Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşit dmg durumlarında evet dediğin gibi duruyor. Hiç TF düşmedi bana ama düşenlerden proc rate çok hızlı değil gibi gelmişti. Belki çok hızlı kestiğimiz için hissetmemiş olabilirim Genel olarak hızlı yapınca aradaki hız farkını anlamak güçleşiyor Boss fightları da pek baz almak istemiyorum çünkü genel olarak lightning monk alana dayalı olduğu için single target pek önemli gibi gelmiyor bana.

http://us.battle.net/d3/en/item/band-of-the-rue-chambers

Şu yüzüğü çok merak ettim açıkçası,nedir ne değildir etkisi nasıldır vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Eşit dmg durumlarında evet dediğin gibi duruyor. Hiç TF düşmedi bana ama düşenlerden proc rate çok hızlı değil gibi gelmişti. Belki çok hızlı kestiğimiz için hissetmemiş olabilirim Genel olarak hızlı yapınca aradaki hız farkını anlamak güçleşiyor Boss fightları da pek baz almak istemiyorum çünkü genel olarak lightning monk alana dayalı olduğu için single target pek önemli gibi gelmiyor bana.

http://us.battle.net/d3/en/item/band-of-the-rue-chambers

Şu yüzüğü çok merak ettim açıkçası,nedir ne değildir etkisi nasıldır vs

sahip olan tek bir monka rastladım şimdiye kadar :).

düşme oranı efsane gibi birşey yapılan istatistiklere göre.

kısaca her vuruşta 12 spirit alıosan 18 spirit alıyorsun. (%50 procta ) çok beeniyorum ama çok zor düştüğünden unuttum gitti. :). tabi SOJ yerini tutamaz ama t6 da zdps monk oynarken faydalı olabilir

• glemrel G kullanıcısına yanıt
    O yüzük var bende çok işe yarıyor aslında ama soj olunca başka bişey koyamıyoruz yerine @glemrel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Adı gibi legendary yüzük ya, yeni kasacağım lightning monkta olmasını isterdim.

• bi yüzük zaten grandeur a gidiyor diğeride mecbur soj a kalıyor :) light monk ta en mantıklı iki seçim bunlar :)
  • dostlar cooldown reductionu hakklıyla kullanan şuraya monk için bir guide yazabilir mi?

hangi setleri craft edelim? ne yapalım vs vs.

kafama göre birşey yaptım ama çok beğendim diyemeyeceğim.

:)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm karkaterler için aynı durum söz konusu, Grandeur ve karaktere özgü spesifik skill bonuslu bir yüzük. İki yüzük zorunluluğu da ayrı bir tartışma konusu, sonutra 10 tane parmak var her ele birkaç yüzük takılabilmeli aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 28 Mayıs 2014; 10:33:51 >
    CDR olayını hangi setupta oynamayı dusunuyorsun. fire mi light mı. mesajını takip edicem.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    2 yüzük parmağı var demişlerdir

Bu yüzüklerin sık düşürüldüğü yerlerin listesi falan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 28 Mayıs 2014; 9:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

2 yüzük parmağı var demişlerdir

Bu yüzüklerin sık düşürüldüğü yerlerin listesi falan var mı acaba ?

grandeur act 1 bounty den almıstım ben bi kaç tane. soj rondom düşüyor ama
  • spoody S kullanıcısına yanıt
    dps setupta oynamayı düşünmüyorum açıkçası.

Zdps modunda t6 da kullanmayı planlıyorum. zira spirit sorunu oluyor çok hızlı runlarda. cdr ile birlikte EPiphanyi daha rahat kullanarak bu sorunu aşabilirim diye düşünüyorum.
  • herkese gunaydin yorum we yardimlarinizi bekliyorum solo t4 de biraz yawas kesiyorum eksiklerim nedir acaba dediklerinizi tamamlamya calistim ayakta durmakta zor oluyor
    yorumlariniz icin simdiden tskler

http://www.diabloprogress.com/hero/saint-2337/saint/36796965

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akngksu -- 29 Mayıs 2014; 11:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akngksu

herkese gunaydin yorum we yardimlarinizi bekliyorum solo t4 de biraz yawas kesiyorum eksiklerim nedir acaba dediklerinizi tamamlamya calistim ayakta durmakta zor oluyor
    yorumlariniz icin simdiden tskler

http://www.diabloprogress.com/hero/saint-2337/saint/36796965

Selamlar,

lightning monk gittiğini düşünerek yazmaya başlayayım.

1- Mutlaka değişmesi gerekenler,
    Legging ve Bot. bu iki itemın sana özelde hiç bir katkısı bulunmuyor. buradan faydalanabileceğin bir kombinasyon çıkarman lazım bunlar yerine.

önerilerim - thousand storms seti kullanabilirsin. veya pox faulds legging + ice climbers bot olabilir. veya çok ölüyorum diyorsan Blackthorne legging ve Botu olabilir.

2- idare eden ama daha iyileri olabilecekler,
    A- Ourobos - artı bir değer verecek bir neck lazım. üzerinde dex , atk speed, chc , ve cc olmalı. cc ve chd nin en fazla alınabildiği parçalardan biri neck olduğundan buradan fayda alman lazım. neck tercihin arcane lightning veya cold effectlere immune saglıyan neckler olabilir.
    B- Leoric Signet, üstteki ile aynı durum, Stoen Of Jordan en iyi item olarak kabul ediliyor bu slota. o yoksa da farklı ek bir özellik verecek başka alternatifler olabilir.
    C-The Eye of the storm - andariel visage ile değiştirebilirsin. yapılan testlerde andariel üzerindeki atk speed, ve yaptığı proc ile eye of the stormdan alıanbilecek ekstra %10 lightning dmgi üzerine çıkıyor. %20 lightnin , 6-7 atk speed , 5.5, 6 crit chance + dex ve %8 altında fire dmg artısında bir andariel mukemmel olur.
    D- ben de THundergod kullanıyorum ama son günlerde Harrington kullanıyorum. %110-130 arasında ek dmg veriyor 10 sn ligine ve bu bonusu yerdeki corpseler, taşlar, chestler gibi ıvır zıvır herşeyden alabiliyorsun. solo oynarken eş değer faydasını goruyorum. illa değişmeli demiyorum ama duruma gore deneyebilirsin.
    E- Chest, aughlid devam edebilirsin ama Resist alman lazım. bu diğer itemlerin içinde geçerli. arcane resist gitmişsin sanırım. olabilir dvm edebilirsin ama bunları saglamalısın.
    F- silahlarda SOh ve ODYn bulursan onlara dön. mevcut durumda başka silahın yoksa durumu bunlar da kotaracaktır. :)

yorumlarım böyle dostum.

• cok saol yorum icin av kafalik war ama sadce attack speed werior cc sansi yok uzerinde lightin yuzde 19 sanirim onu kullaniim o zaman deneme yapiim aksam

• Ben de ekleme yapayım,karakterin softcore olduğu için eğer sixth sense toughness için çok lazım değilse sana solo oynuyorsan mythic rhythm,4 kişi parti oynuyorsan unity kullanabilirsin pasif olarak.
  • Arkadaslar en hizli 0-70 monk nasil kasabilirim tavsiyeniz var mi ? Yanlislikla sildigimden beri icime oturdu, eskisinden daha iyj monk yapicam

• toughness icin kullaniorum o pasifi kaldirdigim zaman 9m dusuor sagol yorum icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akngksu -- 29 Mayıs 2014; 13:18:34 >
  • Karakterimle 6m damage i gemedim oyunda. Normalmidir yoksa skillerimi yanlış seçiyorum:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/sithlord-2110/hero/13569313
  • arkadaşlar yeni bir diablo oyuncuyusum Monk açtım.
    max levelde okuduğum kadarıyla Dps çok kötüymüş.
    ileride Tank yada support olmam şart mı?
    tank olursam ne tarz build lazım?

kısa bilgiler verirseniz sevinirim
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Sen 70 ol ondan sonra nasıl oynamak istersen yardımcı oluruz. Monk kötü dps denmez o da t6 yapar ama birisinin dps desteği daha gerekli. Akıcılık meselesi yani.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.