Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ips monitor istiyorum lakin ips glow, yok isik sizmasidir beni cok rahtsiz ediyor. bu sorunlarin olmadigi dogru duzgun bi panel yok mudur? baktigim monitorlerin yorumlarina bakiyorum bazilarinda asiri var. ben 24" asus ips monitor siparis etmistim zar zor iade ettim o yuzden. arada oyun oynuyorum, kodlama falan yapiyorum. genel olarak internet kullanicisiyim karar veremedim. en onemli ozellik eyecare ve pivot olmasi tabi benim icin. en son DELL S2416DG ye karar verdim onda da colorbanding sorunu varmis. yeni serilerinde yok diyorlar ama bilemedim. butce de 1500-2000 ve 24" olsa guzel olur.
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    tabi sistem de i5 4590, asus strix 1060 6gb oc.

S2416DG da G-Sync de var ama. bir de menu tuslari icin sikintilar varmis.
  • İş yeri için monitör almayı planlıyorum, herhangi bir mühendis, grafik tasarım şu bu olmayacak. Normal ofis kullanımı için uzun süre kullanımda göz yormayan kaliteli bir monitör önerebilecek var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    çok beğendim gerçekten.. tavsiyeniz için teşekkür ederim fiyatıda makul geldi acıkcası o fiyatlara cıkabilirim diye düşünüyorum.

bende bu monitörü düşünüyodum zahmet olmazsa siz bu iki monitor arasındaki farkı yorumlayabilir misiniz ?

• Merhaba, bu konuya vermiş olduğunuz emek için öncelikle kendi adıma teşekkür ederim.

Dell 7559 oyuncu dizüstüm var oyunlarda ve grafik tasarımda laptop ekranı küçük geliyor, bir hayli göz yoruyor.
    Bilgisayarımın özellikleri:
    GTX 960M 4gb EKRAN KARTI(4k destekliyor)
    16 GB RAM
    6700HQ İ7 İŞLEMCİ
    240 GB SSD

Monitör alıp masaüstü gibi kullanmak istiyorum.
    Maksimum bütçem 1200 tl.
    Hepsiburada'da indirim var ve iki monitör arasında kararsız kaldım grafik tasarım işlerimi rahatça yapabileceğim renk doğruluğu iyi olan bir panel ve cs go tarzı fps oyunları rahatça oynayabileceğim bir monitör olsun istiyorum. Şuanda laptop ekranında bile oyunlarda yırtılmalar yaşıyorum bütçeme uygun iyi bir ekran almak istiyorum

Sorularım şunlar:
    27" FULL Hd bir monitörle 31.5" QHD monitör arasında gözle görülür bir görüntü kalitesi farkı olur mu?
    AOC, LG, DELL linktekilerden hangisinin paneli daha iyidir?
    6ms ve 60 hz oyunlarda sıkıntı yaratır mı?
    ips olmayıp 1ms 100hz-240hz lik led panelli bir monitör alsam grafik tasarımda renk doğruluğu açısından sağlıklı olur mu
    Sizce linkteki 27" monitörlerden LG mi Dell mi daha iyidir?

Hangi monitörü tavsiye edersiniz?

DELL:https://www.hepsiburada.com/dell-se2717h-27-6ms-75hz-freesync-hdmi-vga-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000006UOC9

AOC:https://www.hepsiburada.com/aoc-q3279vwf-31-5-5ms-analog-dvi-hdmi-display-qhd-ips-monitor-p-HBV00000A5BL7

LG:https://www.hepsiburada.com/lg-27mp59g-p-27-5ms-display-hdmi-fhd-ips-monitor-p-HBV00000AC0A1

Hem grafik işlerimi rahatça yapabileceğim hemde oyunlarda beni üzmeyecek bir monitöre ihtiyacım var.
    Bunlara ayrı olarak tavsiye edebileceğiniz monitör varsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cas1925 -- 2 Mart 2018; 2:5:12 >

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartla ilgili bir sorun var sanırım monitörde eski genellikle vga bağlantılarında eski tip monitörlerde böyle sorunlar oluyor.
  • Janders J kullanıcısına yanıt
    bu da çok güzel monitör bütçeniz buna uyuyor daha önce incelediğim monitör fiyat performans olanı güzel monitör

2k avantajınız ( full hd ye göre 2 kat yüksek çözünürlük ) demek var almışken bunu alın hemde fiyatı indirimdeyken

• Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Dellin ilk çıkan serilerinde sorunlar vardı renk geçiş sorunu ekran kartınız nvida olduğu için oyun oynuyorsanız genellikle alın derim sorun çıkarsa 14 gün içinde iade edersiniz.Fiyatına göre güzel monitör eksi olarak tn panel olması eksi olabilir ama 2k nvida gsync 165 hz olması sizin için avantaj kesinlikle

• lakers45 kullanıcısına yanıt
    Bütçen nedir ?
  • Tam aradığınız sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürün daha önce incelemesini yapmıştım mağazada indirimdeyken alın derim.Hem oyun hem multimedia da kullanabilirsiniz.eğimli ve quantum dot paneliyle tn panelden daha iyi bir görüntü kalitesi alırsınız köşelerden de görüş açısı ıps panellere yakındır.
  • tek bir HDMI çıkışlı Laptopu masa üstünde çift ekranla nasıl çalıştırabiliriz ?
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam bir de dell S2416DG 2k malum. 1060 6gb icin sikinti yaratir mi oyunlarda? yine lowlu gunlere donmeyelim. :)

1060 1080
    1070 2k
    1080 4k diyorlar.
  • GTX 1070 ekran kartı ve ryzen 1600 işlemcim var. 1 hafta içinde monitör alacağım. Düşündüğüm monitör Viewsonic XG2402. Baya olumlu yorumlar okudum monitörle ilgili; hâlihazırda kullanıyor olan ve kullanmış olan kişilerin yorumlarını almak isterim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nTaG -- 9 Mart 2018; 16:43:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fazla oyun oynamam.arada tomb raider rise of oyunu oynarım.nette fazlasıyla hber ve arada dizi izliyorum 600-750 bandında hangi moniyör uygun olur.ekran kartım yok g4600 daki hd 630 yetiyo bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

Amazon.com dan aldığım monitoru amerikan prizi olduğu için priz donusturucuyle kullanmaya başladım.Ancak ilk açıldığında ekranda şu mesaj çıktı ve kapatıp açtığımda bir defaya mahsus yine şu mesaj yazıyor :

(caution) make sure to use supplied input cable

Monitor şu an düzgün çslışıyor ama tırstım açıkçası. Bu mesaj ne anlama geliyor? Elektrikle ilgili birşey mi ve ya yanlış bir şey mi yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 12 Mart 2018; 21:15:46 >
  • Selamlar nvidia msi 750 ti ekran kartım var.Oyun oynamak icin monitör bakıyorum.144 hz 1 ms isterdim ancak bütçem karşılamayacak gibi.League of legends oynuyorum o tür oyunlar. Hiç olmazsa 1 ms 75 hz olsun diyorum önerebilceğiniz bir monitör var mı bu piyasadan anlamıyorum.Bütçem max 1100 tl teşekkürler

edit:vatanda asus VG248QE modeli monitörü gördüm; bknz:

BenQ, Wievsonic ve Samsungtaki aynı segmentlerden 100 150 lira daha pahalı ama gerek Asus olduğu için gerekse BenQnun tipi berbat olduğu için bunu almayı düsünüyorum.Bütçemin 100 lira üstüne cıkıcam artık napalım sonucta 4 5 sene kullanırım ben bunu.1200 lira için değer mi dersiniz ve 750 ti ekran kartı core 2 quadro 2.66 ocli 3.1 ghzli işlemciyle sıkıntı olur mu? Eski Samsung 60 hz 5 ms monitörüm ile bu monitör arasındaki fark açıkça belli olur mu?
    Doğrusu lolde 110-180 fps alıyorum, yani 140ın altına düstügü oluyor.
    Bu monitör hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı rica edeceğim , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenKings -- 15 Mart 2018; 3:47:16 >

• Dizüstü kullanıyorum, ikinci ekran olarak monitör almak istiyorum. Çoğunlukla film izlemek ve günlük işlerim için kullanacağım. Bunların dışında konsolum var ve arada onuda monitörle kullanabilirim. F/P ürünü arıyorum,neler önerirsiniz ?

Monitör dizüstüne bağlıyken ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Bunun için monitörde veya dizüstünde spesifik bir özellik olması şart mı ? Ayrıca BenQ EW277HDR oldukça hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Clk -- 13 Mart 2018; 13:0:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan işteyim Arkadaşlar akşam eve geçince tüm sorulara bilgim dahilinde cevap vermeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 13 Mart 2018; 13:39:27 >
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Dönüştürücü kullanmana gerek yok. Normal TR kablosu neyse ondan al işini görür. Ben aldığım monitörlerde hep o şekilde kullandım. Zatan adaptörü 220V da çalışıyor, üzerinde yazıyor olması lazım. Ona göre bakın ve normal kablo alıp kullanın. Kendi kablosunu kullanmanıza gerek yok.
    Yalnız varsa birkaç dal resim alırız monitör için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Dönüştürücü kullanmana gerek yok. Normal TR kablosu neyse ondan al işini görür. Ben aldığım monitörlerde hep o şekilde kullandım. Zatan adaptörü 220V da çalışıyor, üzerinde yazıyor olması lazım. Ona göre bakın ve normal kablo alıp kullanın. Kendi kablosunu kullanmanıza gerek yok.
    Yalnız varsa birkaç dal resim alırız monitör için :)

Peki o kabloyu alırsam bahsettiğim yazı gelmez mi artık ekrana? O yazının niçin çıktığını anlamaya çalışıyorum yoksa zaten dônüştürücüyle de çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.