitör olması sizin için avantajlı olacaktır.Bilgisayar da sorunsuz kullanabilirsiniz ama 4k açmak için en az gtx 1080 ekran kartlı sisteme ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

• csislife C kullanıcısına yanıt
    LG 27UD58 27" IPS 4K 3840X2160 bir başka arkadaşa da önerdiğimiz bir monitör özellikle de sizi tatmin edecek bir monitör grafik tasarım vs uğraşıyorsanız bu monitörü size de tavsiye ederim.Oyunlarda çok fazla sizi tatmin etmeyebilir ne yönden yenileme hızı yönünden 60 hz olduğu için profesyonel oyuncu da değilseniz normal oyun kullanımlarında da sizi memnun edecektir.
  • berktay B kullanıcısına yanıt
    ilk linkteki dell'i veya bu monitörü tavsiye ederim (
    www.hepsiburada.com
    HP Z4N74AA 27" 5ms (HDMI+Display) Full HD Curve Monitör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hp-z4n74aa-27-5ms-hdmi-display-full-hd-curve-monitor-p-HBV000006C0KR
    ) kullanım amaçlı bütçeyi zorlamayım diyorsanız ilk sıradaki dell se2717h 27 inç alın.

• kajmerian kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dell-se2717h-27-6ms-75hz-freesync-hdmi-vga-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000006UOC9?magaza=Hepsiburada
    tam ihtiyaçlarınızı karşılayacak monitör hem oyun hem de multimedia ( film ) de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Almadan önce fiyat araştırması yaparak güvenebileceğiniz istediğiniz siteden,yerden alabilirsiniz.Birazcık daha bütçe ekleyerek önerebileceğim ve fiyat performans monitör olarak bunu tavsiye ederim.500 600 tl fiyatlarına tn panel 75 hz 1ms tepki süresi amd fresync gibi özellikli monitörler çokça bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 28 Şubat 2018; 19:5:58 >

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Iki farkli donusturucu denedim. Iki pc de denedim ayrica. Ve vga cikisi olan laptop ile iki farkli vga kablosu ile de denedim. Sonuc ayni. Yukaridan asagiya hizli sekilde cizgiler hareket ediyor. Duz ve ekrani boydan boya kapsayan beyaz cizgiler. Monitorun kendi goruntusunu verdigi anlarda (ayarlar kismi ya da kablo takin yazisi) hic bir sorun yok. Yani pc den gelen goruntunun oldugu her kisimda her renkde var. Koyu renklerde daha kolay belli oluyor tabi. Monitorun vga girisinde de oynaklik yok ama demekki icinde sorun var pcden gelen goruntuyu aktaran aksaminda. Bu monitorden daha eski philips 1600*900 kullaniyordum onda boyle cizgi dalgalar olmazdi ayni kablo , donusturucu ve pc ile kullanirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Hocam monitörünüz eski olduğu için dönüştürücü ile pek sağlıklı görüntü alamayabilirsiniz o titremelerin nedeni de flicker free titreşimsiz ekran özelliği olmadığı için yapıyor.

Resimde ekledim paintten cekdim.

Cozumu varmidir yani bunun?

Yüksek seviye bir PC kurmayı düşünüyorum. Şuan sistemim yeni çıkan oyunları pek kaldırmadığı için de oyunları konsolda oynuyorum. Bu monitörü henüz mağazada gidip inceleme fırsatım olmadı ama aklıma yattı bu model. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Birkaç mağazada canlı görerek 24" de dahil ettim seçeneklere max 1500 hocam bütçem malesef o bile zorlayacak hatta.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.