Bildirim
Monster enerji içeceği ne işe yarıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dün 1 litre blackbruin içtim. Şişede 500ml den fazla içmeyin yazıyordu.
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bir keresinde 2 litreye yakın Redbull içmiştim. Sadece terletti ve komaya giriyordum az daha. Enerji içeceği de denebilir ama daha çok diyabet içeceği gibi. Şekersiz olanı içilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisi su
içinde taurin ve cafein var işte .cafein sebebiyle spordan önce içme yazmışlar adamlar risk almak istemiyor haliyle.
spor öncesi içip içmemek senin riskine kalmış bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51BF0F3AD -- 30 Mart 2023; 16:24:40 > -
Şekerli ,bol kafeinli renkli su işte...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerine ballı espresso içsek iş görür mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cinsel güç arttırır. İçince peşpeşe 8 posta atıyorsun
Hocam içecek konusunda ; çay , kahve (dozunda olmak şartıyla) ve su dışında hiçbir içecek tüketilmemeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6597EDA48 -- 31 Mart 2023; 16:26:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok fazla redbul tüketen birisiyim içerisinde olan kafein miktarı kahveden daha az araştırabilirsiniz
-
Her enerji veren içecek türünde bu kafein oranı aynı mıdır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X