Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alcanen

Merhabalar,

Full lighting kasmış bir monkta "Fists of Thunder - Bounding Light" mı "Deadly Reach - Scattered Blows" mu kullanmak daha iyi olur ve neden ?

Build ikisi içinde aynı olacak % x skilline fazla veren özellikleri baz almayalım.

Bilginizi varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kesinlikle Dr şb

Çünkü
    1- area dmg
    2- daha hizli vurursun (daha çok spirit)

Ama SU SİRA WOTHF deniyorum çok daha mutluyum

Ghom testleri de fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valagnar

solo t6ya kadar çıkmak istiyorsan lightningle bunu yapamazsın, tüm spesifik itemleri yapabilirim diyorsan dps için ideali fire monkdur.

T6 solo hic bi buildle şuan efektif değil.
    Fire daha ii gibi bir miktar daha.

Ama sunu sölom. Tüm t6 rift communityleri t6 support monk diye agliyor. Oynayan kalmadi

Bunu avantaja çevirip tüm setLERi ve istemleri nerdeyse stokladim. 2.1 i bekliyorum artik.

Giyin tank itrmleri alin bi fist of az turraq , sledge FIsT dalin communty e :)

Kimse dps yapmanizi beklemiyor. Evet biliyorum insan bayiyor ama yapacak bisey yok...

• glemrel G kullanıcısına yanıt
    Physical monk buildimle dönüyorum şahsen hocam. T6 Partilerde de çok araniyor zaten dediğin gibi support. Hem supportluk yapiyorum, cd sayesinde inner sanc. ve serenity spamle ayakta da kaliyorum. (Physical DMG, Mythic Rhythm, Inner Sanc., Azturrasq exploding palm explode damage'ini arttiriyor.)

Edit: Trash moblara exploding palm atip, elitlerin yaninda kesiyorsun. T5 Guardian'ının canının %70ini götürdüğümü hatirliyorum exploding palmin explode'u ile

1 Ay içerisinde tüm spesifik monk buildlerini deneyip gerekirse youtube channel'ında paylaşmayı planliyorum. Şuan için sadece physicalı neredeyse tamamlayabildiğimi söyleyebilirim. Bir adet lightning yaptim, şuan t3 solo dönebiliyor; ancak baştan savma itemleri falan olduğu için bir ayar gerekiyor ona da. Cold ve Holy itemleri hazırda duruyor, onları da test edip 3. monkumu cold yapmaya calisicam. Daha sonra holy ve fire buildleri de deneyip başka monklara da onlari koyacağım. Bu arada fire monk ile şuanda düşe kalka t6 pekala mümkün bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valagnar -- 20 Mayıs 2014; 22:37:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valagnar

Physical monk buildimle dönüyorum şahsen hocam. T6 Partilerde de çok araniyor zaten dediğin gibi support. Hem supportluk yapiyorum, cd sayesinde inner sanc. ve serenity spamle ayakta da kaliyorum. (Physical DMG, Mythic Rhythm, Inner Sanc., Azturrasq exploding palm explode damage'ini arttiriyor.)

Edit: Trash moblara exploding palm atip, elitlerin yaninda kesiyorsun. T5 Guardian'ının canının %70ini götürdüğümü hatirliyorum exploding palmin explode'u ile

1 Ay içerisinde tüm spesifik monk buildlerini deneyip gerekirse youtube channel'ında paylaşmayı planliyorum. Şuan için sadece physicalı neredeyse tamamlayabildiğimi söyleyebilirim. Bir adet lightning yaptim, şuan t3 solo dönebiliyor; ancak baştan savma itemleri falan olduğu için bir ayar gerekiyor ona da. Cold ve Holy itemleri hazırda duruyor, onları da test edip 3. monkumu cold yapmaya calisicam. Daha sonra holy ve fire buildleri de deneyip başka monklara da onlari koyacağım. Bu arada fire monk ile şuanda düşe kalka t6 pekala mümkün bilgin olsun.

Dostum ben,

Lightning
    Fire
    Physical
    Ve holy için bis itemleri yakaladim

Ancak CD konusuna hic girmedim.

Bu konuda beni eklersen konusalim, bilgilenelim :)
    Her set parçasından 2 ser tane var deneyebilirim.

Su çaptan krimsonu falanca yaparim. Görüşürüz :)

Tabletten yaziyorum kuşta bakmayin tazim hatalari için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 20 Mayıs 2014; 22:44:58 >

• support monk oynamaya karşıyım . ben o kadar karakteri geliştireyim ,tüm setleri tamamlayim adam sadece blizz kıyak geçiyor diye sup olmamı beklesin daha çok bekler . t6 olacak diye birşey yok t4-t5 açar farmıma bakarım .
  • Arkadaşlar merhaba. Light Monk için elimde 3 tane silah var. Thunderfury , Odyn Son, Fulminatör. 3 ü de gayet güzel silahlar. Fakat hangi ikisini kullanıp ta güzel bir kombinasyon oluşturacağım konusuna bir türlü karar veremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

not: pasif etkileri göz önünde bulundurulduğunda hangi kombinasyon ağır basar. bu konuda yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoody -- 21 Mayıs 2014; 14:49:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoody

Arkadaşlar merhaba. Light Monk için elimde 3 tane silah var. Thunderfury , Odyn Son, Fulminatör. 3 ü de gayet güzel silahlar. Fakat hangi ikisini kullanıp ta güzel bir kombinasyon oluşturacağım konusuna bir türlü karar veremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

not: pasif etkileri göz önünde bulundurulduğunda hangi kombinasyon ağır basar. bu konuda yardım bekliyorum.

Selam,

elindeki kombinasyona göre Thunderfury, Odyn Son en iyi sonucu verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

quote:

Arkadaşlar merhaba. Light Monk için elimde 3 tane silah var. Thunderfury , Odyn Son, Fulminatör. 3 ü de gayet güzel silahlar. Fakat hangi ikisini kullanıp ta güzel bir kombinasyon oluşturacağım konusuna bir türlü karar veremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Selam,

Tam bunu yaparım dediğim anda birde Won Kim Lau denen fist weapon düştü. soket + dex + % 9 dmg +%18 light dmg veriyor. şimdi işler daha da karıştı sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

quote:

Selam,

Tam bunu yaparım dediğim anda birde Won Kim Lau denen fist weapon düştü. soket + dex + % 9 dmg +%18 light dmg veriyor. şimdi işler daha da karıştı sanırım.

TF'nin procu +% lightning dmg den etkilenmiyor.

ancak buldugun wkl cok basarılı değil. değmeyecektir.

%24 25 lightning dmg tercih sebebi.

odyn 'nin proc ratesi kaç? %25 altıdna ise oda pek başarılı olmayabilir.

Odyn procu % 25 , üzerinde 745 dex var diye hatırlıyorum ( şu an işyerindeyim ) ve % 19 da light dmg var + soket.
  • quote:

Odyn procu % 25 , üzerinde 745 dex var diye hatırlıyorum ( şu an işyerindeyim )

örnek vereyim.

Amulet hariç, 1000 storms set (15) + Stone of jordan (19)+ thundergods vigor (14) + odyn bonus (18)+ andariel (%20) +bracer (20) toplam yaklasık %100-105 arası bir lightning dmg artışı ile odyn sonun procu 5.5m -6.5 m arası vuruyor. bu güzel bir rakam. (ortalama bi buildden bahsediyorum. tabi dps arttıran bi buildle daha fazla olabilir )

ancak % 33 lük proc rateli bir odyn son ile bile tam sınırda performans alıyorum. yani ghom testlerinde tf+soh (thunderfuryim 2340 dmg ve %302 dmg olması lazımdı) , SOH+ODYn sonucuna çok yakın.

en iyi combo duzgun bir odyn son ile birlikte shard of hate.

ancak senin durumunda , ben olsam sanrım TF ve odyn le devam ederdim.

wkl o statlarda iken hiç bulaşmam :)

TF koşulsuz kullanılmalı şayet procu %290-300 seviyesinde ve dps i 2.200+ seviyesinde ise.

fulminatorun özellikleri nasıl. onu da yaz zira senin odyn'i gözüm tutmadı :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 23 Mayıs 2014; 15:42:13 >

TF % 10 dmg + 740 dex + 2350 gibi bir dps var. proc yuzdesi de % 302 gibi birsey.( tam net su an hatırlamıyorum. )
    Fullminator de de 2350 cıvarı bi dps % 10 dmg + hatırlamadığım miktarda da dex vardı. Soket te var.
    Onun procunda da % 200 lü birşeyler yazıyordu. ama kullanmayacagımı dusunerek cok dikkat etmedim. durum bu.
  • TF yanında won kim mi yoksa Shard mı daha etkili arada kaldım :) won kimdeki light damage tabiki çok faydalı ama shard ında chain i güzel oluyor :) yinede won kim TF devam ediyorum
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Lightta pek deneyemim yok; lakin bildiğim kadariyla TF+SoH tercih ediliyor genelde.
  • bizim bölüm durgun yine :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    tartışmasız TF+SOH :D diğerlerini kullanman zaman kaybı :D
  • Monk'lara iyi bir buff gelene kadar monk oynamayı bıraktım. Hatta oyuna da ara verdim diyebilirim. Son bir aydır T3-T4 farm yapıyorum sürekli 2H ya da Blackthorn set görmekten bıktım...

Üzerimdeki itemlere baktım son işe yarar itemimi neredeyse bir ay önce düşürmüşüm...
  • Shard of Hate ya da Thunderfury'den birinin yeterli olacağını düşünüyorum. Bir slota lightning damage kullanılmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Shard of Hate ya da Thunderfury'den birinin yeterli olacağını düşünüyorum. Bir slota lightning damage kullanılmalı bence

bunun testini bizzat yaptım.

thunderfuryim 2.340 dps %7 atk speed. soket %291 dmg proc.ve dex (aklımda olan )
    WKL ise %24 ile birlikte atk speed soket vs . güzel bir item. aradaki sıkıntı şu kısaca özetliyim.
    %lightning dmg in verdiği %24 artış ile birlikte shard of hate nin procundaki artış + diğer skillerimdeki artış, thunderfury nin procladıgında vurdugu damagenin altında kalıyor. dolayısı ile WKL önermememin sebebi o :)

ha en iyi combo tabiki %33-34 üzerinde Odyn son ile birlikte shard of hate kullanmak.

ama elimde tf soh ve wkl var ise ve diğer lightning bonusları hali hazırda tamamladıysam (set bonuslar + soj+ helm +belt ) kesinlikle soh + tf . artı olarak tf deki debuff da göreceli olarak fayda saglıyor :)

bu arada testi yaptım dedim ama bilgi vermedim :)

t3 ghom da yalan olmasın soh+tf ile soh + wkl arasında hatırı sayılır bir saniye farkı olmuştu.20 sn ye karşı 30 sn gibi bir rakamdı. tabi bana dusen tf biraz şans işiydi 2.000 dps li bi tf ile sonuc nasıl olur onu da o tip bir silahı olan yapsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 27 Mayıs 2014; 16:00:03 >

• TF SOH daha iyi geldi banada. tek eksiğim soj. bakalım şansımıza
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.