Şimdi Ara

ön cam çatladı tamir olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynaya iple asılı olan cam şişeli kokulardan vardı. elim hızlıca şişeye çarptı şişe de cama çarptı. velhasıl cam içten çatladı. çatlağın büyüklüğü avuç içinden biraz fazla.
    internette bunun tamiri ile ilgili videolar izledim ama ne kadar sağlam oluyor onu bilemedim.

bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi rica etsem.

Edit: bugün iki camcıya sordum. çatlak içten değil dıştan dediler ama şişe içten vurdu cama nasıl dıştan çatlak oluyor anlamadım.
    tamire 200 tl yeni cama 800 tl fiyat çektiler. ben internette yenisini 400 tl den buldum ama nasıl takacağım camı onu bilmiyorum.
    tamir edelim dedim ama hava yağmurlu olduğu için şimdi olmaz kuru havada gel dedi usta.
    ne yapacağımı bilmiyorum kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 17 Aralık 2018; 11:25:20 >

• Çok tehlikeli dışardan olsa öyle kalsın derdim ama içten çatlatmışsın yoğun yağışta büyük masraf ve sıkıntılar yaşarsın derhal yarın değiştir kaskon yoksa sanayide 500 600a hemen git değiştir ben dıştan yürüyen çatlağı bile tereddütsüz değiştirmiltim çabuk yarın değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayeneden geçmez ve tamir olmaz ancak çizdirerek daha fazla büyümesini engellersiniz. Kaskonuz varsa kasko bozulmadan değiştirebilirsiniz

• Geçmiş olsun. Kaskon varsa kasko firmasına göre yılda 1 veya 2 kez ücretsiz ön cam değiştirme hakkın olur. Bu hasarsızlığı ve indirimi bozmaz. Kasko firmasıyla anlaşmalı bir camcıda veya fark vererek yetkili serviste değişimini yapabilirsin.

Kaskon yoksa 400TL'den başlayan fiyatlarla kendi cebinden değiştirmen lazım.

O kokulardan ben de kullanıyorum. Sallanmaması için ipini çok kısa tutuyorum. Hatta aynanın arkasında kalıyor. Onun arkasında da araç kamerası var. Cam değil de kamerayı kırar diye korkuyorum bazen.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. aracın kaskosu yok mecburen cepten vereceğiz.

peki bu cam fiyatı aracın markaya göre değişir mi ?

bir de şu ve benzeri videolar var. bu nedir işe yarar mı ?
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Çatlak tamiri kitleride var,yapan ustalarda var hocam,kendinizde sipariş Edip yapabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok can sıkıcı durum. Benim kokuda sert frende vurmuştu cama. Kırılma sesi gelince gitti cam dedim de allahtan şişe kırılmış. Hocam çatlak içeriden riske gerek yok değiştirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Cam fiyatı aracın marka modeline göre değişir. Ebatlar değişik olduğu için fiyatlar da farklılık gösteriyor. Bir de orijinal ve yan sanayi versiyonları var. Doğal olarak yan sanayi yerli üretim camlar biraz daha uygun fiyatlı oluyor. Orijinal ve yan sanayi fiyatını öğrenip duruma göre fark çoksa yan sanayi takabilirsin.
  • Reklam değil, carglass bu işte dünya da bayağı iyi durumda, 1₺ madenî para boyutundan ufak olmak kaydıyla değişim olmadan eskisi gibi olur, arabayi çok kullanmayin.(sıcak soğuk değişimler fazla olduğundan kışın yürüme artabilir hemen bakmakta fayda var.

• Cam şişeli olsun kağıttan olsun bezden olsun hiçbir koku kullanmayın arkadaşlar.

Kimyasal içerik nedeniyle kısıtlı bir hacimde uzun vadede allerjik bronşit ve astım gibi sıkıntılı hastalıklara davetiye çıkarır.

Hele hele çocuğunuz varsa direk uzak durun
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    çatlak dışardanmış hocam bugün baktırdım. tuhaf bir şekilde darbeyi içten aldı cam ama tuhaf bir şekilde çatlak dıştan oluşmuş.
    yeni cama 800 tl istediler.
    tamire 200 tl ama havanın yağışlı olmadığı bir gün gel dediler tamir için.
  • Bende gecen ay silcec yolda uctu yagmurda,cami cizmesin diye kolu havaya kaldirdim, silgeci takarken cama kol carpti ve camim kirildi 😃 700 tl ye erzincanda taktirdim. Aracim ford fiesta 2007 model.

• Kasko varsa mini kaskodan onarımı yapılır yoksa da camcılardan fiyat alacaksınız.
  • Ben 4 sene çatlak camla gezdim ama muayenede çatlaksız olması şartı gelince 400tl sanayide geçen yaz değiştirttim.
  • Kaskodan cam değiştirmek için herhangi bir arıza olması gerekiyor mu? Yani keyfimden ön camı değiştirmek istiyorum diyip camı değiştirebiliyor muyuz? Muafiyetsiz kaskomuz varsa orjinal olmayan cam yerine farkını cebimizden vererek orjinal cam taktırabiliyor muyuz? Tramere işliyor mu hasarsızlık indirimini bozuyor mu? Bilgili dostlar yardımcı olabilir mi?

• yanlış bilinen bir şeyi düzelteyim. cam değişimi kaskoyu bozar. tramere de işler.

bozulmamasının tek istisnası aynı firmadan kaskoya devam etmek şartıyladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 18 Aralık 2018; 20:39:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.