Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VivaLaVida1

Hocam kasa dandik demissinde e napalim bu paraya bu kadar oluyo simdi gidipte 300-400tl daha fazla verip 1 gb ekran kartli alienware mi alalim kasasi,tasarimi guzel diye senin performansini artirip azaltmaz ama windows konusunda haklisin ve pc alindiginda wifi felanda yok millet driverlerle ugrassin dursun. Neyse iyi forumlar
    Ben kasa dandik demedim yanlış olmasın optik sürücü dandik

Bana göre 200-300 fazla verip aynı şeyin lacivertini almaya hiç gerek yok
    Ben bu laptopu araştırırken y510p'nin tek ekran kartlı fiyatı senin bahsettiğin civardaydı. SLI'li aldıysan çok iyi almışın

inceleme videosu bence de koysunlar görelim bu konu başlığındaki videolar gayet güzel o açıdan

• ufuuuuck U kullanıcısına yanıt
    Sende haklisin bu arada stoklarda kalmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VivaLaVida1 V kullanıcısına yanıt
    geç kaldın
  • Vakit bulduğum en kısa zamanda konuya yeni videolar eklemeyi planlıyorum arkadaşlar. Bunlardan kuşkusuz en önemlisi GTX765M 'leri nasıl en stabil GTX770M performansına yaklaştırabiliriz olacak. Hem benchmark testleri hem de popüler birkaç oyundaki Max-Min FPS 'leri karşılaştıracağız. FPS artışı sonrası GPU ısısının öncesi ve sonrasına bakacağız. Ayrıca kasanın çeşitli yerlerinden yüzeysel kasa sıcaklıklarına göz atacağız.

Bunun dışında daha sonra notebook soğutucuları ile ilgili birkaç video daha çekmeyi planlıyorum. Notebook soğutucuları notebooklara soğutma anlamında ne kadar etki ediyor bir kaç testle hep birlikte değerlendireceğiz. Son olarakta hangi termal macunu kullanmalıyız? Piyasada bulabileceğimiz birkaç termal macunun testlerdeki GPU ve CPU ısı değerlerini kıyaslayacağız. Umarım herkes faydalanır.

• Yeni laptpolar 15 20 şubat arası gelcekmiş beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnesQuare -- 30 Ocak 2014; 3:02:35 >
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz

• Bilgisayar açılırken ve arasıra cızırtılar geliyor. 7200RPM olduğu için normal denilmiş , sizlerde de durum aynı mı ?
  • DireksiyonlaMaçYapanAdam kullanıcısına yanıt
    Doğrudur benim kullandığım her laptopda bu tür sesler geliyordu.
  • Hocam videolar güzel olmuş eline sağlık. bende bunun 17.3 olanını almayi düşünüyorum veya ge70

• arkadaşlar overclock denemeleri yapıyorum. msi kombustor yeterli mi sizce stabiliyetini görmek için?

düzenleme: veya kullanmamı istediğiniz bir program varsa yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 1 Şubat 2014; 19:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Vakit bulduğum en kısa zamanda konuya yeni videolar eklemeyi planlıyorum arkadaşlar. Bunlardan kuşkusuz en önemlisi GTX765M 'leri nasıl en stabil GTX770M performansına yaklaştırabiliriz olacak. Hem benchmark testleri hem de popüler birkaç oyundaki Max-Min FPS 'leri karşılaştıracağız. FPS artışı sonrası GPU ısısının öncesi ve sonrasına bakacağız. Ayrıca kasanın çeşitli yerlerinden yüzeysel kasa sıcaklıklarına göz atacağız.

Bunun dışında daha sonra notebook soğutucuları ile ilgili birkaç video daha çekmeyi planlıyorum. Notebook soğutucuları notebooklara soğutma anlamında ne kadar etki ediyor bir kaç testle hep birlikte değerlendireceğiz. Son olarakta hangi termal macunu kullanmalıyız? Piyasada bulabileceğimiz birkaç termal macunun testlerdeki GPU ve CPU ısı değerlerini kıyaslayacağız. Umarım herkes faydalanır.

Overclock sonrası ısı kıyaslaması süper olur

macun da öneli

4 gözle bekliyoruz

• Hocam oyun videolu veya resimli oyun testleri paylaşırsanız daha iyi olur. Cinebench de deneyen olursa sevinirim.
  • ufak bir test: gpu core: 932mhz boost: 998mhz memory: 4900mhz

3dmark11: P4524

http://www.3dmark.com/3dm11/7911077
  • Kallig kullanıcısına yanıt
    cpu: stok hız turbo açık
    gpu: 932mhz boost: 998mhz memory: 5600mhz

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 1 Şubat 2014; 21:38:50 >
  • İlk OC denemem geldi. Şuan değerler stabil gibi duruyor. Birkaç zorlayıcı oyun oynamayı düşünüyorum.

aynı değerlerin 3DMark11 Skorları:

http://www.3dmark.com/3dm11/7913714

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 2 Şubat 2014; 11:43:59 >

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Hocam oc den sonra ısınma nasıl oluyor oyunlarla alakalı değerlerinde beklemedeyim

Hocam oc den sonra ısınma nasıl oluyor oyunlarla alakalı değerlerinde beklemedeyim

Teşekkürler hocam. Oyun testlerini de bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

İlk OC denemem geldi. Şuan değerler stabil gibi duruyor. Birkaç zorlayıcı oyun oynamayı düşünüyorum.

aynı değerlerin 3DMark11 Skorları:

http://www.3dmark.com/3dm11/7913714

Merhaba hocam. Bende GTX780M li olan var 256 bit kart. Laptopta hiç OC yapmadım önermiyorlar sanırım. Fakat 2-3 yıl önceydi dediğim bu durum. Şuan notebooklara oc yapılyor mu ? Riski var mı ? Bu kart oc kaldırır mı ? Nasıl yapabilirim ?

• Merhaba; laptopa overclock yapmanin bir sakıncası yok iyi sogutuldugu sürece. Benimde kullandığım plastik kasa ucuz bir laptop soğutucu. Fakat sizin gtx780m zaten performanslı bir kart, boşuna oc yapıp kartın ömrünü kisaltmayin derim.

---------------------------
    Bu arada testlerle uğraşmaya pek zamanım olmadı ama isi konusunda 1 2 derece oynuyor diyebilirim. Yarın umarım bf3 deneme zamanım olur. Bugün tomb raider 2013 vardı onu oynadım biraz oda zaten 75~100+ fps olduğu için anlayamadım tabii. Zaten sanırım voltajsiz oc nin sonuna kadar yaklaştım. 5100 mhz de problem çıkardı yeni çıkan beta driveri denemedim belki onda durum değişir. Eğer driverla ilgili ise voltajsiz değerler vermeye devam yoksa ufak denemelerle maksimum değerleri bulmaya çalışacağım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.