Bildirim
Monopoly logosundaki adam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:48:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde aklıma o geldi ama orjinalinde hep gözlüksüz hiçmi olmaz gözlüklü orjinali
Mandela Etkisi -
Bunun hakkında başka örnekler de vardı. Sanırım bugs bunny de falan da var. Biz oyle zannediyoruz ama orjinalinde öyle bir şey yok mesela.
Evet ben de öyle var sanıyodum ama hiç olmamış bu kadar insan yanılıyor olamaz
Olduğuna %100 eminim ama yok.
Paralel Evrenler, Zaman yolculuğu bir çok şey olabilir.
Yada sadece sübliminallerin etkisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 2 Ocak 2018; 15:40:57 > -
Mickey farenin askısı
Kitkat'ın Kit-Kat'ı
diper örnekler
Mandela etkisine ben de örnek vereyim (kendim için)
2011 de "Person of Interest" adlı diziyi izliyorum.Ama sadece 1 bölüm izliyorum.Bu bölümde bir kadın ölüyor
Yıllar sonra 2015 te bu diziye baştan başlıyorum.Ve 3x11 de bir kadın ölüyor.Ama ben bu kadının 2011de izlediğim bölümde öldüğüne yemin edebilirim.hatta kadın ölmeden birkaç dakika önceki sahneleri filanda hatırlıyorum ölmeden önce
Bunda ne var diyeceksiniz,2011 yılında bu dizinin ilk sezonu başlamıştı,yani 3x11 i izlemiş olmam imkansız
Ama büyük ihtimalle beynim benimle oyun oynuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For Mother Russia -- 2 Ocak 2018; 15:44:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanda yolculuk yapıp bunları yanlışlıkla veya bilerek değiştiren kişilerin sonucu olduğuna inanılıyor.
emin değilim ve olmayadabilir çokta monopoly... -
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X