Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

quote:

quote:

Teşekkür ederim, ben ehp ye önem verdiğimden çok fazla glass canon itemleri takip etmiyorum ama glass canon muhtemelen naltalya set kullancaktır bu 250 - 300 m iyi bir all res set , gene uber değil ama iyi halli 1h + ls + dex + chd + soket silahlar mutemelen 300 - 500m tutacaktır . inna pant 150+ dex ve 100+ hp ihtiyaç duyacaktır buda nereden baksan 100-200 m, ucuza kaçarsa andreal visage soketli ve düşük fire handicaplı 20 m civarı yok mempho of twillight seçmek isterse fiyatı bilmiyorum ama pahalı olacaktır. Diğer yüzük orta halli avarage damage + cc+ AR+150 dex unity 50 m civarları. Geri kalan parçaları glass canonlar için pek bilmiyorum bilen arkadaşlar da ekleme yapacaktır Tabi bu itemler uber olmasa da iyi bir monk için.

Skornu Mp kaç seviyesinde denediniz?

Karakterinize baktım 15 ringlerden 9 glovesden 8de pantdan as geliyor toplam 32 as yaparki bence düşük bir değer bir monk için. (en azından skorncu bir monk için). Nasıl olurda shenlong seti kullanan bir monk skornla aynı (yaklaşık) değerleri bulduğunu söyler bana çok ilginç geldi açıkcası...

Bunun tek açıklaması şu gibi geldi bana; karakteriniz defans agırlıklı olduğundan ve bu sayede (skornla) 2 vuruş arasındaki yenilen damageyi absorb edebildiğinden ayakta kalıyor charınız. Biraz daha dps kasayım derseniz (as ile) karakterin defansif yönü zayıflayacak ve ayakta kalmak zorlaşacaktır.

Bu halde kalırsada dps düşük kalıp istenilen hızda farm yapılamayacaktır. Gibi geldi bana.

Saygılar.

Merhaba, yazdıklarım mp10 için geçerlidir. As konusundaki öngörünüz tamamen doğru karakterim ehp ağırlıklı, dps herzaman ikinci planda oldu benim için. Daha doğrusu dps'yi skillerden almanın daha efektif olduğu kanaatindeyim.

Şöyle ki; mp10 uberler dahil karakterimde tamamen ofansif skiller seçererek oynayabiliyorum. Serenty, hard target, deadly reach, owe gibi defansif skillere ihtiyacım olmadığından aslında çoğu dps monktan daha fazla efektif dps yapıyorum oyunda, düşük mplerde değil belki ama yüksek mp lvl lerde durum böyle.

Sonuç olarak evet dps unbuff 140k seviyesinde çok yüksek bir değer değil ama mp10'da hiç de yavaş olmayan bir hızda farm yapabiliyorum. Skorn da dediğiniz gibi life değerim oldukça yavaş azaldığından iki vuruş arasındaki süre çok da önemli olmuyor.

Mantık aynı görüş farklı Bende karakterimi full dps yapıp skillerden (monkun skilleri defansif agırlıklı oldugundan) defansımı sağlamak amacındayım. Ki böyle daha efektif olduğunu her şekilde size kanıtlayabilirim.

Mesela m. of convic. + overawe dediniz bende m. of evasion + black lash diyorum. Benim için + larını söyliyeyim. Helmetimden gelen posion nova + black lash patlaması en az sweeping wind kadar hasar vermemi sağlıyor. Verdiği dodge zaten evlere şenlik... Bu mp 7 ye kadar kullandığım bir build.

Birde mp10 über için şöyle bir buildim var dpsmi düşürmeden ( resistden ödünç vererek) lohumu max.lıyorum. ve m.of evasion + hard target ile def kasıyorum.

Kısacası skillerimdeki ufak değişiklikler ile mp 7 ve 10 arasında geçiş sağlayabiliyorum. Hem yüksek dps ile seri farm (bişey düşmüyo pek ama) hemde mp10da oynama keyfi alabiliyorum. Buyüzden dps + pasif defansını öneriyorum

Saygılar.

Dediğiniz gibi, sonuçta aynı amaç için farklı yollar izliyoruz. Ben hem dps yapabilen hem de sağlam durabilen buildleri sevmişimdir her zaman. İşin bu kısmı biraz da zevk meselesi. Biraz da pvp'de bu buildin daha çok iş yapacağına inandığım için bu şekilde gitmeyi tercih ettim. Hoş pvp nin ne getireceği henüz belli değil ama...

Sonuç olarak zevkler ne olursa olsun amaç(en azından benim amacım) mp10'da hızlı daha doğrusu verimli farm yapabilmek, bunu yapabildikten sonra gerisi teferruat.

• quote:

Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

quote:

Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zerolaw

İşim şu an silaha kalmış durumda.Üzerimdekiler kendi düşürdüklerim, yani geçici itemler.
    Sanırım monk için zurnanın zırt dediği yer burası, seçenek çok fazla ne yapmalıyım?

tek el olup üzerinde; (Atack speed + 1,40 olmak üzere)

+ Dex
    + Life steel
    + Crit Damage
    + Soket

mi tercih edilmeli?

Yoksa kasma Skorn bul kendine mi diyorsunuz?

Gerçi iki silahımdada vita var ve bunları çıkarınca Life yerlerde gezecek sanırım...

Naçizane tavsiyem main hande sağlam dps yapacak bir item (dex+crit dmg.+soket ) bu echoing olabilir yada rare dps aralıgı sağlam 1k üzerinde bir silah.

Diğer eline ise ls + dex + soketli bir offhand silah yine dps aralığı güçlü olan... Sonra ringlerinde ve neckinde atağını çok düşürmeden loh unu kas. (çok abartmana gerçekten gerek yok) 500 civarı gerçekten işini görüyor.

Artık bir çok itemde hp regen özelliği mevcut vileward filan gibi sonra witchinghour ve bracerlerde genelde daha cok görüyorum. Bu değer bence bir seçim konusu olabilir... Abartmamak kaydıyla (bende şuan 1k hp reg var çok rahatlatıyo bence...)

Bu itemleri tmmladıktan sonra yapman gereken tek şey kalıyor. Chc 50+ chd 400+ asde toplamda 2.5 civarına çekmek. Tabi vitada 30k+ ve res 600 civarı olmalı bence.

Bu dengedeki bir karakterle mp10 a kadar übere girebiliyorum.

Bu build çoğu kişinin kullandığı dps + critik buildi uygulamasıdır, çok farklı biçimlerde ayakta kalabilirsin. Bu mantık en iyi savunma saldırıdır mantığıdır size uyarsa tavsiye ederim.

Saygılar.

Şunu eklemeyi unutmuşum. Geçen hafta Ls li bir skorn düşürdüm (alıp deniyecektim tuz biber oldu) ve deneme yaptım.

Bracer lacuni
    Pants İnna
    Ring1 natalya
    Ring 2 hell fire (9as)
    Helm Andariel
    Gloves ve neckimde as yok (3 ü bi arada olan itemlarımlada denedim )

Sonuç :

Yaratıklar seri bir şekilde canımı indiriyorlar (yaratık kümesi içindeyken)... Fakat her yaratığa dokunuşumda canım fulleniyor.
    Bendeki skorn bana fazladan 20k dps veriyor + %15boh = 23k dpsm artıyor. 210k civarı oluyor.
    Buraya kadar herşey güzel

Elitlerde o yavaşlığı hissetmek + fireların içerisinde yaratıklara vururken dayanamamak pat diye ölmeler...
    Silah canımı doldurmada çok iyi ama reflect dmglerde flashla 300 400 k ya çıkan dps ile vurunca yetersizliği dikkatimi çekti...
    Aynı gearla normal silahlarımı elime aldığımda gerçekten karakterin ellerini görmekte zorlanıyorum. Bunu görünce verdiği dps (benimki kötü bi skorn olsa iyi bitanesininde vereceği dps 30k) yere batsın dedirtiyor resmen. Tek el silahlarla canım pat diye artmasada kademeli olarak artsada aynı şekilde kademeli olarak düşüyor ve müdahale şansını çok artırıyor.

Çıkardığım sonuç skorn (ls li) ile yüksek mplerde (7+) kasmak yada farm yapayım derseniz. Fist of thunder yerine Deadly Reach + Foresight Rune çok mantıklı...
    Vitality 50k civarı olmalı. As max olmalı ... Loh max olmalı...

Yani en nihayetinde Skorn ucuz 1 tane silah alırım kurtulurum demeyin. Yanına gereken itemları aldığınızda 1hand silah masrafını 2ye katlar...

Saygılar.

Aynen arkadaşa katılıyorum. Ciddi Ciddi skorn ile testini yapmış! Skorn ilk baş düşük bütçe dostu silah gibi gözüküyor 3m e 15-20k dps arttıracak skorn alabiliyorsun. Sonra bu silah can da çeksin diyorsun 50-100m gidiyor. Sonra AS az diyorsun. İnna pant, Amulet, ring lacuni derken AS için paracıklar gidiyor. Son olarakta can pat diye aşağı inip pat diye yukarı çıktığı için bi 50-60k can yapayım diyorsun. Şuan bende 50k can var Ice climber bakıyorum boylelikle 57k ya çıkaracam canı. Çünkü reflectionlara sağlam damage çıkınca blok halinde can iniyor Hele altımda molten varsa serenity zamanı gelesiye kadar kite yapıyorum. Keza 2-3 serenity zamanında eliteyi öldürmüş oluyorum.

Bu da yetmezse son kozumu oynayacam Amulete te 700 LOH ayarlayıp "AS,CHC ve CHD kaybetmeden " The Withchin ile AS yi 1.60 a çekecem. Zaten buda olmazsa çare yok Gear değişterecez. Çünkü daha otesi yok. her itemde 8-9 AS silahta 5.7 LS ve Amulette 700 LOH olunca başka AS ve LOH/LS gelecek yer yok.

Dandirik(125 Dex, 750 Loh ,6 Crit Change,7 AS) Amulet ile Ice Climbers aldım. Tabi AS 1,49 a düştü. Ama 57k can, 5.7 LS - 750 LOH ve 105k unbuffed DPS ile MP7 akar duruma geldi. ACT II MP7 KeyWarden kesmek sadece 55 saniyemi alıyor. Eliteler ise kombinasyonlara göre (Bazen 1 2 saniye serenity cooldown için kite gerekebiliyor) 45 ila 65 saniye arası zaman alıyor. Bundan sonraki mp zorlukları için DSP e ihtiyaç kaldı. Mesala 1260 weapon damage %170 CD li Skornu 1380 weapon damage %180 CD ile upgrade etmek yada Amulette yanıan %60 CD bulmak veya as-chc i arttırmak gibi ayrıca 60k can sınırına ulaşmak istiyorum. Bu arada harcamış olduğum 350m lik bütçenin hakkını verdiği için durumdan memnunum.

Not : Karakter profilim güncellenmemiş olabilir 1380 lik life steal olmayan skorn var ise eski hali demektir.

Merhaba

Bu arada yaratıkların verdiği damage 1.06 da tekrar mı düşürüldü ben aynı itemlerle(790 Loh olmayan sadece 5.7 life steal ile) rahat mp8 yapmaya başladım. Tek fark 7 k can oldu 49.6k candan 57k ya cıktım ama LOH lu Amulet olmadan da mp8 rahat yapar hale geldim.

• Şöyle bir bakıyorumda Artık kimse doğru düzgün resistance kasmıyor genelde 400 ler civarında falan.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ExpertHalo-2364/hero/2570872 (crit damage = %480).

benim monkum bu resistance kasıcam diye damageden kısıyordum hep hem resistancelı itemler daha pahalıdır bilirsiniz.

Şimdi şöyle bir sorum var artık resistance eskisi kadar önemli değilmi? resistancı düsük olan arkadaşlardan yorum bekliyorum benim şu anki resistancem 700. Eğer resistance düşükte gayet oynanıyor diyorsanız atağı resistancelı itemleri satıp daha ucuza dexli itemler alıp undebuff 120k-130k arası dps ye çıkarmayı düşüneceğim

• @DiabloHalo61 resistans tek başına pek birşey ifade etmiyor. Armor, resistans, diğer damage reduction skiller ve affixler, life, self healing hepsi bir arada karakterinizin ehp'sini oluşturur, yani dayanıklılığınızı ölçen kavram EHP dir.

Bir kişinin resistans, armor düşük olablir ama yüksek dps'si ve yüksek Life steal'i vardır ayakta kalabiliyordur. Daha farklı pekçok şekilde yüksek ehp değerlerine ulaşılabilir.

@birkankuyumcu 1.06 ilk geldiğinde tüm mp seviyelerindeki damage değerlerini düşürüyoruz dediler, bir kaç gün sonra vazgeçtiler bir süre daha test yapıp karar vereceğiz dediler ama son durum ney kesin bir bilgi bulamadım ben.
  • @OsCilLaToR dostum o zaman sence benim ehp me göre resistancım kaç civarı olmalıdır?( life steal:5,50 armor mantrayla: 5800 resistance : 700)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloHalo61

@OsCilLaToR dostum o zaman sence benim ehp me göre resistancım kaç civarı olmalıdır?( life steal:5,50 armor mantrayla: 5800 resistance : 700)

hocam çok fazla tavsiyede bulunmayı sevmiyorum çünkü bu oyunda o kadar çok değişken varki verilen tavsiyelerin başarılı olması oldukça zor. En başta zaten ehp ye ihtiyacınız varmı yok mu? yüksek mp lvl lerde farm yapmak gibi bir derdiniz var mı? mp0 da kasmak isteyen bir insana ehp arttırmasını söylemek pek de doğru olmaz sanırım

Ancak şöyle genel bir değerlendirme de bulunmak gerekirse hangi mp lvl de oynamak istiyorsan o mp lvl deki ihtiyacına göre armor'unu ve dodgeni yani dex'ini arttırıp mantradaki armor ve dodge ihtiyacından kurtulursan bunun yerine %50 dps veren overawe mantra kullanman senin farm hızını arttıracaktır. dps'ni düşürmeden bunu yapacağını varsayıyorum.

Ha başka bir yol armor arttırmayıp dps ni %50 arttırırp defans mantra kullanmaya devam edebilirsin bu da aynı kapıya çıkabilir duruma göre.

Armor'u karakterinde az bulduğum için bunları söyledim, resistans sorusuna gelince. Resistans karşılığı alınan damage reduction miktarı resistans arttıkça düşer. Yani atıyorum 400resist den 500 e çıktığınızda %50 den %60 damage absorb'a çıkıyorsanız 500 resistden 600 resist e çıkarken %60 dan %65 damage absorb'a çıkarsınız yani iktisat diliyle marjinal fayda azalır

Bu bağlamda buildinizdeki resist i bir miktar düşürüp armor açığınızı kapatmanın genel defansınızı sağlamlaştırmada daha fazla etkisi olacağı gibi öte yandan mantradan kurtulur dps kazanırsınız.

• quote:

quote:

@OsCilLaToR dostum o zaman sence benim ehp me göre resistancım kaç civarı olmalıdır?( life steal:5,50 armor mantrayla: 5800 resistance : 700)

hocam çok fazla tavsiyede bulunmayı sevmiyorum çünkü bu oyunda o kadar çok değişken varki verilen tavsiyelerin başarılı olması oldukça zor. En başta zaten ehp ye ihtiyacınız varmı yok mu? yüksek mp lvl lerde farm yapmak gibi bir derdiniz var mı? mp0 da kasmak isteyen bir insana ehp arttırmasını söylemek pek de doğru olmaz sanırım

Ancak şöyle genel bir değerlendirme de bulunmak gerekirse hangi mp lvl de oynamak istiyorsan o mp lvl deki ihtiyacına göre armor'unu ve dodgeni yani dex'ini arttırıp mantradaki armor ve dodge ihtiyacından kurtulursan bunun yerine %50 dps veren overawe mantra kullanman senin farm hızını arttıracaktır. dps'ni düşürmeden bunu yapacağını varsayıyorum.

Ha başka bir yol armor arttırmayıp dps ni %50 arttırırp defans mantra kullanmaya devam edebilirsin bu da aynı kapıya çıkabilir duruma göre.

Armor'u karakterinde az bulduğum için bunları söyledim, resistans sorusuna gelince. Resistans karşılığı alınan damage reduction miktarı resistans arttıkça düşer. Yani atıyorum 400resist den 500 e çıktığınızda %50 den %60 damage absorb'a çıkıyorsanız 500 resistden 600 resist e çıkarken %60 dan %65 damage absorb'a çıkarsınız yani iktisat diliyle marjinal fayda azalır

Bu bağlamda buildinizdeki resist i bir miktar düşürüp armor açığınızı kapatmanın genel defansınızı sağlamlaştırmada daha fazla etkisi olacağı gibi öte yandan mantradan kurtulur dps kazanırsınız.

Bilgiler İçin Çok teşekkür ederim. kafamda Bi şeyler şekillenmeye başladı ki söylediklerin gayet mantıklı tekrar eyvallah.

• Rica ederim
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/TouchOfSleep-2976/hero/15920170

Eveet sonunda hafta içi 99%90da bıraktığım charımı zevkle ufak ufak kasarak paragon 100 yapmış bulunmaktayım.

Elimdeki farm silahını satıp daha ofansif bir silah edindim(simdilik ucuzundan) birde hellfire ringden kurtuldum bana göre sağlam bir ring aldım

Ha unutmadan kafamdaki o iğrenç kırmızı taşı söküp yere attım üstünde baya bi tepindim, sonra dedimki yav ben napıyorum başka charım var barbar ! Hemen yerden alıp barbarımın kıyafetine taktım.

Dpsm suan Sadece boh bufu ile 235k oldu 5k+ def 550civarı res. 1k regen 3ls 300loh(bunu yeni alacağım silahla 1k +ya çekicem tabi dpsyi düşürmeden) vitayıda göğüslüğümü değiştirerek 40k+ ya çekicem ilk fırsatta (elimdeki itemler satılsa böyle bir karakter daha yaparım heralde ama satılmıyacak sanırım )

Mp10 da akşamları kasıcak arkadaş aranıyor duyurulur :)

An itibariyle silahlarım değişmemiş henüz karakterde. Akşama düzelir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 2 Aralık 2012; 13:21:18 >

• Çoğu monk Echo takiyor nedeni nedir arkadaşlar ? Echo takmak için bana bir sebep söylerseniz sevinirim
  • Yaklaşık 300 saatlik bir monk kasma sonrasında burada yazılanların çoğunu okuyunca anladım ki ben oyunu hakkıyla oynanamamış, haritalarda çayda çıra tadında dolaşmışım. Bunca hesap kitap, matematik, bunca detay peh pehhh pehhh. Emeğinize, zamanınıza sağlık; hiç üşenmemiş detaylı detaylı yazmışsınızda. Sözde diablo oynuyormuşum valla kendimden utandım.
    Ama hala kararsızım; haritalarda kendi halimde dolansam mı bildiğim kadarınca yoksa ölçüp biçerek bu detay dünyasına dalsam mı? Merak etmiyorda değilim, oyunda bu kadar çok detaya dalmak acaba oyun zevkimi nasıl etkiler.
    Tekrar tüm bildiklerini paylaşanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xass -- 2 Aralık 2012; 17:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xass

Yaklaşık 300 saatlik bir monk kasma sonrasında burada yazılanların çoğunu okuyunca anladım ki ben oyunu hakkıyla oynanamamış, haritalarda çayda çıra tadında dolaşmışım. Bunca hesap kitap, matematik, bunca detay peh pehhh pehhh. Emeğinize, zamanınıza sağlık; hiç üşenmemiş detaylı detaylı yazmışsınızda. Sözde diablo oynuyormuşum valla kendimden utandım.
    Ama hala kararsızım; haritalarda kendi halimde dolansam mı bildiğim kadarınca yoksa ölçüp biçerek bu detay dünyasına dalsam mı? Merak etmiyorda değilim, oyunda bu kadar çok detaya dalmak acaba oyun zevkimi nasıl etkiler.

Aramıza hoş geldin

welcome to hell

• quote:

quote:

quote:

Bilgiler İçin Çok teşekkür ederim. kafamda Bi şeyler şekillenmeye başladı ki söylediklerin gayet mantıklı tekrar eyvallah.

Kendimden ornek vereyim bende.3k armor , 100–250 arası ress ,6life steal, 50 dodge ile mp 0–1 de ölmeden tempesh rush ile cok hizli farm yapıyorum bu arada dps buff ile 175k. Mp yukseltınce ress550 e cekıyor armoru 6–7 k ya cekıyorum mp7 denedim dun bu sekılde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yaklaşık 300 saatlik bir monk kasma sonrasında burada yazılanların çoğunu okuyunca anladım ki ben oyunu hakkıyla oynanamamış, haritalarda çayda çıra tadında dolaşmışım. Bunca hesap kitap, matematik, bunca detay peh pehhh pehhh. Emeğinize, zamanınıza sağlık; hiç üşenmemiş detaylı detaylı yazmışsınızda. Sözde diablo oynuyormuşum valla kendimden utandım.

Aramıza hoş geldin

welcome to hell

Senin ve oscillator'un karakterlerine baktım ve oyundan bir kez daha soğudum.

• quote:

quote:

quote:

Aramıza hoş geldin

welcome to hell

Senin ve oscillator'un karakterlerine baktım ve oyundan bir kez daha soğudum.

Neden soğudun En azından sorduğun soruya cevap verecek bir forum var. Kısa yoldan doğruyu bulabilirsin şanslısın. Biz daha çok deneyerek bulmak zorunda kalmıştık ilk başlarda. Çok param gitti şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Çoğu monk Echo takiyor nedeni nedir arkadaşlar ? Echo takmak için bana bir sebep söylerseniz sevinirim

Hocam forumda 10 kere tartışıldı biraz araştırma yaparsan detaylı bilgi bulursun.

Elemental dmg vermemesi (%+ dmgleri direk dpsne yansıtır.)

Dmg aralığı yüksektir.

Aps değeri yüksektir. (bir mace de 1.2 olması gerekirken echoda min 1.40-1.45)(as bonusu olmadığı durumda)

Herkes fear dan yakınırken Pvp için herkes iyi bir echo için sıraya giricek değeri 10 kat artıcaktır diye düşünüyorum.
  • Öncelikle karakterin son durumunu vereyim;

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zerolaw-2960/hero/16998450

Şimdi dün sırasıyla aşşağıdaki silahları aldım ve test ettim.(Hatrı sayılır bir gold harcaması oldu benim için )

Whon Kim Lau;

900+ DPS, Dex, Vita, Crit Dmg, Soket

Skorn;

1250+ DPS, Crit Dmg +170, Life Steel +5

Shenlong Set

Crit DMG + Soket ve diğeri LOH+ Soket

Bunların üçünün arasında hiçbir fark göremedim ben.Skorn diğerlerine göre maliyet açısından daha uygun.Fakat onunda ağır kalması göz zevkine uymuyor açıkcası.

-520 res
    -45k Life
    -90k DPS (Skornla 120k)
    -Pasifle 4200 armorla mp4 de ölebilmeyi başardım bu 3 silahlada.

Bilmiyorum napıcam?Help me!

• Res. değerlerin düşük, tabiki ölürsün (reflect affix?) Res. değerleri glass cannon seviyesi için tek başına yeterli değil. Yüksek DPS de lazım. DPS değerin 150k-200k aralığına ulaşmadıkça res'ten ödün vermek pek de akıllıca olmaz. MP0 farm'ı bu söylediğime dahil değil; o zaman 250 res. de yeter.

EDIT: rakam hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 4 Aralık 2012; 12:56:52 >
  • merhaba öncelikle , benim karakter de bu , az çok bişeyler yaptık

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ankafly-2345/hero/21175076

details:http://imgur.com/QRNBG

Mp5 i çok rahat farmlıyorum,mp6 da sık sık olmasa da yatıyorum, mp7 de çok zorluyor pek yanaşmıyorum , bana mp7 de rahat farm yapabilmek için ne gibi değişiklikler önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankafly

merhaba öncelikle , benim karakter de bu , az çok bişeyler yaptık

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ankafly-2345/hero/21175076

details:http://imgur.com/QRNBG

Mp5 i çok rahat farmlıyorum,mp6 da sık sık olmasa da yatıyorum, mp7 de çok zorluyor pek yanaşmıyorum , bana mp7 de rahat farm yapabilmek için ne gibi değişiklikler önerirsiniz ?

Gözümde İAS az gibi geldi Attack speed az yani Life on hit sağlıklı çalişmasi için 2.00 üzerinde olmasi gerekiyor yinede IAS bakmayacam diyorsanız Life Stealli silahlara bak

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.