Şimdi Ara

Monster Musteri Hizmetleri Bakar Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Ben yaza dogru 2 tane Monster alicam.Birisi 2500 digeri 3000 tl civari.2 tane birden alinca indirim uygulaniyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesim sen dua et yaza kadar dolar yükselmesi :)
  • Herhangi bir indirim yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

kardesim sen dua et yaza kadar dolar yükselmesi :)

Dolar tavan yapti zaten su aralar.Yaza kadar degeri biraz azalır diye tahmin ediyorum.Bu arada cevap vermediler bana :D Monster müşteri hizmetleri beni tınlamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amansızdost -- 4 Mart 2015; 17:33:34 >
  • telefonla ara ilginin kralını gör
  • Amansızdost kullanıcısına yanıt
    Yazın doların düşmesi çok zor(seçim yazındı değil mi?).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doların 1.300 lerde gezdiği zamanları özledim :) şimdi 2000 3000 tl ye mükemmel sistemler yapardık :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir arkadaşım yazın bana dolar seneye bu zamanlarda 3'ü bulur demişti, hadi oradan demiştim. inanması zor ama bu gidişle haziran ayında 3'ü bulabilir. eğer peşin alırsanız monster güzellik yapabilir gibime geliyor.
  • Yorumlarınız ve ilginiz için teşekürler arkadaşlar.

• Doların yükselmesinin çıkmasının seçimle ya da iç piyasalarla çok iglisi yok. FEDin operasyonları sonucu dolar bu seviyelere geldi ve bir yerlerden dönecek.İktisat bunu söyler.Ancak yazın mı döner daha erken mi daha geç mi orası çok öngörülebilir değil.Bende bilgisayar alacağım arkadaşa tavsiyem paran olunca al ben öyle yapacağım, herkes de öyle yapsın.Bugün varsa bugün al, yazın olacaksa yazın al.Ek olarak bu tarz kurumsallaşmış markalar kişiye özel indirimler vs. yapmıyorlar.

Edit:Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, tabi ki iç piyasalar ve seçim vs. gibi spekülasyon yaratabilecek meseleler dolaylı yoldan kuru etkileyebilir ama şu anda yaşanan durumun sebebi genel olarak bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut89 -- 12 Mart 2015; 15:47:51 >
  • turgut89 kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için teşekkürler. İç siyasetin kur üzerinde küçük oynamalar yaptığı göz ardı edilemez zaten, biz de ufak indirimlere bile muhtaç kaldığımızdan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.