Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ptr de solo great rift sıralamasında şuanda classlarda en yukardakiler açık ara monklar en son 54 yapmış elemanın biri sonra demonhunterlar geliyor. Ben 27 de kaldım wdm ile:( crusaderla o kadar bile olmadı sağlam olmasına rağmen. birkaç video koysalar da bizde dizsek o şekil^^
  • Bu arkadaşın build'i gayet başarılı. Full set gerektirmeden, ordan oraya ışınlanmayı gerektirmeden spirit regen skill olmadan blinding flash ve epiphany üzerine cdr üzerine sadece tekme kullanıyor fire elemental.http://www.twitch.tv/sunnydecree
    Gear'ı şöyle:http://eu.battle.net/d3/en/profile/sunnydecree-2562/hero/43397776
    Twich'te izlediğim sıradı build'de dashing strike yerine serenity; tempest rush yerine de blinding flash kullanıyordu T6.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Temmuz 2014; 14:57:43 >

• 770 fizik rezistansı var ama one with everything den gelen alress %30 a düşecek ayakta kalamaz sanırım yeni pachde 231 alress kalır sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

770 fizik rezistansı var ama one with everything den gelen alress %30 a düşecek ayakta kalamaz sanırım yeni pachde 231 alress kalır sadece.

PTR T6 oynuyordu twitch'te izlediğimde, OwE pasifi yerine başka bir pasifi koymuştu ama hatırlayamadım şimdi hangisi, buff gelen bir pasifti sanırım. Hatta OwE seçip gösterdi toughness'ı düşürüyordu, diğerini koyunca 600k üzerinde artıyordu toughness'ı. Cdr ile serenity'de gayet sık etkin oluyordu, serenity cd dolmadan zaten elite'ler kesiliyordu.
    Ben etkilendim açıkçası, gayet seriydi ve 1-2 kere yattığını gördüm sadece. Demek ki mümkünmüş dedim.
    Tabi yine de 1-2 skill'in iyi olması Monk'un diğer sınıflara göre zayıf olduğunu değiştirmez, sadece beğendiğim build'i göstermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Temmuz 2014; 20:54:20 >

• Hocam dex ve dps agirlikli monkum en iyi follower hangisi ve ben en basta templar reddettim suan followerim yok nasil follower edinebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcodek

Hocam dex ve dps agirlikli monkum en iyi follower hangisi ve ben en basta templar reddettim suan followerim yok nasil follower edinebilirim

Follower'ı ufak sürprizlerle şımartın. Bir müddet sonra sizi takip ettiğini göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Hocam dex ve dps agirlikli monkum en iyi follower hangisi ve ben en basta templar reddettim suan followerim yok nasil follower edinebilirim

Follower'ı ufak sürprizlerle şımartın. Bir müddet sonra sizi takip ettiğini göreceksiniz.

2 followeri halletim ama templar reddetim gelmiyor bi daha bulamadim onu

• Ona yaptığının çok yanlış olduğunu ve rencide edici olduğunu açıklayın. Dayanamayıp yelkenlerini suya indirecektir.

• quote:

quote:

quote:

2 followeri halletim ama templar reddetim gelmiyor bi daha bulamadim onu

monkun kendi follower. kasma bırak başka karaktere geç :)

• quote:

quote:

nicholai allah seni kahretmeye . koptum, güldüm okuyunca.
  • glemrel G kullanıcısına yanıt
    Digerlerini denemedim ama bence gayet iyi dmgj falan ve cok zevklo

• Dmgj: demagojinin kısaltması. Yanlış olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=4HzFUW4ZUrQ

Redditte gördüm ne yalan söyleyim denemek için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

https://www.youtube.com/watch?v=4HzFUW4ZUrQ

Redditte gördüm ne yalan söyleyim denemek için sabırsızlanıyorum.

ya youtube banlı iş yerinde :)

hayırdır ne yapıyorlar =)
  • glemrel G kullanıcısına yanıt
    tempset rush ,inna set ve sunwuko seti birleştirip T5 çok rahat farm yapıyor. Tahminimce T6 da çok rahat yapabilir
  • yeni 2.1 ptr update yi gordunuz mu?

halla mystic ally ile falan ugraşıyorlar. allah akıl fikir versin. nediyim. gerçekten beyinsiz bu monku geliştiren ekip.

100 spirit veren pasifin spirit sayısını 50 ye çekmişler.... 2 spirit/saniye yi de 4 spirit saniyeye çekmişler.... kurtulduk.... hey allahım ya oyundan soguttular .
  • Oyunu normal oynuyorum. Skelton king olduremedim bir turlu. Ne onerirsiniz ? Skill mi yanlis kullaniyorum yoksa ustumde itemlar mi eksik anlamadim. Level 9 bu arada karakter

• dodge chance vermiyor dexterity onun yerine 1 dex 1 armor verecekmiş ve one with everthing pasifini kaldırıyorlarmış
    böyle bir saçmalık olamaz ya sahip olduğun resistin üstüne %30 all resist alma gelecekmiş o pasif yerine
    arkadaş ne oynarsın monkla zaten oynayan yok herkes wd olmuş daha da oynayan kalmaz artık
  • monk ptr de ne durumda arkadaşlar?
    sanki bufflamışlar gibi gözüküyor ama test etmek lazım tabii bazı yerlere de nerf gelmiş
  • Başlığımızı yukarıya alma vakti geldi. Evet beyler legendary gemler hakkında ne düşünüyorsunuz, lightning ve elite olan epey gözüme çarptı benim.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.