Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fethisagol

quote:

Orijinalden alıntı: Ankafly

merhaba öncelikle , benim karakter de bu , az çok bişeyler yaptık

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ankafly-2345/hero/21175076

details:http://imgur.com/QRNBG

Mp5 i çok rahat farmlıyorum,mp6 da sık sık olmasa da yatıyorum, mp7 de çok zorluyor pek yanaşmıyorum , bana mp7 de rahat farm yapabilmek için ne gibi değişiklikler önerirsiniz ?

Gözümde İAS az gibi geldi Attack speed az yani Life on hit sağlıklı çalişmasi için 2.00 üzerinde olmasi gerekiyor yinede IAS bakmayacam diyorsanız Life Stealli silahlara bak

aynen hocam bende bu hale geldikten sonra az olduğunu anladım , peki hangi parçayla ya da parçalarla oynamam gerek sizce

• quote:

quote:

quote:

Mp5 i çok rahat farmlıyorum,mp6 da sık sık olmasa da yatıyorum, mp7 de çok zorluyor pek yanaşmıyorum , bana mp7 de rahat farm yapabilmek için ne gibi değişiklikler önerirsiniz ?

Gözümde İAS az gibi geldi Attack speed az yani Life on hit sağlıklı çalişmasi için 2.00 üzerinde olmasi gerekiyor yinede IAS bakmayacam diyorsanız Life Stealli silahlara bak

aynen hocam bende bu hale geldikten sonra az olduğunu anladım , peki hangi parçayla ya da parçalarla oynamam gerek sizce

DPS yükseltcem diye AR (All Resist) düşüyor yine AR yükseltip bu sefer HP veya Armor düşüyor :) Hepsi bir arada olmasını istiyorsan milyarlar gold harcaman gerekiyor :) o yuzen üstündekini hiç bişi yapmana gerek yok. Öncelikle sağlam silah bul derim(Life Stealli)

• quote:

quote:

quote:

Dun itibariyle ben monktan vazgectim , charı bozdum 100k dps sınırını bay bir süre once aştıktan sonra. Çok mucadele etmiştim bırakmamak için ama olmadı. Blizzrdın umurunda değilki. Wizard yaptım sıfırdan ve direk daldım farma 70m harcadım ,monkta resmen acı çekiyormusum ,monktan daha iyi tank ve dps.ne kadar garip monku bırakmayın diye konu bile acmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

quote:

quote:

Dun itibariyle ben monktan vazgectim , charı bozdum 100k dps sınırını bay bir süre once aştıktan sonra. Çok mucadele etmiştim bırakmamak için ama olmadı. Blizzrdın umurunda değilki. Wizard yaptım sıfırdan ve direk daldım farma 70m harcadım ,monkta resmen acı çekiyormusum ,monktan daha iyi tank ve dps.ne kadar garip monku bırakmayın diye konu bile acmıştım

benimde aklımdan geçmiyor değil

• Beyler Merhaba,

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Loyqus-2272/hero/9768955

bu set işini ne yapacağız yahu. Nataly's bozayım diyorum bir türlü karar veremedim %7 crit chance iyi tabi ki de bu ring statlarının düşük olması işi delirtiyor bazen. Bir de şu benim belt konusunda bir fikir verin her gün elim gidiyor ah ' ye The Witching Hour alayım diyorum vazgeçiyorum, sonra diyorum bir mempo çakayım gitsin ama crit hit chance 6 memponun yanına yaklaşılmaz bile.

En iyisi 1.06 ya kadar beklesek mi, monk' a ayar vereceğiz demişler forumlarda. 1.05 den sonra bir sürü kişi bırakmış monk' la oynamayı.

• quote:

benimde aklımdan geçmiyor değil

Cepten yazdığım için çok şey yazamadım. Monk pişmanlıktır o derece yani.200m e yakın gld harcamışımdır şu anki 70mlik wizardımın yanından bile geçmiyor. Abi shens alsak neye yarayacak yani 500m daha harcasam ne olacak? yırtınsam 200k dps ve mp kasmaya çalışan bir monk , anladımki bu kadar goldu wizard harcasam D3 de boss olurum...
    Barbar da kastım oda aynı wizard gibi keza, D3 ün en ezik classı ve en pahalı (eder ve getiri hesabına göre) monk ve okadar harcamaya rağmen bi nane değil...Zamanında diyordum monk candır diye konum bile var fakat düzelceğini beklemek hayalden başka bir şey değil o zamana kadar oyun zevkimi kıramam. Ne zaman adam ederler o zaman dönerim...

• Arkadaş hangi çara elimi atsam 2 gün sonra b.klanıyor .
    Ağlamak istiyorum sayın seyirciler
  • Bir gün herkes wizard olacak. Herkes olsun ki nerfi yese de diğerlerini buff'lamaya çalışsın Blizz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerolaw

Arkadaş hangi çara elimi atsam 2 gün sonra b.klanıyor .
    Ağlamak istiyorum sayın seyirciler

boklanma olarak düşünme dostum

kaan aga biraz daralmış ondan kızgınlıgı monka karşı. pve'de gerçekten belirli zayıflıkları var ve orta seviye eşyaları bile diğer karakterlere göre pahalı. üst seviye'yi zaten hiç saymayayım epey pahalı eşyalara sahip.

pve'de belirli zayıflıkları olabilir ama yinede oldukça sağlam bir karakter monk. yalnız karşılaştırma yaptığımızda diğer class'lar monkun iddialı oldugu konularda monktan üstün çıkabiliyor. birazda bu yüzden kızıyor uzun süredir monk kullanan arkadaşlar :)

pve olarak kısaca değerlendireyim

oyun yapımcıları tarafından belirtilen monkun en iddialı oldugu konu tanklık kısmı. lakin oyun içi solo ve multiplayer etkiye geldiğimiz zaman bir cm wizardın yarısı bile değil. ayrıca bir ekip ile oynarken tanklayıp ekip arkadaşlarınızı çok iyi koruyamıyorsunuz. lakin bir cm wizard etrafta ne var ne yoksa dondurdugu icin, ekibiniz tek el ile oyunu oynayabiliyor. buda resmen oyunun zorluk seviyelerini aşağıya çekip rahat bir oyun oynanmasını sağlıyor.

Bir çok konuda yazıldığı gibi monkun kağıt üzeri dps'si yanıltıcıdır az görünür, ama oyundaki etkisi farklıdır, daha çok vurur. doğru bir açıklama ama el yumruğunu görmeyen kendininkini balyoz sanırmış mevzsuna geliyoruz. tonla gold harcayip dps yükseltiyorsunuz ama sizin yarı fiyatınıza daha çok item upgrade yapabilen diğer sınıflar (özellikle wizard) direkt 4-5 katınız vuruyor moblara.

mevzu bunlardan ibaret demek isterdim ama canınızı sıkmamak adına uzatmıyorum. tonlarca goldu harcadıktan sonra monk istediğiniz hale geliyor, sabrınız yeterse tabi.

ben paragon 92'de kenara ayırdım monkumu, gerçekten devam edemiyorum artık, ne zaman oyuna girsem klavye başında uyukluyorum monkumla :) bu yüzden şimdilik wizardımı kasıyorum ama ne yalan söyleyeyim oyuna başladığımdan beri bu kadar keyifli oynamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 5 Aralık 2012; 14:35:34 >

• Barbarın tonadosu ve wizard'ın frost'u dışında bu oyun tamamen duygusala yönelik oldu (Paran bolsa class farketmiyor demek oluyor bu).
    Buda skill olarak diğer class'ların yetersiz olduğunun bir göstergesi oluyor sanırım.
  • Ben sırf karakterimi bozmamak için(1milyardan cok harcamısımdır) yeni hesap alıp barbar açtım. Evet barbarın bufsuz dps si (185k) iken benim charımınki 205k bu durumda bile etkin dps değeri aynı görünüyor. Ama şu kadarını söyliyim monku barbara değişmem. Monk çok teknik bir karakter bence barbara göre. Wiz. konusuna gelirsekde bence melee karakterler daha etkin her konuda. Pvpde belli olucak bazı şeyler gibi geliyor bana. (en az oynadığım karakter wizard inş. yanlış yapmamışımdır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerolaw

Barbarın tonadosu ve wizard'ın frost'u dışında bu oyun tamamen duygusala yönelik oldu (Paran bolsa class farketmiyor demek oluyor bu).
    Buda skill olarak diğer class'ların yetersiz olduğunun bir göstergesi oluyor sanırım.

Klasik olarak monk mottosu "barbarın tornadosu varsa bizimde cyclone'larımız var" idi. ama etkisi aynı değil malesef. ayrıca düşük maliyetli bir barbar rahatlıkla mp7 seviyelerine çıkabilirken monk için bu sıkıntı olabiliyor. set olarak baktığımızdada diğer sınıfların set eşyaları monk set eşyalarına karşı ağır basıyor bence. en azından spirit regen kısmının biraz bufflanması gerekirdi.

paran bolsa class farketmiyor kısmı solo game için doğru bir tespit olurken, multiplayer oynamak için yine göreceli bir kavrama dönüşebiliyor.

oyunun başından beri süre gelen dex item pahalı olur mantığı hala devam ediyor. eşyalar wizarddaki veya bol bulunan barbar eşyalarındaki gibi ucuzlasa bahsettiğim etkiler belki bu kadar hissedilmezdi.

bahsettiğiniz skiller diğer classlarda yetersiz kısmını değerlendirmeyeceğim ama şu sıralar oyuncuların çoğunluğu wizard ve barbara yığılmış durumda. keza elimdeki monk eşyalarını satamıyorum bir türlü :)

quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Ben sırf karakterimi bozmamak için(1milyardan cok harcamısımdır) yeni hesap alıp barbar açtım. Evet barbarın bufsuz dps si (185k) iken benim charımınki 205k bu durumda bile etkin dps değeri aynı görünüyor. Ama şu kadarını söyliyim monku barbara değişmem. Monk çok teknik bir karakter bence barbara göre. Wiz. konusuna gelirsekde bence melee karakterler daha etkin her konuda. Pvpde belli olucak bazı şeyler gibi geliyor bana. (en az oynadığım karakter wizard inş. yanlış yapmamışımdır)

usta witch doctor haricinde tüm classlar ile belirli bir tecrübe sahibiyim. monk'un teknik buldugunuz kısmı neymiş anlamadım cidden. wiz konusuna gelirsek barbar hesabının oldugu accountundan en acilinden bir wizard hazırla kendine. 100 milyonluk bütçeyle o milyarlık monk kadar etkin karakter nasıl oluyor görür ve cidden üzülürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 5 Aralık 2012; 15:12:43 >

• hazır ms li ice climbers(intli) düşürmüşken wizardmı kassam ufakdan
  • Merak etmeyin bir sonraki durağım wizard arkadaşlar içiniz rahat olsun.
    Birazda o başlığı karıştırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerolaw -- 5 Aralık 2012; 15:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loyqus

Beyler Merhaba,

bu set işini ne yapacağız yahu. Nataly's bozayım diyorum bir türlü karar veremedim %7 crit chance iyi tabi ki de bu ring statlarının düşük olması işi delirtiyor bazen. Bir de şu benim belt konusunda bir fikir verin her gün elim gidiyor ah ' ye The Witching Hour alayım diyorum vazgeçiyorum, sonra diyorum bir mempo çakayım gitsin ama crit hit chance 6 memponun yanına yaklaşılmaz bile.

En iyisi 1.06 ya kadar beklesek mi, monk' a ayar vereceğiz demişler forumlarda. 1.05 den sonra bir sürü kişi bırakmış monk' la oynamayı.

cevap verecek arkadaş var mı sorularıma ?
    Bu arada şu andaki buildim MP 0 - 1 fast run içindir.Uber ya da MP > 3 içinde değil.

• quote:

quote:

Beyler Merhaba,

Bu arada şu andaki buildim MP 0 - 1 fast run içindir.Uber ya da MP > 3 içinde değil.

Hocam şimdi öncelikle şunu sorayım.

Amaç nedir? İtemlerin bonusları düşük değiştirmeyi düşünüyorum demişsiniz ama hangi bonusları düşük amacınız nedir (karakter statlarıyla ilgili) Defansifmi ofansifmi bir gelişim için değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Ayrıca bütçeniz nedir? Bunu söylerseniz cevap vermeye çalışırız Monk arkadaşlarca

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 6 Aralık 2012; 14:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

quote:

Beyler Merhaba,

Hocam şimdi öncelikle şunu sorayım.

Amaç nedir? İtemlerin bonusları düşük değiştirmeyi düşünüyorum demişsiniz ama hangi bonusları düşük amacınız nedir (karakter statlarıyla ilgili) Defansifmi ofansifmi bir gelişim için değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Ayrıca bütçeniz nedir? Bunu söylerseniz cevap vermeye çalışırız Monk arkadaşlarca

Saygılar.

Eyvallah, açıklık getireyim.

Bracers normal gearim değil sırf 6 yard olayı için taktım malum düşen goldlar iyi paragon 65 olunca.
    Elimde Strongarm Bracers var
    201 dex
    %8 life
    225 Armor
    4.5 cc
    4.5 chance to knockback

130k bufsız dps mevcut bunu resistans ı arttırarak (şu anda 570) aynı zamanda da dps i arttırmak istiyorum. Zira mp 8-9 life stealı 5 tutmak zorunda kalıyorum (ikinci bir echonic furry var lifesteallı), lifesteal 3 seviyesinde 150k dps ve 700 all rez sanırım bizi yatırmaz.
    Şimdi gelelim fikirlerime :
    1. nataly's set' i bozmak, boot olarak soketli ice climber (movement speed 11 olan buldum 1 tane 19.5 M )
    yüzük olarak çok daha iyi bir yüzük bulabilirim, zira düşenler bile oldukça iyi statlı oluyor. Ama bu Nataly's den gelen %7 crit chance ' a değişilir mi ?
    2. Head için Mempoya geçilir mi, inna' nın crit hit %6 gidiyor. %3 crit chance lı mempo bile dünya para ama res olayı mempo için iyi.
    3. bracers sarı güzel 6 crit hit chance lı itemlar var.
    4. belt; elimdeki güzel vitli ve poison res' li ama the witching hour' un hakkını da vermek lazım her ne kadar int ağırlıklı olsa da.

Bütçe tabi sorun ama 100 M diyebilirim. Hoş bu 100 M ' la kır .. otur da diyebilirsiniz ama dediğim gibi mp 7 den sonra can sıkıcı oluyor yatmak.

• Aslında benimde seninle yaptığım ortak hatadan bahsedeyim.

Natalya setinin, yüzükte crit chance olmadan kullanmak mantık dışı oluyor biraz.Toplamda 7 cc için 2 parça itemi düşük statlı kullanmak zorunda kalıyoruz.Fakat zaten normal rare bir yüzükte 6 crit chance bulmak ve bot ve yüzükteki kalan statları ihtiyaca göre daha geniş ve ferah ferah dizmek daha mantıklı.

Kısacası %1 cc için 2 parçayı set olarak kasmak ne kadar mantıklı?
    Yüzükte cc yoksa natalya kullanmak mantıksız kalıyor biraz.
    Monk için;
    Crit dmg'i silahlardan sağlayıp + witching hour ile bırakmak ve kalan itemleri atak speed ve cc üzerine kurup dex ağırlıklı bir char monk için en uygun ve mantıklı seçim gibi gözüküyor şuanda.
  • @ Loyqus

Az önce profiline baktım MainHand de 840 dps li fist weapon war, OffHand de 1190 dps li echo var. Bunları yer değiştirirsen Sweeping Wind in damage ını arttırmış olursun. SW main hand deki silahın damage ını kullanıyor.
  • beyler daha oynuyor musunuz ya.hala kendini tekrar ediyor mu oyun
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.