Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoRriZ

arkadaşlar çok yeni Diablo 3 oyuncuyusum. 70 lvl monk kastım. Support oynuyorum birkaç sorum olacaktı..

1) support monk için Tougness mi Healing mi daha çok önemli?
    2) paragon puanlarımı nasıl kullanmalıyım? şuanda
    Core: Vitalty
    offense: atack speed
    defense: resist all
    utilty: life on hit
    olarak puanları harcıyorum. sizce doğrusu nasıl olmalıdır?
    3) enchant yaparken nelere dikkat etmem lazım. hangi statlara öncelik vermeliyiz?

yardım edecek var mı ?
    ayrıca Paragon levelin karakterimize çok fazla etkisi oluyor mu ki
  • Abi şu oyunda support oynamak niye ya çok anlamsız yani oyunun şu anki haliyle
  • 125m toughles yapmıştım bir ara ölmüyor gerçekten de gerek yok t7 t8 felan olsaydı işe yarardı diye düşünüyorum bence de şu haliyle gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Abi şu oyunda support oynamak niye ya çok anlamsız yani oyunun şu anki haliyle

çok yeni diablo oyuncusuyum. neden support gereksiz? :)
    mesela şuan torment4 support olarak rahatça dayanabiliyorum. ölmüyorüm
    ama Dps olursam çok fazla ölüyorum aynı yerde dayanmıyorum.
    rahatça paragon kasmak için böyle devam ettm.
    partyli rift kasıyorum genelde
  • quote:

quote:

Seri paragon kasmak için T5-6 oynamak üzere support Monk mantıklı. Party'lerde de sevilir aslında, party'dekilerin işini kolaylaştırdığı, serilik kattığı için.
    Ben yeni başladığın için support gitme demiştim şahsen, çünkü support oynamak için gerekli item'lar başta elinde olmaz; bu support item'ları önceden dps oynayıp düşürmek lazım. Belirli bazı item'lar olmadan support tam olmaz, ölüm çok olur ve party'e gerekli seriliği veremeyebilirsin. Bu sayfanın ilk mesajlarında support item'lara ve build'e değinildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

quote:

Seri paragon kasmak için T5-6 oynamak üzere support Monk mantıklı. Party'lerde de sevilir aslında, party'dekilerin işini kolaylaştırdığı, serilik kattığı için.
    Ben yeni başladığın için support gitme demiştim şahsen, çünkü support oynamak için gerekli item'lar başta elinde olmaz; bu support item'ları önceden dps oynayıp düşürmek lazım. Belirli bazı item'lar olmadan support tam olmaz, ölüm çok olur ve party'e gerekli seriliği veremeyebilirsin. Bu sayfanın ilk mesajlarında support item'lara ve build'e değinildi.

hımm anladım tşkr ederm.. ben de tam tersini yapmışım :D support başladım dps felan da yanda birikiyor.
    ama dediğiniz gibi Dps olarak girince T4 de ölmeden duramıyorum ki.. T1 oynasam da seri paragon olmuyor
    karışık bişiyler neyse :D

• quote:

hımm anladım tşkr ederm.. ben de tam tersini yapmışım :D support başladım dps felan da yanda birikiyor.
    ama dediğiniz gibi Dps olarak girince T4 de ölmeden duramıyorum ki.. T1 oynasam da seri paragon olmuyor
    karışık bişiyler neyse :D

Bence seri item düşürmek için T1 rift yapabilirsin public'te.
    Hatta normal zorlukta public'te act1 bounty'leri ayrılarak (split) 2-3 dakkada yapabilirsin, hem yine arada item düşecek ve cache'lerden grandeur yüzüğü düşüremediysen düşürme şansın olur, bu yüzük set item kullanmaya başladıkça çok değerli olacak. Ya da seri yapabiliyorsan T1'de kendin act-1 bounty'leri tamamlayabilirsin, hem exp gelir her bounty tamamlamada, hem de yine cache'ten yüzük çıkarabilirsin.

• tşkr ederim..
    bu taktik hiç aklıma gelmemişti. o zman böyle deneyeyim. ben Exp fazla gelsin diye t4 rift kasıyordum.
    ama T1 act1 bounty solo deneyeceğim. bakalım durum ne olacak :)
  • quote:

tşkr ederim..
    bu taktik hiç aklıma gelmemişti. o zman böyle deneyeyim. ben Exp fazla gelsin diye t4 rift kasıyordum.
    ama T1 act1 bounty solo deneyeceğim. bakalım durum ne olacak :)

Paragon kasmaya oynayanlar yüksek exp veren bounty'leri T6'da yapıyorlar. Yani bounty yapmak exp kasmak için rift'e göre daha seri denilebilir.
    Alkaizer mesela stream'ini birkaç kere bakmıştım, en çok exp veren bounty'leri T6'da barbarla zıplaya zıplaya yapıyordu.
    Örneğin T5'te rift bitirince Orek tıklayınca 56m exp veriyor. Ama T5'te "clear Kazra Den" bounty'sini yapınca 2 dakkada 50m üzeri exp veriyor. Bunun gibi act1 dışında birkaç bounty daha var, başlamadan önce haritadan üzerine gelirsen ne kadar exp vereceğini görebilirsin. En seri yapabildiğin zorlukta kendin daha seri yapabiliyorsan bounty daha avantajlı.
    Hatta T3 split bounty bile denenebilir eğer party'deki herkes seri olarak kaldırabiliyorsa, onların bitirdiği bounty exp'leri de herkese gelir; bu da ayrı bir yöntem ama item düşürme bu durumda 2. planda olmalı çünkü diğer kişilerin yaptığı yerlerde senin göremediğin item'lar düşecektir.

• Monk Palm videosu. 7 dk 30 saniyede T6 Rift solo. izlemek için tıklat

arkadaşlar linkte güzel bir video var.. izlemek isteyen tıklatsın.
    valla hayran kaldım .. Palm ile delice doğruyor :)
  • galiba pes ediyorum.

bugünkü patch noteyi gördükten sonra artık umutsuzluğa kapıldım.

adamlar seize the initiative yi kaldırıp ileride başka birşey koyacağız yazmışlar. 2 aydır üzerinde uğraşıyorlar ve bir tane monk pasifi koyamadılar.
    inna setine dokunmamalarını geçiyorum. sezonsal legendary nin sweeping wind efektini 1 dakikaya çıkarması gibi abes bir özellik görmedim.

mob varken zaten vuruyorsun sweeping wind üzerinde oluyor. yokken zaten üzerinde olmasının bir avantajı yok. sweeping winda verdiğim 75 spirit mi beni kötü duruma sokuyordu monk olarak?

yani kıssadan hisse kızdığım nokta şu. şimdi bu yeni değişiklikler ile olacak olanı söyleyeyim. evet belki monk spirit gainer ile biraz daha vurmaya başlayacak... ama dex = armor değişimine rağmen yerden kalkamayacak. gene agzımız yüzümüz kırılacak.

yemin ediyorum gerizekalı bu adamlar. ROS açıklandığında bir forumda ROS PTR'ında oyun geliştiricilerinin oynadığı test karakterlerinin itemleri ve skilleri açılmıştı konu olarak.

monk class oynayan bir tane geliştirici yoktu. dolayısı ile item ve skillerini gösterememişti ilgili site. orada uyanmam lazımdı.

akşam bir test run yapmaya calısacagım. sizlerle de paylaşırım sonuçları.

saygılar,

• glemrel G kullanıcısına yanıt
    hocam bence okadarda kötü olmadı dodgenin defe çevrilmesi owe değişikliği pek iyi olmadı orası gerçek ptrde t6 farmladım iş arasında biraz beklediğimden hızlı kestim doğrusu yeni pasiflerde çok hoşuma gitti saldırı sırasında 1.450m ulaşıyor dps tabi resistler light 1700 olurken diğerleri 1100 seviyesinde kaldı ayrıca t6yı üzerimde raiment yada monkey seti olmadan yaptım sw. bonuslu ring galiba çıksada kullanmam herlade zaten band of rue var elimde çok mesudum kendileriyle karamsar olma bence ayrıca cold buildin yükselişi olabilir monk için buda bir dipnot olsun burada @glemrel
  • e-Asprin kullanıcısına yanıt
    bende biraz denedim.

ressisti yukarda anlattıgım tarzda dağıtarak yapabilirsek (Rainbow resist ismini vermişler o setupa ) fena olmuyor. tüm resistler min 900 civarında oldu.

evet t6 da kesiyor. ancak tiered rift denedinmi bilmiyorum. ben henüz denemedim ama us.battle.net forumda okuduğum kadarıyla diğer classlar kadar rahat hareket edemiyoruz yine.

hayırlısı artık .

şöyle birşey denedim. isimlerini hatırlamıyorum.
    pull skil ile frozen edip jawbreaker ile bir dışarı bir içeri dashing attıgında. = frozen effect altında %20 dmg veren pasif. +momentum + çevrendeki mob kadar dmg arttıran pasif ile birlikte + 1000 storm set 6 parça bonus ile çok rahat vuruyor diyebilirim.

belki çok memnuniyetsiz olabilirim beklediklerim düşündüklerim gelmediği için, ancak benim zıvanadan çıkmamın sebebi seasonal monk legendary oldu :) son damla oldu.
  • arkadaşlar uzun süredir oynayamıyordum oyunu. hesabım şu :http://eu.battle.net/d3/en/profile/Safir21-2301/hero/28570452 lightning monk için nasıl itemler aramalıyım yardımcı olrusanız sevinirim.
  • OwE pasifi taaaaa ros öncesi 1.0.4 yada 1.0.5 patchiyle birlikte(hagisi olduğunu tam hatırlamayamadım) nerfleneceği / değiştirileceği gündeme gelmişti. Taa o zamandan nasip bu zamanaymış. Çok fazla monk oynamasamda hiç iyi olmamış. Belkide en iyi pasife nerf(bence nerf) vurmak nedir anlamıyorum. Bi yeri yamalarken bi yeri bozup dağıtmakta blizzortun üstüne yok.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/vainglory-2984/hero/42628144

Hem OwE hem de Seize the Initiative kalkacağı için 2.1 ile T4 üzeri gitmez.

Tavsiyeleriniz nedir?
  • oyunu bırakma seviyesine geldim buff buff dediler bufftan ziyade nerf oldu zaten ayakta duramayan bir class . gel bir de en iyi pasifi kaldır eskiden 3-4 saat rift yapardım şimdi 1 tur dönünce sıkılıyorum yeter artık
  • 5dk 30 saniyede t6 rift yapabiliyormuş monk youtube da var videolar tarafsız biri olarak o videoyu izleyince adamların nerflemesi gerektiğine katılıyorum 5dk 30 saniye nedir ya yuh.
    ahanda video
    http://www.youtube.com/watch?v=XqIp5yXbcEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

5dk 30 saniyede t6 rift yapabiliyormuş monk youtube da var videolar tarafsız biri olarak o videoyu izleyince adamların nerflemesi gerektiğine katılıyorum 5dk 30 saniye nedir ya yuh.
    ahanda video

bu yeni bir şey değil . ayrıca kim oyunu sadece sağ tuş ile 30 yard atmaya çalışarak oynamak ister? başka bir şey yaptığı yok ayrıca bir de tank monk öyle yaparsan da 5-6 dakika da bitirebilirsin ama bizim istediğimiz fire light setlerle güzel buidler yaparak 5 dakika olmasa dahi T6 da oynayabilmek .

• quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

5dk 30 saniyede t6 rift yapabiliyormuş monk youtube da var videolar tarafsız biri olarak o videoyu izleyince adamların nerflemesi gerektiğine katılıyorum 5dk 30 saniye nedir ya yuh.
    ahanda video

bu yeni bir şey değil . ayrıca kim oyunu sadece sağ tuş ile 30 yard atmaya çalışarak oynamak ister? başka bir şey yaptığı yok ayrıca bir de tank monk öyle yaparsan da 5-6 dakika da bitirebilirsin ama bizim istediğimiz fire light setlerle güzel buidler yaparak 5 dakika olmasa dahi T6 da oynayabilmek .

başım döndü başım. pire gibi ordan oraya zıplıyorum. sürekli ekranda mob var mı üstüne uçayım diye bakıyorum. adamlar defansif ve crowd control skillini ofansif skille çevirdiler. ofansif skiller ise yerlerde sürünüyor :)

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.