Şimdi Ara

MONSTER ABRA A7 V12.4.3 17.3 INCH 144 HZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MONSTER ABRA A7 V12.4.3 17.3 INCH 144 HZ

Monster Abra A7 V12.4.3 2021 yılının Ağustos ayında tarafımca izmir monsterdan teslim alındı.

16 gb (2x8gb) Ram , İntel i5 10300H işlemci, GTX 1650 Ti Ekran kartı , 512 GB M2 SSD ve 500 gb hdd , 17.3 inç 144hz devasa ekranı mevcut.

Piyasada sık oynanan oyunlar içinde oynatamadığı bir oyun yoktur diye düşünüyorum zaten donanımlarına bakarak da siz tahmin edebilirsiniz.En yüksek ayarlarda olmasa da orta ayarlarda her oyunu çalıştırabilecek bir cihaz.Çoğu oyunu da yüksek ayarlarda oynadım ben zamanında.

Bakımları düzenli olarak yapılmıştır ve bataryası çıkartılıp prize takılarak soğutuculu şekilde kullanılmıştır.Kozmetik olarak da çok temizdir.Aldığım ilk sene aktif kullandım fakat sonrasında 1 senedir de aktif kullanılmadığını söylemek doğru olur.

Tüm kutu içeriği mevcuttur.Fotoğraflara koyamadım kutusu vs diğer evimde,güncellemeye çalışacağım fotoğrafları.Yine siz merak ettiğiniz bir şey olursa , görüntü isterseniz bana mesaj atın yardımcı olurum.

Alan arkadaşa yaklaşık 1000 tl değerindeki monster dev sırt çantasını hediye edeceğim.

Meslek hayatına başladığımdan yanımda taşıyabileceğim bir laptop almak istiyorum bu yüzden satılıktır.Macbook takası düşünülebilir.

Giresun,Ordu,Samsun,Trabzon içi yüzyüze ticaret tercihim olmakla beraber şehir dışına kargolayabilirm.Fakat güvenli e ticaret yapmıyorum.Çünkü cihazın içindeki donanımları çalıp geri gönderen dolandırıcıları fazlasıyla duyuyorum.O yüzden sadece önce ödeme ardından da kargoyu göndereceğim şekilde yapabilirim.

Kafanıza takılan soruları mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

FİYAT:19.500 TL

TAKAS SADECE MACBOOK İLE OLUR.

İYİ FORUMLAR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 15 inç ekran,8gb ram , 512 gb hafıza , free dos.

17.3 inç ekranım 16gb ram 1tb hafızam ve lisanslı windowsum mevcut.

Fiyatım da zaten çok daha uygun :D O yüzden neyi amaçladığınızı bilmiyorum , iyi forumlar :D

Denk diyebileceğiniz makine olarak şunu gösterebilriim ama ekran kartı 1650 , benimki ise 1650 ti ve yine depolaması benimkinin yarısı.Fiyat 26.200TL https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v12-5-1//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad mamba -- 30 Haziran 2023; 18:18:26 >

• mad mamba kullanıcısına yanıt

Denk dediğiniz makinenin Freedos olanı 17.498 liraya var aslında:

https://www.trendyol.com/monster/abra-a7-v12-5-3-intel-core-i5-11400h-16gb-ram-500gb-ssd-4gb-gtx1650-freedos-17-3-fhd-144hz-p-134117208?merchantId=968

Sizin makinenin ekran kartı yüksekken bu makinenin işlemcisi yüksek. Oyun performansı olarak birbirine çok yakın FPS değerleri vereceklerine eminim. Fazladan Windows lisansınız ve HDD'niz de var tabii.

Windows'suz fiyat revize ederek satmak daha mantıklı ama yine de siz bilirsiniz. Hayırlı satışlar.

• sinanert21 S kullanıcısına yanıt

İnceleyeceğim ve değerlendireceğim.Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.