Şimdi Ara

monitörün camı çizildi ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung 793df monitörüm garanti kapsamında servise gitti ve camı çizilmiş olarak geldi, çok sonra kullandığımdan geç farkettim. çok derin değil ama tırnakla hissediliyor, renk bozulması var. bunu neyle kapatabilirim, cd için olanlar işe yararmı, marka, öneriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrix -- 30 Ekim 2005, 18:17:00 >

• Tekrar servise gönder durumu anlat ne demek servisten çizik geldi çizdikleri gibi düzeltsinler kabul etmezlerse bağır çağır yenisini iste
  • aradan zaman geçtiyse servise kabul ettirmen zor.. Şansını yinede bir dene..
    Çizik için ise saatçilerle bir konuş. Onlarda saat camlarındaki çizikleri gideren bir sıvı oluyor. Saat camlarını silip yeni gibi yapıyorlar. Çiziğin çok derin değilse işe yarayabilir..
  • Araba jantlarını parlatmada kulanılan pastaları dene ben yaptım oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

aradan zaman geçtiyse servise kabul ettirmen zor.. Şansını yinede bir dene..
    Çizik için ise saatçilerle bir konuş. Onlarda saat camlarındaki çizikleri gideren bir sıvı oluyor. Saat camlarını silip yeni gibi yapıyorlar. Çiziğin çok derin değilse işe yarayabilir..

Onun bir boşluk dolduranı bir de bölgesel zemin incelteni var.İncelten cinsten uygulama bence.
  • Arkadaşlar servise ön yargılı davranmayın kargodanda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.