Şimdi Ara

Monster marka laptopları nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeğenim için bir laptop bakıyorum ama o kadar çok marka ve model var ki karar veremiyorum. Kafamda bir kaç tanesi öne çıkmaya başladı ama hala kararsızım. Araştırıken hepsiburada da monster marka bir laptop buldum özelliklerine göre fiyatı iyi geldi ama bu monster nedir? neyin nesidir güvenip alabilirmiyiz? Varsa sizin önerileriniz nelerdir? Bütçe 2,000 ytl civarı. Biraz oyun kaldırabilecek bir laptop olmalı.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=87836&productid=bd45881

yaklaşık aynı fiyata 1gb ram lisi burada söylenen göre arena ve pro2000 servisi ilgileniyormuş
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN433MNS01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçkin -- 15 Aralık 2005, 1:22:45 >

• bence madem 2.000 ytl bütçen var marka al derim ıbm al HB al derim tanınmamış markaların peşinde koşma en azından tanınmış markada garantin olur teknik servis de seninle igilenirler .
    ve birde görerek al internetten sipariş verme git gör ve al hatta dene çalıştır az para değil 2000 ytl
  • 1.5 ay önce deliler gibi notebook araştırması yaptım ve tabiiki monsterlarıda yerinde inceleme fırsatı buldum ... Hemen bi örneğini istedim kullanayım bakayım bi kaliteye diye , alet geldi fena durmuyorduki o da nesi ekranda kırmızı bi pixel bana bakıyor (ölü pixel ) dedim herhalde bu notebook çok elden ele geziyo iyi bakılmamış sandım . İkinci kez artık tam almaya geldik paramızda hazır yine arkadaşımda görsün diye bi örnek daha istedik hemen aşşağıdan geldi , bu seferde ne oyuna giriyo nede windows kararlı çalışıyo sistem acaip göçmüş ve bunu bile bile müşteriye göstermeye getiriyorlar ... Bu sefer kıllanmadım değil . Dedik ramleri 1 gb yapalım , bugun olmaz ram bulamıyoruz bız sıze standart ram takalım 2 hafta ıcınde gelır kıngstonla değiştiririz dediler , E kadıköydeyiz tanıdığınız firmalardan istetin biz alet lazım merterden gelemez arkadaşım dedim - yok biz kimseyle çalışmıyoruz dediler . E bizde doğal olarak kendimizi sokağa attık o esnada focusshopta casper notebookların lıstesı vardı , hemen araştırdık birde ne görelim her şeyi onboard ekran kartı nvidia go 6600 olan 1 gb ram (ddr2 ) 2.0 ghz cenrino (wireless+bluetooth+infrared) olan bi makineyi artı çantası bile vardı aynı fiyata aldık . Monsterda ise wireless'a artı para bluetooth a ayrı para cantaya ayrı para veriyoruz ki bluetooth onboard değil usb den bağlanıyor... Belki ileride düzelecek bu firma ama şimdilik erken ...

• yaw onları dergide gormustum.iyi bişeye benziyolar yaw...alınır yanı.ama garantsı servisi falan nasıldır bilmem .arastır bi...
  • garanti servis olayı iyi, benim bacanak aldı bir sorun çıkmış değiştirmişler, ama boya atma olayı var, gerçi bacanak dökümcü sert kullanıyor makinayı. garantisi en az 2 yıl olmalı öyle hatırlıyorum.
  • Fena konu hortlatıcam ama monster nasıl bir marka :) Uzun süre kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçkin

yeğenim için bir laptop bakıyorum ama o kadar çok marka ve model var ki karar veremiyorum. Kafamda bir kaç tanesi öne çıkmaya başladı ama hala kararsızım. Araştırıken hepsiburada da monster marka bir laptop buldum özelliklerine göre fiyatı iyi geldi ama bu monster nedir? neyin nesidir güvenip alabilirmiyiz? Varsa sizin önerileriniz nelerdir? Bütçe 2,000 ytl civarı. Biraz oyun kaldırabilecek bir laptop olmalı.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=87836&productid=bd45881

yaklaşık aynı fiyata 1gb ram lisi burada söylenen göre arena ve pro2000 servisi ilgileniyormuş
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN433MNS01

BENCE MARKASINI BİLMEDİĞİN LAPTOP ALMA. 2.000 TL İYİ MARKALARDN SATIN ALABİLİRSİN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.