Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu son patchte monk üzerinde neler değişti yazabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Bu son patchte monk üzerinde neler değişti yazabilecek varmı

http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/patch-210-ptr-patch-notes-updated-august-13-8-13-2014#monk

hocam değişikli çok.
    İngilizceniz biraz varsa ve karaktere aşina iseniz anlarsınız.
    ben hiç monk oynamadım o sebeple detaylı bilgi aktaramıyorum size
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • monk çok hoşuma gitti diğer classlara bakmadım bile sezon için yeni bir monk açtım ve yeni weaponla beraber farm yapmak çok zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

monk çok hoşuma gitti diğer classlara bakmadım bile sezon için yeni bir monk açtım ve yeni weaponla beraber farm yapmak çok zevkli

aynen sunwoku setiyle beraber rahatça t6 yapılabiliyor :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    hocam bugün daha master zar zor dönebilirken şuan da t4 seviyesindeyim sonunda Monk istediğim düzeye geldi diyebilirim . belki diğer classlar yine çok op olabilirler ama bana bu bile yetiyor :)
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guin-2836/hero/34704976
    sunwukos +dragon fly kullanıyordum.Cold buildde iyi gidiyordu.şimdi lightning döndüm bu daha iyi oldu
  • ungalath kardes sana zahmet olmassa pasif skillerde ne kullandıgını sölermisin yada skill calculator dizermisin profilinde iki pasif skill görünmüyorda :) Bnde monk açtımda senin

buildden yola cıktım :) bakalım item arayışındayım suanda ve birde sey sorucam seninki gibi mi dizmem daha iyi light build icin yoksa inna set de işimi görürmü suan ikisi arasında

kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdiver -- 3 Eylül 2014; 12:08:58 >
  • ghostdiver kullanıcısına yanıt
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#USPedh!ReSg!acacaY
    monkta çok tecrübeli değilim ama şuan kullandığım set daha mantıklı.%15 lightning damage yüzünden.Seti tamamlamaya gerek yok bence.Dashing strike sonuçta en fazla 3 defa stackleniyor ve riftte falan sürekli kullanıyorsun.
    leg gemleri bu şekilde yapabilirsin verimli oluyor.
    sunwukos+dragon(daibo) da güzel.Bulursan çöpe atma
    birisi bana holy buildin daha iyi olduğunu söylemişti.Aklında olsun.ufak ufak toplayıp deneyebilirsin.

• Yardımın ve tavsiyen için çok teşekkür ederim item düsürmede sorun olmazsa :) yavaş yavaş dizicem senin ki gibi

Suan icin ilk buyuk sıkıntım ring of royal bakalım artık yardırcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdiver -- 3 Eylül 2014; 13:04:55 >
  • ghostdiver kullanıcısına yanıt
    önemli değil
  • 2h sunwuko holy build daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • patch 2.1
    monk dps nasıl oldu arkadaşlar?
    diğer melee classlara yaklaşabildi mi
  • 1k set ile inna nın rorg ile birleşimi ve üstüne leg gem takarsan akıp gidiyorsun. Benim profilde Monk var ölü o halde faceroll t4 hc oynuyordum. T6 damage çıkması için 1k setini 6 lamak lazım ama ancak softcore da yapılabilir. Bundan daha kolay toplanan dragon daibo ile sunwuko Seti ile leg holy gemler ile çok rahat t6 yapılır ama grift performansı crusader ın gerisinde kalır. Benim görüşlerim bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 günde inna set bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

2 günde inna set bitti

ciddimisin hocam 2 ay oldu dizemedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

2 günde inna set bitti

ciddimisin hocam 2 ay oldu dizemedim daha

evet dün t6 rift yaptım :)
  • Arkadaşlar bende monk kasıyorum şu an 60+25 (24 saat içinde ros elimde olmuş olacak). sorum şu ki sizce holy mi kasayım lighting mi fire mi ? şu an holy kasmaya özen gösteriyorum daha iyi oluyor sanki
  • Zamorak kullanıcısına yanıt
    O olay baslangic asamasinda biri icin kendi belirleyebilecegi bisey degil sans faktoru onemli sen holy gitmek istesende oyle itemler duserki bi bakmissin full light olmussun tabi asil karakter yapilandirman 70 olunca baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamorak

Arkadaşlar bende monk kasıyorum şu an 60+25 (24 saat içinde ros elimde olmuş olacak). sorum şu ki sizce holy mi kasayım lighting mi fire mi ? şu an holy kasmaya özen gösteriyorum daha iyi oluyor sanki

hocam holy + suwonko set + holy damage vuran gem rahat t6 yaparsin sonra istedğin buildi kasarsin :)
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.