< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (82. sayfa)
-
-
Tamamda zaten 2 kampanyaya 2 harcama yaptım. İlk harcamam 575 TL tatlı aldım. İkinci harcamam İstanbulkarta 3x500TL yükleme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orası sıkıntılı sanırım takılmayın
Derimod.com alısverisi sayıldı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagolun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sayaç yok mu bunlarda? Fatura ödesem yapacağını nereden bileceğim?
şartların içerisinde baktığınız an sınırın dolup dolmadığı yazıyor. mesela şu an 20/01/2025 8.09 itibarıyla hâlâ kampanyadan yararlanabilirsin yazar
Yok o hikaye hocam herkeste yazıyor, arkadaş limit olarak ne kadar kaldı gibisinden sordu bence, yanlış anladıysam düzeltelim.
Onu soruyorsa ketçap mayonez de istesin. Hangi platform da hangi ön ödemeli uygulamalarda katılımın kaç kişi olduğunu belirttiler bugüne kadar.
işlem yapılmamış boş hesap şüpheli mi oluyor? Bana bu bankayı savunmayın herşey ortada gidin şikayetvar sitesine bakın dolu şikayet mevcut. Hadi diyelim benim hesabım şüpheli diğerlerinin de mi şüpheli? böyle bir bankacılık hizmeti yok akıllılık yapıp orada para tutmamışım.
Ben hiçbir bankayı savunmam hocam en kötü müşteri en iyi bankadan iyidir her zaman için hiç işlem yapılmamış boş hesabı kapatmışlarsa gider şubeye gerekli itirazını edersiniz en geç bir ay içinde sonuç alırsınız. Ne olur biraz boşa uğraştırmış olurlar sizi ama böyle durumlarda genelde yüz yüze bir görüşme yapılmıyor çünkü müşteri baya baya bir haksız durumda olduğu için kendini temize çıkartacak bir açıklama yapamıyor bankalar da zaten sıfır acıma benim bu açığımı sömüren ileri de daha büyük açıklarımı sömürerek beni çok daha büyük bir zarara uğratma potansiyeli yüksek diyor ve risk almıyorlar kapitalist sistem...
neredeyse tüm bankalarda hesap açtım en dandik ve en güvensiz banka / ön ödemeli lerde bile adamlar gel bizden hesap aç yeter ki işte şu kampanya şu avantaj var bizden ayrılma işte sana kredi kartı çıkaralım vs diyorlar. Bu dünyada görmediğim olayları yaşıyorum diyebilirim. en para /qnb müşteri çıkarmak için tüm tuşlara basmış gözüküyor buna göre bu bankalarda para bulundurmamak gerekir. akbank güvensiz derlerdi ters köşe yapıldı ve en para/qnb hamlesini yaptı. Beni şok eden 13 14 yıllık en para hesabımın kapanması ha avantajı neydi derseniz ücretsiz eft havale bunun da bir albenisi kalmadı vakıfbank ile ücretsiz eft havaleyi yılardır ücretsiz yapıyorum çoğu kişinin parasını maaş hesabını kapatıp hiçbir açıklama yapmamak hiçbir bankacılık sisteminde yok eğer çok ciddi bir suç yoksa ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 20 Ocak 2025; 20:32:19 >
evet her gün şikayet var platformuna bu konuyla ilgili ciddi şikayet geliyor.
adamlar müşteri sevmiyor.
Akbank müşteriyi hic kovmazdı sadece kendinden soğuturdu.
ama bunlar doğrudan şutluyorlar.
Bi albenileri de yok.
Kart sistemleri harca- öde mantığı taksit desen yok.
Türkiyenin en büyük zincir marketleriyle bile anlaşmaları yok.
Butik bir banka.
Benim hesap sağlam ama kullanmayacam maaş programında yaptılar yapacağını zaten
Butik tarzında dediğimiz Odeabank, Fibabanka, ON veya Alternatif Bank gibi bankalar olur. Enpara, en büyük bankalardan biri olan QNB’nin sadece bir şubesi. Böyle saçma kararlar alacaklarsa en azından sözleşmede belirtebilirler ki sorun çıkartan neyse insanlar onu yapmasın. Şikayetvar üzerinde her gün hesap kapatma şikayeti olan tek banka bunlar. QNB kampanyasında yaptıkları iptal rezilliği yetmezmiş gibi bir de bu başımıza çıktı. Mono uygulamasını bile kullanırken şüpheleniyorum artık. QNB ve Enpara’da olmayan kampanyalar Mono’da oluyor. QNB eskiden faizsiz nakit avans ve öteleme verirdi, artık o da yok.
şimdi MONO dan hesap açtım. trendyoldan 2000 liralık alışveriş yapacağım, ilk alışverişe %50 olan kampanyadan 250 tl gelmesini istiyorum. nasıl katılacağım? ya 100 tl olan e ticaret kampanyası gelirse ne olacak?
-
Birleşmiyordu herhalde kampanyalar emin değilim ama hocam
şikayetvardan haberim yoktu o zaman bizim hesaplarda yakında gidici
Fatura ödemesiyle ilk harcama 250 gelmiyor muydu ikisi aynı ay nasıl oluyordu ona göre bugün bir fatura ödeyeceğiz yada ödemeyeceğiz
ilk alışveriş 250₺ iadeden önce fatura ödeme etkilemez değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 21 Ocak 2025; 10:39:7 >
hocam net bilmiyorum ama garanti olsun diyorsanız önce ilk harcamayı yapın isterseniz, fatura sınırı dolmuyor artık kolay kolay. geçen ay ayın son günü bile dolmamıştı, şartlarda yazıyor zaten hâlâ katılabilirsin şu saat itibarıyla diye.
ilk defa cüzdan açanlara özel kampanyalarla birleşmiyormuş hocam fatura ödeme kampanyası ile alakası yokmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X