Şimdi Ara

Monster Abra A7 Şarj ?? (prize takılı dolmuyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Abra A7 v3.1 canavarı daha 2 gün önce aldım ve bataryasını bir gündür kullanıyorum %97 prize takılı şarj olmuyor yazıyor.

windows 8.1 yüklü bu bir sorun mu bilgisayarla ilgili yoksa windows güç tasarrufu ya da bataryanın ömrünü uzatmak için bir mod mu ? baktım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

forumlarda araştırdım çoğu kişinin bataryası bozuk çıkmış eger bu bir ayar ise bile nerden kapanıyor ?

• Oyun oynandığında laptop hem batarya hem fişten enerji alıyor. Oyun sırasında fişe takılı da olsa şarj azalıyor ve sonrasında da niyeyse çok azalmamışsa dolmuyor diyor ama şarj da azalmıyor msi kasalarda. Normal olabilir o yüzden biraz azalsin bir daha bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironbutt

Monster Abra A7 v3.1 canavarı daha 2 gün önce aldım ve bataryasını bir gündür kullanıyorum %97 prize takılı şarj olmuyor yazıyor.

windows 8.1 yüklü bu bir sorun mu bilgisayarla ilgili yoksa windows güç tasarrufu ya da bataryanın ömrünü uzatmak için bir mod mu ? baktım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

forumlarda araştırdım çoğu kişinin bataryası bozuk çıkmış eger bu bir ayar ise bile nerden kapanıyor ?

Prizden çıkarın laptopu batarya ile kullanın %50 nin altına düştüğünde prize takın bi bakalım doluyor mu. Windows 8 in özelliği o batarya ömrünü arttırmak adına yaptıkları birşey.
  • ironbutt İ kullanıcısına yanıt
    Bunun nedeni pilin kendini korumaya almasıdır. Kullanım sırasında pilde oluşan ısının hücrelere zarar vermemesi için %3 lük veya %5 lik bölümünü görmemesinden kaynaklanıyor. Pilde arıza yok yani rahat olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 18 Şubat 2015; 14:18:57 >
  • Tebrikler! Bu basligi acan 1 milyonuncu uyesiniz! Odulunuzu almak icin tiklayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.