Şimdi Ara

monitörüm titriyo..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ,taş gibi samsung syncmaster753 17'' monitör dü yaw.bikaç gündür titreme yapmaya başladı ,uzun süre bakamıyorum yaw ekrana.acaba nedendir ,bileniniz warmı???

• arkasinda ve yaninda başka bir güç varmi elekitirklen çalışan ondan olabilir... birde aç kapa düğmesine aç kapa yap düzeliyomu... garanti kapsaminda ise hemen götür.....
  • Goruntu Ozellikleri / Ayarlar / GeLismis / Monitor Ekran Yenileme Sıklıği / Kac solermisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unix -- 29 Ocak 2005, 12:45:53 >
  • Goruntu Ozellikler Ayarlar Gelismis Monitor Ekran Yenileme Sıklığını 85 yap :)
  • bide ekran yenileme sıklığını monitörünün desteklediği en üst seviyeye getirmeyi dene
    oraya nasıl ulaşacam dersen masaüstünde sağ tıkla burdan özellikler>ayarlar>gelişmiş>monitör
    burda ekran yenileme sıklığı diye birşey var onun Hertz cinsinden değerini en üst seviyeye getir
    bu arada oradaki "bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla" seçeneği mutlaka seçili olsun
  • Bu problem genelde topraklama hattından olur
  • eheh ben yazıncaya kadar arkadaşlar söylemiş zaten
  • tamamdır,60 dı 85 yaptım,teşekkürler..
  • Düzeldiyse sorun yoktur :)
  • YANINDA HOPARLOR FALAN VARSA TİTRER
  • çok yakininda elektromanyetik bir alan olusturacak bir sey var mi kontrol et. yoksa monitörün reset veya görüntü tazelemek için kullanilan bir düymesi var önünde onu kullan. oda olmazsa mhz degerini yükselt.
    bunlar sonuç vermezse monitörü garantiye gönder
  • DOSTLAR SAMSUNGLARDA Bİ ÖZELLİKK WARDI AMA ADINI ŞİMDİ HATIRLAMIYPRUM EKRANI BİRDEN TİTRETİYORDU
  • Tuşlardan Deaguss var Statik elektrik boşaltma için herthalde onu diyorsun o çoğu mönitörde var.
  • aynı sorun bendede vardı forumu okuyunca düzeldi yanlız birşey soracağım ekran kartık fx5200 tornoda 128 mb bu ayarı 85 yapınca sanırım bazı oyunlarda grafikler kötüleşti bu ayarla bir ilgisi varmı yoksa bana mı öyle geliyor
  • bencede yenileme hızını en yüksek seviyeye getir monitörünün desteklediği tabi arkadaşlar söylemişler zaten.
  • tamam arkadaşlar yaptım dedim ya
  • monitör yenileme hızından dır yükselt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.