Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın batarya ömrünü uzatmak için nasıl bir kullanım önerirsiniz ?
  • Bataryanın ömrünü uzatmak için adaptörün sürekli notebooka bağlı kullanılmaması gerekir. Yani oyun oynamadığınız zamanlarda adaptörü notebooka takmanıza gerek yoktur. Sürekli elektriğe bağlı bırakılan bataryalar ömürlerini daha hızlı tüketirler. Notebooklar batarya tüketimleri konusunda tıpkı cep telefonu gibidirler. Nasıl ki bir cep telefonunda oyun açarsınız ya da tam ekran bir video izlerseniz batarya çabucak biter, notebooklar içinde aynısını söylemek yanlış olmaz. Size tavsiyem haftada en az 2 kez notebook bataryasını tamamen tüketip yine tamamen şarj ederek kullanın. Elbette tam dolu bir pilde şayet oyun oynamıyorsanız adaptörü notebookta takılı kullanmanıza da gerek yoktur. Oyun oynayacağınız zaman tam performans için mutlaka adaptör notebooka takılı olsun. MS-16GC ve MS-1757 'lerde notebook bataryası en az %30 dolu iken ve adaptör de prize takılı iken notebook, bataryanın gücünü adaptör ile birleştirip ekstra bir güç elde etmenizi sağlıyor ve daha fazla gpu boost imkanı oluyor bunun için bataryanızın en az %30 dolu olması şarttır.

• Ben msi aldım 2 ay önce. Kutu açılımı felan hep aynı acaba bir bağlantı varmı ? Adaptörde aynı ?
    Bu ms-16GC modeli. Benim laptopun birkaç yerinde de ms-16Ga yazıyor.
    Ayrıca bu monstere hangi servis bakıyor ?
  • HWS kullanıcısına yanıt
    bataryayı çıkarsak performansda bi sorun olurmu ?
  • zaten bu model ge60'ın aynısı dostum
  • Arkadaşlar ilk oyun testimi yaptım

Oyun Battlefield4
    TurboFan Mode :On
    Max cpu sıcaklığı: 82
    Max gpu sıcaklığı: 80

Ultra Fps Ortalama :18-20
    High Fps Ortalama :26-30
    Medium Fps Ortlama:35-41
    Low Fps Ortalama :49-60
  • üstad cihazda touchpadi kapatamıyorum fn+f3 kombinasyonu ile yardımcı olabilirmisin ?
  • bf4 fpsleri düşük değil mi?
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    hiç overclock yapmadım hocam bende normal high ayarlarda rahat oynanıyor yani ultra zaten bu kartın haddi değil bence 780m in işi ultrada oynatmak
    ultraya aldıgımda herşey sondaydı hocam bence o fps iyi yani 780 bile 26 fps alıyor yani bencmark öyle diyor
  • Haklısını hocam hocam türk milletinin özelliği işte her aldığı üründen maximum performans bekler
    dediğim gibi hocam ultrada zaten 780 m 26 fps alıyor bizim ekran kartı onun yarısı yani :) rahat ol cihazda ben pek bi sıkıntı görmedim sıkıntın olursa yazılımsal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Arkadaşlar ilk oyun testimi yaptım

Oyun Battlefield4
    TurboFan Mode :On
    Max cpu sıcaklığı: 82
    Max gpu sıcaklığı: 80

Ultra Fps Ortalama :18-20
    High Fps Ortalama :26-30
    Medium Fps Ortlama:35-41
    Low Fps Ortalama :49-60

@infazciyunus31

@infazciyunus31 Hocam çözünürlük kaçtı? 1080p mi 1600x900 mü?

Bu arada sağ altta touchpad programına tıklayıp kurcalar mısın biraz belki oralarda bulabilirsin touchpad kapanma muhabbetini. Ben şu an işte olduğumdan laptop evde :D Mesela usb takınca touchpad devre dışı kalmasını kapatabiliyorsun touchpad programından ;)

@HWS

@HWS Ben de cihazı alır almaz ilk iş Win7 Pro kurdum; yalnız hiç o dediğin ayarları yapmadım :D

UEFI modu nedir? ne işe yarar? Kısaca bilgi verebilir misin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuuuuck -- 27 Ocak 2014; 10:21:27 >

• quote:

üstad cihazda touchpadi kapatamıyorum fn+f3 kombinasyonu ile yardımcı olabilirmisin ?

hocam büyük ihtimal scm yi yüklememişsinhttp://www.msi.com/product/nb/GE60-0NC.html#/?div=Utility&os=Win8%2064 burdan işletim sistemini seç scm yi indir kur işletim sistemin windows 7 ise sbar kuracan.
  • ufuuuuck U kullanıcısına yanıt
    1080p hocam çözünürlük hiç düşürmedim bi bakayım dediklerine :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

quote:

üstad cihazda touchpadi kapatamıyorum fn+f3 kombinasyonu ile yardımcı olabilirmisin ?

hocam büyük ihtimal scm yi yüklememişsinhttp://www.msi.com/product/nb/GE60-0NC.html#/?div=Utility&os=Win8%2064 burdan işletim sistemini seç scm yi indir kur işletim sistemin windows 7 ise sbar kuracan.

Hemen deniyorum hocam başka bilmemiz gereken şeyler varsa yardımcı olun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    s barı kurdum hocam fakat herşeyi çalışıyor bir tek toucpad i açıp kapama işlemiyor
  • ufuuuuck U kullanıcısına yanıt
    usb takınca kapanmasını nasıl ayarlıyoruz hocam ben bulamadım malesef
  • quote:

usb takınca kapanmasını nasıl ayarlıyoruz hocam ben bulamadım malesef

başlatın sağ alttan touc pad simgesine sağ tıkla işaretleme aygıtı ayarlarına tıkla gelen ekrandan aygıt ayarlarına geç harici usb işaretleme aygıtı ........ diye yazan kutucuğu işaretle olacak.

şuan toucpad kapanmıyormu sbarı yükledikten sonra
  • lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    evet sbarı kurdum ama kapanmıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.