Arkadaşlar monitörümü değiştirdim. İlk başta normal ekranın ayarlarını yaptım ( görüntü değişimi, ekranın sağa sola kayması filan vs...) Daha sonra bilgisayarı kapayım açtığımda ekranın küçülüp kaydığını görüyorum. Bu işten birşey anlamadım gitti. Ne yapacağım şimdi...
hoparlör varmı yanlarında belki etkileyebilir
marka ve modeli ne ?
quote:
Orjinalden alıntı: aslan_scania
hoparlör varmı yanlarında belki etkileyebilir
Hoporlör var yanında ama daha önce öyle birşey yapmıyordu. Markası LG F700B Flatron
doğrusunu söylemek gerekirse eski monitörümde bir arıza çıktıydı. Bu LG F700B götürdüm servise servis bana sıfır bir monitör verdi. bunda böyle yapıyor işte.
quote:
Orjinalden alıntı: exper_16
Arkadaşlar monitörümü değiştirdim. İlk başta normal ekranın ayarlarını yaptım ( görüntü değişimi, ekranın sağa sola kayması filan vs...) Daha sonra bilgisayarı kapayım açtığımda ekranın küçülüp kaydığını görüyorum. Bu işten birşey anlamadım gitti. Ne yapacağım şimdi...
mrb arkadasim bende gericom diye bir marka var ilk gün bendede oldu ama kullanma kilavuzunu okuyunca anladim yaptigim ayari kaydetmeliymisim belki seninkide öyledir aslinda lg iyi marka ayar menüsünden bak kesin kaydet vardir byeeeeeeeeeeeeee
arkadaşım burada SELECT diye bir menü var. Oradan kaydet diyorum oluyor. Başka öyle özel bir kayder yeri yok. Olsa bilirdim çünkü bu monitörü 1 sene kullandım ben.. çok sağol fikrin için.